Kā bildējies

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Vai bildējaties ar prieku, uzskatāt sevi par fotogeniskām, ikdienā taisāt daudz selfijus? Bieži maināt profila bildes soctīklos, vai ilgu laiku ir viena un tā pati? Vai nepatīk bildēties, nemākat pozēt, bildēs sev nepatīkat, izvairāties no tā, ka kāds varētu nofotografēt?
18.10.2018 15:55 |

Reitings 1274
Reģ: 04.09.2016
Te ir sausas runas, kur ir pašas bildes?
18.10.2018 21:54 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Ar mani līdzīgi kā ar NightSky, nebildējos katru dienu vai pat katru nedēļu, bet nav arī tā, ka tikai divas reizes gadā. Pašai un daudziem cilvēkiem apkārt labas kameras un spoguļkameras, tad nu nevairos no skaistām bildēm ar ģimeni, draugiem, individuāli utt :) Tāpat arī bieži vien, kad ir vienkārši skaista diena vai skaists laiks gadā, pavelkos ātri uz idejām par bildēm :D Un ir baigais prieks, ka ir bildes no skaistajiem, mazajiem ikdienas priekiem. Visu pēc kārtas nelieku sociālajos tīklos, bet ik pa laikam jau kas jauns parādās. Telefonā ir arī kādi selfiji, bet tos gan neatceros, kad būtu likusi kādā sociālajā tīklā, ja nu vienreiz mūžā kaut ko Instagramā :D Nejau tāpēc, ka galīgi nepatiktu bilde, bet neliekas, ka vajadzētu :D
18.10.2018 21:55 |

Reitings 87
Reģ: 06.06.2018
Labprāt uztaisu kādu bildīti, tomēr nepatīk bildēt ikdienišķas lietas. Sociālajos tīklos pārsvarā tiek foto no ceļojumiem, foršām un neparastām aktivitātēm, dažreiz sanāk noķert arī kādu smuku dabas skatu tepat Latvijā, ar ko arī labprāt padalos. Neesmu no tiem, kas bildē pasēdēšanas ar draugiem/ģimeni vai ballītes, tomēr, ja kāds izvilks kameru, tad noteikti nemukšu prom un neesmu arī pret, ja kāds ieliks to bildi tīklos un ietagos mani. Selfijus pēdējā laikā taisu diezgan daudz, tomēr pārsvarā tie tiek sūtīti draugam, kurš bieži ir komandējumos. Dažreiz arī grupas čatos ar draugiem dalāmies ar selfijiem. Tālāk gan tie nenonāk, ja nu vienīgi kāda bilde šķiet pilnīgi satriecoša. :-D
Fotografēt sevi atļauju visiem, bet tiešām patīk tikai bildes, ko taisa draugs un vēl pāris cilvēki. Fotografēt citus man patīk, pašai šķiet, ka sanāk arī, bet kas to lai zina, kāds viedoklis ir cilvēkiem, kurus es bildēju. :-D
18.10.2018 22:19 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Agrāk fotogrāfējos bieži un bildes bija daļa no manas dzīves :D
Tagad par fotogrāfēšanos esmu aizmirsusi un kamera krāj putekļus. Arī telefonā bildes tiek taisītas reti, vairāk izbaudām laiku kopā. Bieži gadās, kad nedaudz nožēloju par neuztaisītām bildēm, jo skats vai pasākums bijis fantastisks. Piemēram bijām uz Traķiem zelta rudenī ar lauvu izbraukt. Doma bija dēlu uz pils fona pie laivas stūres safotagāfēt. Protams pa lielam aizmirsu. Nedaudz jau sanāca.
8-)
19.10.2018 09:50 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kaut kas līdzīgs ar Turaidu un Lietuviešu gaisa taku :D
Bildes ir, bet bez mums fonā . Cenšos pieradināt sevi atkal pie fotogrāfēšanas.
19.10.2018 09:53 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Ik pa laikam uztaisu kādu bildi, mēdz būt arī selfiji, ik pa laikam ielieku kaut kur kādu bildi, man patīk, kā es izskatos parasti :D No kamerām nekad nevairos :D
19.10.2018 10:13 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
taisu selfijus un arī ar draudzenēm fotogrāfēties ļoti patīk. arī bildes soctīklos mainu un lieku pietiekami bieži.
19.10.2018 10:35 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Diezgan ļoti bieži.:-D , tajā skaitā arī selfiji. Es daudz fotograjēju un arī diezgan daudz fotografējos.:-D Principā, es un draudzene viena otru pamatā arī fotografējam, jo , jā , neiet pie sirds, kā to dara citi, un nav mums bildītes no šausmas spogulī sērijas.:-D
19.10.2018 11:09 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Man nepatīk fotografēties. Nepatīk, ka esmu kādās bildēs. Nepatīk pozēt. Bet dažreiz selfiji aiziet tīri normāli... :D Kādas 2x gadā. Soc. tīklos bildes mainu samērā reti, bet biežāk, nekā 1x gadā.
Ja lieku bildes soc. tīklos, tad drīzāk kādus dabas skatus vai t.m.l., nevis sevi, vīru, u.t.t. pat nezinu, kāpēc nepatīk tas viss. (t)8-)
19.10.2018 15:28 |

