Ko domājat par racionāliem vīriešiem?Nu, a kāda nozīme, ko domājam 'mēs' pārējās, ja galu galā svarīgi ir tas, ko par racionalitāti vīrietī domā 'Viņa' viena pati?
''Tu man patīc'', ''Man patika ar Tevi pavadīt laiku'', (..), ''Vai vēlies vel tikties?'' utt^ šitie normāli racionāli jautājumi un piezīmes, protams, tiem vajag īsto vietu un laiku.
''Es nesapratu, es Tev patiku vai nē?''^ tā ir ļoti neglīta dāmas dzīšana stūrī. Tā ir racionalitāte, bet tādā riebīgā formā. Lielais Fui!
''ko viņa diez domā''Ja apspriežas par kaut ko, tad arī var uzzināt, ko par attiecīgo tēmu dāma domā, vai ne? A, ja par neko nerunā, nu, tad nav svarīgi, kamēr kaut ko racionāli nevajag noskaidrot, ne tā?
''šodien nevaru, tikšos ar draudzeni''^ var būt i taisnība, i atrunas, bet, kamēr ar racionālu pieklājību to nenoskaidrosi, neuzzināsi.
''Es nesapratu, es Tev patiku vai nē?''
^ tā ir ļoti neglīta dāmas dzīšana stūrī. Tā ir racionalitāte, bet tādā riebīgā formā. Lielais Fui!
Ko domājat par racionāliem vīriešiem?
''Tu man patīc'', ''Man patika ar Tevi pavadīt laiku''
''Es nesapratu, es Tev patiku vai nē?'', ''Vai vēlies vel tikties?''
''Tu man patīc'', ''Man patika ar Tevi pavadīt laiku''
''Es nesapratu, es Tev patiku vai nē?''
Ko domājat par racionāliem vīriešiem?
Kamēr tiešums nepārklājas ar nepieklājību, takta zudumu.. ir Ok. Es arī māku būt diezgan tieša..
Tiešām vai netiešam cilvēkam arī jābūt gatavam saņemt un sagremot tiešu atbildi uz jautājumu