Viedoklis

Reitings 4
Reģ: 30.09.2018
Sveiki, tātad esmu grūtniecības 15. nedēļā. Hormoni trako, te viss jauki, te atkal ne tik. Bet esmu ļoti laimīga par gaidāmo mazuli. Bet ne par to... Meitenes gribu zināt- jūku prātā, velt visu uz hormoniem? Vakar bijām ar draugu viņa brāļa dzimšanas dienā, kura tika svinēta mazā restorānā ar dzīvo mūziku un dejām. Bijām mēs, brālis ar sievu un meitiņu, vēl viens pāris kuriem arī gaidāms ģimenes pieaugums un brāļa ģimenes tuva draudzene. Viss jauki baudām mūziku, ēdienu, apkārt ļoti daudz cilvēku plus lielas svinības citiem apmeklētājiem, kuri lustē uz deju grīdas. Un mūsu galdiņa apmeklētāji brālis, mans puisis un brāļa ģimenes draudzene ir vienīgie kas lieto alkoholu- vīnu, tas laikam labi, nez kā būtu, ja tiktu lietots, kas stiprāks. Vakars jau vairāk uz beigām bet ģimenes draudzene lec uz deju grīdas kopā ar drauga brāli. Brālis ļoti kautrīgs bet viņa krietni vairāk iereibusi, ko var manīt dejo diazgan provokatīvi. Un sāk saukt, sākumā itkā visus dejot, bet pēc tā ka, nu neviens to darīt nevēlas ļoti uzbāzīgi sauc manu puisi,un sauc un sauc... Pēc tam nogāja nost no deju grīdas, piesēdās pie mana puiša un sēžoties, ups, tā uzlika roku uz puiša kājas, apsēdās un noņēma. Un sāk haha runāties ar smiekliem pilnā kaklā. Un tad ir tāda sajūta manis nav, jo viņš atbild uz tādām provokācijām. Tādos brīžos, lieki arī teikt ka kautkas tāds notiek pirmo reiz, es tveros pie apkārtējiem, vai es esmu vienīgā kas to redz? Otrs pāris ir man blakus... Un meitene es redzu ka viņa arī to redz, jo viņas sejas izteiksme par to roku bij nemazāk šokēta kā man. Es taču redzu, ka viņa redz to pašu?! Pasakiet es esmu crazy pregnant lady, man viss rādās? Es miljoniem reižu sevi mierinu, Tev tikai rādās tas nav tā, kā Tu domā, Tu pārāk pārspīlē. Vai tiešām?? Man sirds ir tik pilna cenšos netaisīt skandālu un nestresot, bet asaras pašas riešas acīs no tās pēcgaršas. Kāds ir Jūsu viedoklis vai kautkas tāds ir normāli vai nē? Vai Jums ir bijis līdzīgi un beigās izrādās Jūsu intuīcija un aizdomas ir bijušas pamatotas? Sieviete ir ar krieeetni lielāku gadu starpību, nekāda skaistule, neizplūstot sīkāk, un kā ģimenes draudzene viņa ir tikai brāļa. Paldies Jums.
30.09.2018 22:42 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka tomēr vairumā gadījumu iesaistītie var just, cik ļoti kāds pārkāpj vai nepārkāpj robežas. Pēc atstāsta neko tādu nevar saprast - to redzēja tikai klātesošie. Bet izklausās, ka autore un pārējie, kas redzēja, pārmetumus te var raidīt tikai iereibušās sievietes virzienā.
Ja manas draudzenes manu vīru vislaik uzstājīgi censtos aizvilkt uz deju placi, es vīru ar stumšanu aizstumtu - lai izdancina draudzenes (bet varbūt man vienkārši paveicies ar draudzenēm, jo nekad neviena nav mēģinājusi man vīru nocelt :-D). Bet, ja to darītu sveša sieviete vai attāli pazīstama sieviete - tad man arī tas šķistu drusku dīvaini.
Ja vien tiešām nebija tā, ka vīra atbildēšana uz provokāciju nozīmēja, ka viņš sāka tai sievietei kājas glāstīt vai tamlīdzīgi, tad ieteikums autorei vienkārši aizmirst šo nepatīkamo atgadījumu. :-)
01.10.2018 15:58 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
odetta Šādās situācijās man šķiet, ka vairāk jāiejūtās vīrieša ādā un jāizturās ar sapratni, jo cilvēka reakcija ir spontāna - nu samulsa, nezināja ko darīt :-D
Es domāju, ka vienkārši nevajag reaģēt nopietni uz ko šādu, ka tas ir nepieņemami un kaut kas obligāti būtu jādara (sākot ar runāšanu un beidzot ar pļauku :-D). Jātver lietas vieglāk un vīrietis arī jutīsies atvieglots, redzot, ka sieviete pasmejās nevis rāda niknu ģīmi un ir skaidrs, ka būs saruna vakarā.
Es gan to domāju vispārīgi nevis par šo konkrēto situāciju, jo nav skaidrs, varbūt šis konkrētais vīrietis darīja vēl kādas darbības, par ko mēs nezinām.
01.10.2018 16:04 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Freya-ja to dariitu svesa sieviete,tad es noteikti justos sliktaak,jo tad man rastos aizdomas,vai tiesaam vina ir tik svesa ,kaa izliekaas!:-D
01.10.2018 16:04 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
nu samulsa, nezināja ko darīt

