Es taisu multivārāmajā katlā vismaz uz 6 stundām, optimāli 7-8. Sanāk ļoti mīkstas, sulīgas.
Iepriekšējā vakarā ierīvēju ar sausajām garšvielām - sāli, pipariem, kūpinātu paprikas pulveri, čili pulveri, ķiploku pulveri vai sāli... Kas nu pie rokas ir.
Pirms lieku katlā, sataisu BBQ mērci. Pannā kečups, Vorčesteras mērce, ābolu etiķis, brūnais cukurs, kūpinātas paprikas pulveris, sāls, pipari, dažreiz mazlietiņ viskijs. Kad mērce met burbuli un garšo tā, kā biju to iecerējusi, ņemu nost. Ieleju daļu mērces katla apakšā, pēc tam kārtoju iekšā ribiņas, katram gabalam lejot virsū mērci.
Iesaku ribiņas pirkt tirgū, daudz, daudz labākas nekā Rimi u.c. Es vienīgi taisu no tām plānajām, smalkajām ribiņām, kur nav daudz treknuma.