Vienīgais, kas interesē ir tā pārkvalifikācijas ideja par programmēšanu.
Tul, diskusija ir par politiku, bet Tu te runā par programmēšanu. Kas tā ir par ideju par to programmēšanu un pārkvlaifikāciju?
.
Kad man jautā ko es domāju par vēlēšanu rezultātiem, tad es saku "Это пиздец, товарищи!". Atbildot uz jautājumu, arī neuzskatu par normālu, kad uzvarējusi partija paliek opozīcijā un uz Eiropas fona tā točno nav normāla prakse.
Bet, runa ir par ko citu. Vēlēšanās piedalījās tikai nepilni 54%. Tas ir normāli? Noteikti nē. A ja nu nākamajās vēlēšanās šis cipars noslīdēs zem 50%? Arī to uzskatīsim to par demokrātiju un normu?
Tāpat uzskatu ka ar likumu ir jāievieš noteikumu ka cilvēks var būt saeimas deputāts maksimums 2 termiņus, lai būtu politiķu maiņa, jo citādi politiskajā sistēmā gadiem sēž vienas un tās pašas sejas, kas rada politiskās sistēmas koroziju.
Vēl uzskatu ka vēlēšanu laikā cilvēkam ir jābūt iespējai ne tikai nobalsot par konkrētu partiju, bet arī izvēlēties ar kurām partijām izvēlētā partija drīkst sadarboties, jeb veidot koalīciju, vismaz tas būtu taisnīgi un tiešām demokrātiski.
.
Ja paskatīsimies uz ievēlētajām partijām un to līderiem, tad nāk skaidrība ka pat it kā jaunievēlētās partijās ir ex NA, ZZS un Vienotības biedri. Vēlēšanu rezultāti parādīja ka tauta grib pārmaiņas un esošai koalīcijai ZZS + NA + JV tauta vairs neuzticās. Bet ir aizdomas ka politiķi tautu neklausīs un uztaisīs koalīciju no ZZS, NA, JV un viņu ex biedriem. Neko jaunu un arī pārmaiņas no politiķiem negaidu, būs tie paši sūdi, tikai smirdēs stiprāk.