Es laikam šajā jautājumā Gobzemam došu atlaidi un sapratni.
Parādiet man vēl kādu cilvēku Saeimā, kurš spētu izturēt pāris mēnešu garumā sistemātiskus uzbrukumus no pilnīgi visām pusēm. Dien dienā. Parasts cilvēks sen jau būtu azgājis ārstēties. bet Gobzems tur sitienus. Jā, pasaka daudz ko lieku, bet ja Tu esi sava veida karā iesaistījies, tad uz emocijām daudz kas var notikt. Un beigu beigās, atšķirībā no citiem, tautas iemīļotajiem kalpiem, Gobzems vēl paspēj vērsties pie tautas ar savām ikdienas tiešraidēm.
Es domāju par to vien jau fora jādod, jo tas ir pagaidām pirmais un vienīgais ministra amata kandidāts, kurš uzskata, ka tautai ir jāzina politiķa domas, uzskati attiecīgajos politiskajos jautājumos.
Es joprojām neesmu 100% par viņiem, bet man šķiet, ka nedz bordāns, nedz citi nebūs labāki.
izvēle ir ļoti elementāra - vai nu mēs turpinām dzīvot ar veciem politiskiem modeļiem, kur ik pārdienas lasīsim par kārtējo izgāšanos, par kārtējo shēmu, par kārtējiem meliem pret tautu, vai tomēr dodam vismaz vienu šāvienu sevi pierādīt populistam, kurš iespējams nav nemaz tik liels populists.