Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Brīvdienu beztēma 13. un 14.oktobrī

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Sveikas :)
Kādi plāni siltajām brīvdienām? Iesaku doties uz Siguldu,pie mums lapas krāsojas pilnā plaukumā un ir ļoti skaisti (l) Es pati śodien laikam likśu plānā Cēsis! Kuras vispār ir jūsu iemīļotās vietas rudenī?! :)
Un tad jau par visu pārējo, jauno uz veco!
13.10.2018 10:52 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Es tieši rīt uz Siguldu taisos doties(l)
13.10.2018 11:07 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Latvijā ir tik daudz skaistu pilsētu - Cēsis, Valmiera, Alūksne, Kuldīga,Vecpiebalga, Ogres zilie kalni. Es nesaprotu to Siguldas kultu.. skatos pēc draudzenes IG bildēm vilcienā no paša rīta jau bija pārbāzts un pieļauju, ka šodien tur būs pusLatvija. Jo Siguldā taču! :-D Baudīšu zelta rudeni savā mazajā pagastā, te starpcitu arī ir krāsainas lapas kokos, klusums, miers un dabu var tiešām izbaudīt. (l)
13.10.2018 11:11 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Piekrītu, ka Latvijā ir daudz skaistu vietu, kur baudīt rudeni, taču es saprotu arī Siguldas kultu! Nu man ir tajā Siguldā kaut kas maģiskāks kā varbūt citā skaistā vietā 8-) Un noķert to sajūtu ir kaifs.. ikreiz, kad esmu Siguldā, vienalga, rudenī, ziemā, pavasarī, vasarā (l) Man ļoti patīk Vidzeme :) Imanta Ziedoņa Murjāņu mājas apkārtne arī ir kaut kas debešķīgs (l)
Es šodien rudeni baudīšu mājās - Zemgalē :D Darbu saraksts ir tāds, ka gribētos kosmosā uzšauties, bet jāatvēl arī kāds brītiņš būs svaigam gaisam, gribas arī kādas skaistas bildes noķert (l)
Es vakar biju šopingā Plazā, iesaku tur šajās brīvdienās doties, ja gribas jaunas štātes, jo tur ir shopping nights :) Ļoti daudzos veikalos 20% atlaide visām precēm, diezgan izdevīgi, ja jāpērk jauns mētelis vai apavi 8-) Es moskito nopirku garo jaku - ah, tik skaista (l) Jāgaida tagad aukstākas dienas :D
13.10.2018 11:37 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Dupijs, man arī patīk Siguldā un samērā bieži aizbraukt sanāk. Bet nu masveidā braukt vienā nedēļas nogalē...
Līdz kuram Plazā ir atlaides? Man tieši vajag garo ziemas jaku..
13.10.2018 12:58 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
O, jā, tur ir maģiski, skaisti! Lapas tik skaistas, ir kur paēst gardi, ir kur nolīst mežā, ir kur veikalos pabūt, ir kur paķert kafiju un doties tālāk pa takām un parkiem. Super. (l)
13.10.2018 14:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits