Esmu daudz pētījis šāda veida video, jasaka, ka viņos diezgan greizi ir interpretātas lietas par reālo dzīvi, tik vien kā tiek iedots adrenalīna deva, pēc kuras jūties uzlādēts un tiek iedots "apstiprinājums" un liela, dažreiz pat, maldīga pārliecība par sev zināmo vēlmi vai sapni. Nepatīk man šitā mūsdienu "kūltūra" - Tu vari būt kas vien vēlies, jo tā diemžēl ne vienmēr dzīvē notiek. Manuprāt, ar pliku gribēšanu un patikšanu ir par maz, ir jāizvērtē savas striprās puses un vājās un jābūt pret sevi pilnīgi godīgam. Jādara un jānodarbojas (ja ir runa par karejra izvēli) ar to, kas ne tikai patīk, bet arī, kas padodas un, kas tev tiešām ir vajadzīgs.
Pats personīgi, nekad neesmu dzīvojis šodienai, man liekas, ka tas ir tāds mūsdienu, nenobriedušu tīņu trends visi šitie YOLO utt, ja tā būtu dzīvojis, tad pat bail iedomāties, kāda man dzīve būtu tagad un kur dzīvē atrastos, pieļauju lielu iespēju, ka tagad nožēlotu, ka neskatījos tālredzīgāk. Ja man būtu palikušas tas 365 dienas, tad droši vien darītu lietas, kurām man ikdienā laika nav tik daudz bijis, neskrietu pa galvu, pa kaklu, lai paspētu visu apskatīt, izdarīt utt, nodzīvotu pēdējo gadu mierā, darot lietas, kas tiešām patīk un no kurām saņemu tikai dvēselisko gandarījumu.