Man SlowCooker receptes konkrētas receptes nav. Visbiežāk improvizēju - parasti apcepu sīpolus, ķiplokus, kādus gaļas gabaliņus (visbiežāk liellopu, jēru vai vistu), tad sametu iekšā garšvielas, kuras uz to brīdi kārojas - piem., pašreiz sinepes pievienoju gandrīz visam, jēram - parasti timiānu, universāli - sāls, pipari, ja kārojas kariju, tad arī kuminu, kardamonu, čilli, vai arī citā reizē - kaltētus zaļumus kā oregano, salviju, timiānu, saulē kaltētus tomātus. Dažkārt pievienoju medu. Tad pievienoju vai nu buljonu, vai kokosriekstu pienu (pašreiz topā ir šis un pievienoju laima sulu, čilli, citronzāli, ingveru, sojas mērci un zivju mērci) vai tomātus no bundżas. Tad parasti pievienoju burkānus un kartupeļus. Sāku gatavošanu. Vēlāk, pēc kādas stundas, pievienoju puķkāpostus un zirnīšus. Agrāk izvēlējos Medium temperatūru uz 2-3 stundām (vistai laikam bija stunda), tagad man ir Instant Pot un nevaru īsti atrast īsto temperatūras/laika attiecību (vienreiz liku low temperatūru uz pusotru stundu un liellops, manuprāt, bija pārāk mīksts).