Sveikas, nezinu īsti ko lai iesāku.
Pirms kāda laika man ar manu puisi bija kašķis un mēs izšķīrāmies (bet viņš turpināja man teikt ka mani mīl, un vēlas ar mani būt kopā), taču es nepielaidos. Pēc kāda laika satikāmies un pavadijām laiku kopā, nolēmu dot iespēju, bet pēkšņi uzzināju no Viņa, ka ir pārgulējis ar citu meiteni, tajā periodā kad bijām pašķīrušies un teica ka vēlas ar mani un mīl mani. Tagad to visu nožēlojot un vēlas pierādīt, ka viss būs savādāk un būs daudz labāk attiecībās, katru dienu lūdzas iespēju. Un kad saku nē, Viņš tāpat saka - būsim tāpatās kopā, es zinu ka būsim, pat ja bildināšu Tevi, es zinu ka Tu teiksi 'jā'neskatoties uz to ka pārgulēju ar citu meiteni. Kā jums šķiet? Vai man apdomāt dot iespēju viņam? Un vai vispār spēšu no sirds piedot nodevību? Man to uzzinot nebija ne bēdīgi, neraudāju pat. Tikai ļoti nepatīkami, ka cilvēks, ar kuru 4 gadus bija attiecības un kuru mīlēju varēja tā rīkoties! UN svarīgs punkts - viņš zināja, ka nekad negulētu vairs ar viņu, ja būtu pārgulējis ar citu, tāpēc noklusēja to faktu. Sanāk dēļ viņa pārkāpu pāri saviem standartiem. Kā man rīkoties?