Autore rakstīja, ka tas nav pirmo reizi - ir bijis arī iepriekš, ar jaunākām arī. Tā kā - varēja jau nemulst un sen jau izdomāt, kā reaģēs.
Vispār, ja tas nenotiek pirmo reizi, un katru reizi autorei cepiens, tad viņi varēja to normāli izrunāt, un vienoties, ko darīt, lai nebūtu tracis, un abas puses apmierinātas.
01.10.2018 16:09 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Vispār nepatīkama situācija. Izskatās, ka tavam vīrietim patīk uzmanība no citām, tomēr uzskatu, ka var paflirtēt, bet ne jau tad, kad draudzene ir blakus. Es, protams, nezinu kāda tā situācija bija un, kur katrs sēdēja, bet pieņemsim, ka tavs puisis tev sēdēja blakus, tad vajadzētu rīkoties šādi, nu vismaz es tā būtu darījis - Tad, kad tā sieviete sāka viņam kārties kaklā, tad viņam vajadzēja iedot tev roku, vai arī, ar vienu roku tevi apkert un bez flirtējošas pieskaņas turpināt ar viņu runā, tā nošautu divus zaķus ar vienu šāvienu, 1. ar ķermeņa valodu, netieši parādītu, ka nav ieinteresēts un domas ir citur. 2. Radītu arī sirdsmieru savai draudzenei. Pieļauju, ka tā sieviete, kas šitā rīkojās pati sajustos neerti, lai vai cik viņa būtu iedzērusi, domāju, ka pamanītu mājienu.
Ja šitādas lietas nenotiek pirmo reizi, tad ieteiku runāt ar viņu un teikt, ko tu par to domā, protams, tikai tādā gadījumā, ka esi pārliecināta, ka viņš tiešām pavilkās uz provakāciju, ja neesi, tad gan labāk neko nesaki, jo var sanākt, ka kašķi celsi pa neko. Grūti jau arī ir pateikt, kā viss bija, jo katrs jau mēs situāciju interpretējam pa savam un katrs uztveram savādāk.
01.10.2018 16:20 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Interesanti, jūsuprāt, tā sieviete tiešām koļīja šo puisi, ņemot vērā, ka viņam blakus sēdēja otra pusīte, kas ir stāvoklī? Vai nu meičai baigās iekšas un vate galvā, vai vienkārši sadzērusies un nesaprot, ko dara. Manuprāt, otrais. :-)
01.10.2018 16:23 |

Reitings 613
Death Jā, tas, ka puisis zin, ka tas autori sāpinās un vienalga to dara plus vēl autore ir stāvoklī - neizklausās labi. Vienīgi šādas situācijas ir tik ļoti subjektīvas un viss ir atkarīgs no katra brillēm, caur kurām viņš skatās uz to. Varbūt vispār vīrietis neko neizdara, bet sieviete jau redz abus gultā, bet varbūt tiešām ir pamats uztraukumam.
Katrā ziņā ciest klusējot nevajadzētu, bet ir jādomā arī vispārīgi - kāpēc šādas situācijas vispār izraisa ciešanas. Ļoti bieži tās atspoguļo pašas domas par sevi,uzticēšanos vīrietim utt. Ja sieviete ir nedroša par sevi, savu vietu, tad viss izskatīsies sāpīgāk nekā ja ir 100% droša,ka vīrietis mīl un nenodos.
Protams, jaņem vērā grūtniecība arī, hormoni dara savu un vīrietim ar to jārēķinās.
01.10.2018 16:23 |

Reitings 3871
The Law-man tas laikam loti patiktu,jo tas buutu maajiens,ka nevajag uztraukties.
01.10.2018 16:26 |

Reitings 340
Motivation Jā, tieši tāpēc arī iepriekš minēju, ka labāk uzgaidīt, lai autore precizē, atbild uz jautājumiem, jo nevar jau zināt, kā tieši viņš reaģēja, u.t.t.
Ja sieviete ir nedroša par sevi, savu vietu, tad viss izskatīsies sāpīgāk nekā ja ir 100% droša,ka vīrietis mīl un nenodos.
Protams, jaņem vērā grūtniecība arī, hormoni dara savu un vīrietim ar to jārēķinās.

