Rutīna vai arī nav jūtu?

Reitings 23
Reģ: 17.02.2017
Sveiki! Tāda nedaudz sasāpējusies tēma. ar draugu iepazināmies visai nesen. viss bija skaisti un likās - jā, viņš ir reāli kāds ko apprecēšu. kopīgas intereses, vienāds stils, abiem vienādi putni galvā čivina. dvēseles radinieks. viss bija skaisti. pēc kāda laika nonācu situācijā, ka paliku bez mājām un bez darba. viņš man deva pajumti un palīdz atrast darbu. dzīvojam kopā nu jau var teikt mēnesi, taču viss sākotnējais stipri mainījies. par cik esmu bez darba, mīļoto vienmēr sagaidu siltām vakariņām, tīru dzīvokli utt. puisis kļuvis stipri vienaldzīgs. jūtas izrāda praktiski, kad esam ārā ar draugiem. kad esam divatā jūtos tā it kā man būtu jālūdzas pēc viņa uzmanības. vairs praktiski pat nesarunājamies, jo es pat nezinu ko viņam teikt, pa cik viņš ir tik vienaldzīgs. esmu centusies runāt, bet tas nekad ne pie kā nenoved. protams, es neko nesaku, abiem ir diez gan daudz problēmas un tā, taču ja reiz esam attiecībās visam vajadzetu būt nedaudz savādāk. diemžēl šobrīd jūtos tā, it kā kopā īrētu dzīvokli un būtu vienkārši labi draugi, taču publiski visiem ir izklaigāts ka esmu tā īstā un ideālā sieviete. varbūt viņš domā, ka tas ka esmu ar viņu 24/7 nozīmē to, ka viņš var palikt tāda? nesaprotu, kā labāk darīt - sāk uzvesties tik pat vienaldzīgi cik viņš? runāts par to ir diez gan daudz un atskan teksts - ai beidz, tak tā nav. varbūt es vienkārši pārāk daudz gribu?
ps. esmu iepriekš dzīvojusi kopā ar cilvēku ar kuru esmu bijusi attiecībās (1,5g dzīvojām kopā) un tā kopdzīve ļoti atšķīrās no visa tā, kas notiek tagad.
jūtas ir stipras tikai diemžēl nesaprotu, ko darīt.
17.10.2018 19:21 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
TheLaw manu ex vajadzētu dabūt kopā ar tavu ex:-D
18.10.2018 11:05 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
TheLaw manu ex vajadzētu dabūt kopā ar tavu ex

O jā! tad mēs varētu likt likmes uz to, kurš pirmais neizturēs :D
18.10.2018 11:07 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Cik saprotu, tu nestrādā un visu laiku esi mājās. Ieteiktu atrast kādu aizraušanos un nodarbināt sevi, lai nav tā, ka piepildījumu iegūsti no otra uzmanības.

To pašu gribēju rakstīt. Autore raksta, ka palika bez darba, nu jau mēnesi kopā dzīvo, gatavo ēst, tīra māju. Kur šajā stāstā ir minēts kaut kas, ko viņa dara priekš sevis? Nav ne darba, ne studiju, ne hobiju? Nevar atrast darbu, jo...? Nav hobiju, jo...? Man ir zināms līdzīgs stāsts. Pāris sāka dzīvot kopā, meitene vairākus mēnešus bija bez darba, bet kā plusu uzsvēra to, ka rosās pa mājām, vienmēr gaida draugu mājās ar vakariņām, tikai nesaprot kāpēc nesaņem pietiekami daudz uzmanības. Puisis, kurš man tolaik bija labs draugs, atklāja, ka vēlas lai sieviete arī nodarbojas ar savu izaugsmi, lai vai nu strādā vai vismaz nodarbojas ar kādu hobiju, nevis jau pašā attiecību sākumā ieņem mājsaimnieces lomu. Spēju saprast, jo man arī nebūtu interesanti atrasties blakus cilvēkam, kuram nav ambīciju, nenotiek izaugsme, nav darba, hobiju. Tāpat nekur neizlasīju, ka kaut kas tiktu darīts kopā (ārpusmājas izklaides, piemēram), kā tikai to, ka viņš mājās ir noslēgts. Ja ir tā, kā tiek rakstīts:
varbūt viņš domā, ka tas ka esmu ar viņu 24/7 nozīmē to, ka viņš var palikt tāda?
, tad es tiešām nebrīnos, ka čalim var kaut kas nepatikt. Es sajuktu prātā 24/7 atrodoties blakus otram cilvēkam, neatkarīgi no tā, ka tas būtu mans mīļotais cilvēks.
18.10.2018 16:05 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
The Law -tu tik labi visu aprakstiji,ka es pilniigi redzu tevi seezot tajaa masiinaa.Nu tur jau ir taa lieta,ka ir cilveeki "uz viena vilna" un ir taadi,kuri nav...es tikai tad nesaprotu,kaa vispaar var buut kopaa tie kuri nav?
Kaya-noteikti nav viegli,arii tad ,ja vairaakas istabas,un cilveeki pat nerunaa daudz!:-D
18.10.2018 16:13 |