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Netaisu 101 vienādu bildi.
19.10.2018 22:22 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Dzīvē izskatos labi un smuki. :-D Bet vienalga neinteresē sevi fočēt, taisīt 101 selfiju un mainīt savas profila bildes. Ja kādam/-ai sagribēsies uz mani paskatīties, tad to var izdarīt dzīvajā bez visādiem Instagram'iem, Facebook'iem un t.t.
19.10.2018 23:14 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Soc. tīklos mainu ļoti reti, retāk kā 1x gadā. Es kaut kā ielieku to bildi un viss, vairs nepievēršu tai uzmanību. Selfijošana arī nav man, pavelkos uz to tikai kopā ar draugiem/ģimeni vai tml., neatceros, pirms cik daudz gadiem man ir bijis tāds selfijs vienītī, kuru esmu likusi publiskai apskatei. Bet nesen es tieši iedomājos, ka forša gaisma, smuks rudens n stuff, jāuztaisa bildīte, jo visas pēdējā laika bildes man ir ar bērnu..pfff, beigās nekas man tur nepatika, un vissmukākā tāpat ar mazo beibi sanāca.:-D Nez, kaut kā ar vecumu sāk arvien mazāk patikt, laikam novecoju pēc skata un tā..:-D Prof.fotogrāfa uzņemtās bildes gan man patīk, ar tām arī dalos, bet nu tas arī nenotiek biežāk kā 1x gadā, un pārsvarā tās ir ģimenes bildes.
20.10.2018 08:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nefotografējos un netieku fotografēta, soc.tīklos nelieku. Iemesls - foto neesmu tik smuka, kā spogulī. Jau mēnesi cenšos uzņemt adekvātu selfiju, i nekā. Metode man pareizā, izmantoju spoguļus tualetēs ar glaimojošu apgaismojumu. :-D Tā ka laikam nav lemts.
21.10.2018 09:08 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Fotografējos maz. Patīk, ja zinu, kas tikšu fotografēta, lai varu savākties un izskatīties normāli, nevis ar sašķobītu seju vai kā tā. Soc.tīklos ir tikai viena profila bilde, tā pati kādus 5 gadus veca.
Šausmīgi riebjas, ja cilvēki kāda pasākuma, ekskursijas, svinību utt. laikā to vien dara kā nepārtaukti fočē citus ar savu telefonu. Kuram vajadzīga 101 bilde, kurš vispār pēc tam spējīgs visu to kvantumu apskatīt?
21.10.2018 09:36 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Man ne visai tā forografēšanās, labāk lai mani nejauši fotografē, jo pozēt es nemāku, negribu un es vispar vairs pēc sevis neizskatos. Ja varu, izvairos, bet ļoti priecājos par katru izdevušos bildi :-D

Toties mana māsa visur ir ar foroaparātu, un viņai ļoti patīk arī pašai fotografēties un viņa tik nesamāksloti izskatās.. un tas arī forši, ka ir tik daudz iemūžinātu momentu.. un kopš viņas ģimenē ir ienācis mazulis, jūs varat iedomāties, cik daudz bilžu viņiem ir tagad.. :-D (nē, nē, neko sociālajos neliek)
21.10.2018 11:34 |

Reitings 139
Reģ: 08.08.2018
Nav tā, ka jūs vienkārši esat pārāk piekasīgas pie sevis? Citi jau neredz visas tās nianses,kuras jums liekās pašām sevī tik būtiskas. Vēl jo vairāk soc.tīklos,kur pārsvarā visi nospiež like tik vien acumirkli veltot tavai bildei, nepētot to zem lupas utml. ;-)
21.10.2018 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits