Labvakar. Esmu šeit jauniņā. Parasti tikai lasiju šo forumu, tomēr šodien nolēmu piereģistrēties. Man ir , varētu teikt , ka problēma, iespējams pat nenopietna, tomēr sirdi tas grauž.
Ar puisi bijām ļoti labi draugi, draudzība ilga jau vairākus gadus, līdz ar brīdi , ka draudzība pārtapa par kaut ko vairāk. Tā gāja laiks un jūtas kļuva stiprākas, bet arī draudzība bija tik pat laba/ liela , cik jūtas, tas vispār netraucēja mūsu starpā, kā divi pusaudžu mīlnieki. Patiesības nekas arī nemainijas, kad atklājam viens otram savas jūtas (bet tomēr cik patiesas bija no viņa puses- nezinu). Tā arī draudzējāmies- ar jūtām. Pārgulējām.. un tad viss sagriezās kājām gaisā, ilgu gadu draudzība pazuda, ignorēšana, protams, es neskrienu pakaļ. Cik draugi kopīgie ir stāstijuši, ja sanāk kāda tēma saistībā ar mani- uz reiz novēršas, un tā esot bijis vairākas reizes. Zinu, skan un ir muļķīgi, bet tomēr sirds sāp par šo. Mans jautājums Jums, jo varbūt palīdzēsiet tikt skaidrība ar manām domām- Kādēļ viss sagriezās kājām gaisā un notiek tā kā man draugi stāsta? Varbūt nožēlo, ka pārgulējam, jo tas varbut ir iemesls ka pajuka draudzība?
Ar cieņu, Lana. :-)