Reitings 745
odetta, taisnība! Mēs, cilvēki, jau arī esam ļoti dažādi. Es ļoti mīlu savu vīru, taču esmu tāds cilvēks, ka man ļoti svarīgs ir laiks vienatnē, kuru varu veltīt sev, saviem hobijiem, tāpēc man būtu ļoti grūti teju 24/7 būt blakus otram cilvēkam, komunicēt, uzklausīt, runāt, jo tas mani fiziski nogurdinātu. Par laimi, vīrs saprot, jo ir tāds pats cilvēks kā es, kuram ir savas intereses, hobiji un mana klātbūtne nav nepieciešama cauru diennakti.
18.10.2018 16:48 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Kaya-es domaaju tiesi taapat.
Priecaajos,ka celamies dazados laikos,mums ir arii vairaakas istabas,kur "pasleepties":-D
Man gruuti saprast tos cilveekus,kuri var buut kaa "salipusi " vairaakus gadus dziivojot lauliibaa!
18.10.2018 16:56 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Plus mēs patiešām nezinām, kāda ir pati tēmas autore sadzīvē, kad nav tikai randiņperiodi. Iespējams puisis bija sāķēries citā meitenē - tajā, kam galvā putni čivina, nevis tajā, kas pa virtuvi ņemās.
Iemesli tak ir daudz, kas atgrūž. Varbūt čivini pārvērstā balsī, kas viņam nu jau krīt uz nerviem, varbūt pārāk daudz runā par nākotni un bērniem, jo kopā tak dzīvojat. Katram savs brieduma laiks, kad sāk plānot attiecības uz mūžu.Varbūt viņš uzskata, ka Tu nemeklē darbu, bet noruna bija, ka meklēsi, bet viņam nepietiek naudas abiem.
+++
18.10.2018 17:21 |

Reitings 745
odetta, jā, mums ir tāpat. :D Esmu izteikta "pūce", naktīs esmu nomodā, mostos vēlu, vīrs, savukārt, jau ir paspējis pamosties un devies uz darbu, kamēr es vēl tikai gatavojos savai darba dienai. Un, kad ir vēlme pabūt vieniem, varam noslēpties katrs savā istabā, nodoties saviem hobijiem. Būtu grūti, ja visu laiku nāktos laiku pavadīt tikai kopā, tikai divatā.
18.10.2018 17:27 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Ir vīrieši kuri jūtas un emocijas ārēji parāda labi ja 10 % no tā kā ir reāli. Attiecībā pret otru pusi tas nav īsti pareizi.
Tādiem cilvēkiem to nav viegli to izdarīt, bet otra labā ir jāspēj mainīties. Var palikt par nejūtīgu kluci, ja tā ir pierasts dzīvot, tikai tad attiecībām nav nākotnes.
Ja labi grib tad var mainīties
19.10.2018 08:47 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nez, kas tik traki jaatiira dziivoklii bez beerniem un dziivniekiem, ar nosaciijumu, ka abi pieaugushie aiz sevis savaac, nevis dirsh, kur pagadaas. Pienjemu, ka arii nav nekaads 5istabu dziivoklis ar porcelaana figuurinju kolekciju. Taa tiirishana reaali varbuut paaris stundas reizi nedeeljaa. Esst gatavo - pasniedz shim noformeetus 3 eedienus 3 reiz dienaa? Vai uzshmoree vakarinjas? Vakarinju uzshmoreeshana, ja nesaac radiit kulinaarijas briinumus, par stundu vairaak nepanjems, ieskaitot trauku nomazgaashanu. Sava nauda ir? Ej uz kursiem. Pat, ja nav, ej uz bezdarbniekiem, prasi kursus. Ej uz sporta zaali vai ej skriet. Satiec draudzenes. Ej uz teaatri, biblioteeku. Es nesaprotu, kaapeec visu laiku jaakaraajas otram bikshu staraa un jaagaida, kas shis paglaastiis galvu. Tu katru vakaru nesies shim ar kotleshu pannu pretii vai kaa? Tachu atstaaj gatavu eedienu uz pliits un ej savaas dariishanaas.
Vairaak pieveersies tam, vai shis apmaksaa galvenos izdevumus, vai ir speejiigs uznjemties atbildiibu un paruupeeties par sievieti. Tas taa kaa buutu svariigaak nekaa dzejas deklameeshana ar rozi zobos (un tajaa pashaa laikaa puses iires maksas pieprasiishana no bezdarbnieka pabalsta).
19.10.2018 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits