Man ļoti garšo labs ēdiens, esmu pie tāda pieradusi, tādēļ bistro utml. eļļām pārbagāti ēdieni man negaršo. Gluži vienkārši dabīgi esmu pieradusi pie laba, kvalitatīva ēdiena.
Ikdienā es sveru ēdienu un skaitu kalorijas, jo man patīk tā, tas man ir devis atklāsmi to cik šķietami veselīgs ēdiens var pārtapt par pamatīgu kaloriju bombu pievienojot piemēram ļoti treknu krējumu, sviestu, eļļas, mērces .
Veikalā skatos nezināmu produkta saturu, piemēram mērces, noteikti nepirkšu ikdienā 25% krējumu un Spilvas cēzara un tūkstošsalu mērces, pie salātiem pagatavošu pati.
Mana ikdiena nav čipsi, tādus varbūt uzkožu pāris reizes gadā kādā ballītē, šokolādes tāfelīti nenoloku, jo man nav tāda iekāre pret šokolādi, man tiešām pietiek 1 līnija, tāpat vienmēr izvēlēšos labāko šokolādi no plaukta kurā ir 70% kakao saturs, ja iespēja bez pievienota cukura.
Bulkas, cepumus arī ēdu ļooti reti, pati praktiski nepērku un nav iekāriens, labāk tad pati pagatavoju savu plātsmaizi ar tiem produktiem kurus uzskatu par labiem.
Eļļu izmantoju maz cepjot ēdienus, nepērku pusfabrikātus (desas, pelmeņus, picas, saldētas bulkas, pankūkas un majonēžu salātus).
Jūtos labi, man nav noraušanās, lai gan nē, man ir vājība, man ĻOTI garšo avokado, rieksti un lasis. To varu apēst uhh, tā ir mana vājība, un kad sacepju ķirbju vai pupiņu braunijus arī roka stiepjas (l)