Par šo arī iepriekš minēju - grūtniecības laikā vajag papildu nodrošinājumu no vīrieša puse. Ok, man bērnu nav, bet iedomājos, ka tieši tā arī ir, jo viss mainās - gan iekšēji, gan ārēji, un tā pārliecība par sevi, kā par sievieti var mazināties. Pieļauju, ka autore varbūt nav nemaz tik pārliecināta par sevi, jo, cik saprotu, šādi atgadījumi notiek regulāri. Vispār, dzirdēts arī par gadījumiem, kad vīrietis grūtniecības laikā aiziet pie citas, u.t.t. Labi, es varbūt tagad visu dramatizēju (nedaudz :D), bet noteikti jābūt kaut kādam iemeslam, kāpēc autore šo visu mums raksta un krata sirdi.
01.10.2018 16:30 |

Reitings 340
TheLaw Ļoti labs mājiens, papildus tam, ko jau uzrakstīji, būtu arī tas, ka iesaistītu sarunā draudzeni.
01.10.2018 16:33 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Death
Viņa vairs neatgriezīsies...hormoni nomierinājās.... :-D
01.10.2018 16:46 |

Reitings 340
RedJasper
:D Tā izskatās. Pāris saplēsti šķīvji, un viss atkal ok :D
01.10.2018 16:49 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
:-D
Minēšu, mēs vēl dzirdēsim kā viņiem abiem iet. Noteikti, ka prasīs vēl padomu, ko iesākt ar veci - lamāt, piedot.....
01.10.2018 16:52 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
TheLaw, beidzot laba doma no tevis (humors, jo nekad mums nesakrīt). :D
01.10.2018 16:52 |

Reitings 340
RedJasper Tak 100% :D Nedomāju, ka ar šo diskusiju viss tā vienkārši beigsies.
01.10.2018 16:57 |

Reitings 613
Upanddown pastāsti, kā gāja un vai izdevās aprunāties ar savu vīrieti :-P
01.10.2018 17:03 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu ja manejam kolitos kada vecene, man jau nu neuztrauktu, oj ka tik neapbizo aizradot nabadziti uci puci, nu tiesam. Man vairak kauns butu ja truli smaiditu, vel man ka mulkei palikt, ja citi no malas saktu mani zelot. Manejais ari ir atsuvis veceni ta ne parak maigi, jo saka dejot un list kaut ko virsu, vins vinu pastuma mala un pateica, ka ta nevajag. Man nooooteikti nebija zel meitenes. Lai doma ko dara
01.10.2018 19:50 |

Reitings 1761
Ja pareizi sapratu, vina tikai piesedas,nevis ierapas virietim klepi. Roku , sezoties atri uzlika, un tikpat atri nonema.
Es vispar seit neredzu problemu. Dama zem gradiem, protams, flirte un smejas. Virietis kaut ko atsmej preti. Un? Man par to otro sievieti visdrizak loti naktu smiekli.
Bet, lasot autores reakciju, saktu domat, kas manas attiecibas nav kartiba, ja sadas mulkigas situacijas tik loti nemtu pie sirds un man sapetu. Nedrosiba, kompleksi, nepiepilditas velmes no otras puses?
Virietim ir jamak sievietei likt justies ka vienigajai sievietei zemes virsu. Vinam.
Tad attiecigi sadu un lidzigu problemu nebutu vispar.
01.10.2018 20:38 |

Reitings 3871
Cataleya-es tikai tagad ,paarlasot sapratu,vina neseedeeja kleepii-tas miikstina vainu:-D
Man patiktu,ja viirs mani uzluugtu dejot,taa "izsistu aaraa" to neveiklo situaaciju.
02.10.2018 04:25 |

Reitings 4298
Man patiktu,ja viirs mani uzluugtu dejot,taa "izsistu aaraa" to neveiklo situaaciju.

Vispār, ja tā padomā - šis būtu vislabākais gājiens no vīrieša šādā situācijā - kad uzmācas cita sieviete, tad uzlūgt savējo sievieti dejot :-)
02.10.2018 12:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits