kašķīgs radinieks

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Tuvojoties radu saietam, sāku vārīties. Ir viens radinieks, kas regulāri pārbauda manu pacietību. Skaidri zinu, ka neko sliktu neesmu ne izdarījusi, ne pateikusi. Jo tiekamies ~2x gadā un ārpus svētkiem nesazināmies, bet katru reizi mēģina man iekost un iedzelt pat tad, ja vispār atrodos galda otrā galā.
Parasti tikai pasmejos vai vnk izliekos, ka neko nedzirdu. Bet to taču redz arī pārējie, kas domā, ka visa inde, ko viņš gāž varētu būt taisnība, ja neaizstāvos.
Ja sākšu aizstāvēties, tad vispār visi radi trīs mēles par mani.
Ko man darīt?
Kādi ir piemēri?
Gadu garumā šādi:
Ierauga, ka man ir gēla nagi. Bļauj pāri visam galdam maniem vecākiem :"jūs viņai tās muļķības apmaksājat? darīt nav ko?" Pirmkārt es pati pelnu un man neviens naudu nedod, otrkārt paša meitām ir pieaudzētie nagi un garāki nekā man.(e)
Man piemēram ir sajūta kā pēc pliķa. Nu nevaru es atcirst. Citi vēl padomās, ka klusēšana piekrišana.
Tiek runāts par skolām. Pēkšņi man prasa:"ko tu tur pabeidzi, kaut kādu arodeni vai vakarskolu?" Pirmkārt man ir maģistra grāds normālā zinātnē, otrkārt pat skolā biju pie labiniekiem un teicamniekiem. Nesaprotu???(e)
Pagājušo reiz visi fočēja apkārtni, jo bija pasākums dabā. Pienāk pie manis un saka: tu laikam es atkarīga no virtuālās pasaules, žēl, ka nav izdomāts, ka kameras varētu pierē iemontēt.
Pirmkārt fočēja 90% no viesiem, otrkārt, kāda atkarība, ja neesmu instagram ne draugos???
Es nesaprotu, ko tas cilvēks grib no manis. Ko es varu būt izdarījusi cilvēkam, ar ko tiekos 2x gadā un ikdienā vispār nesarunājos, nekādu kopīgu darīšanu nav bijis???
Vai man tiešām jāsāk cirst pretī ar faktiem??? Jāpaliek rupjai? Man asaras nāk acīs sākot domāt par tuvojošos radu saiešanu. Rokas trīc, atkal kodīs dzīvā miesā.
Sorry ka tik gari, varbūt kāda var dot padomu.
:'-(
19.09.2018 12:31 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Līdzīgi kā visus nosaukt par lohiem un tad brīnīties, ka kāds dod pretī. Nu izraisa smieklus gan jau, kaut ko pateikusi, iespējams par to radinieku arī, bet pati vairs neatceras. Un viņš no cilvēkiem, kas komentēs tādas stulbas lietas, kuras viņa pati tur izbārsta.
20.09.2018 12:37 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Viņa nedod iemeslu, bet radinieks ļoti viegli atrod iemeslu, vai tas būtu kas tiešām dīvains bet patiess, vai kas tik muļķīgs un nepatiess kā piemēri diskusijas pieteikumā.
Redzot to, ka viņa ir citādāka, uztraucas par sīkumiem, utt, tas radinieks ir atradis upuri uz kura celt savu pašapziņu. Tas, ka viņa ir īpatna, nedod tiesības apsmiet, vienkārši tas ir vieglāk nekā kādu, kurš ir pašpārliecināts un atcirtīs pretī divtik.
Tādēļ liela daļa no šeit ietektajiem padomiem nederēs. Turpināt klusēt, pasmieties vai izlikties, ka nedzird nederēs, jo viņš turpinās tā darīt, bet autori tomēr tas aizskar. Uzsākt tiešu sarunu vai atcirst pretī var nepietikt drosmes. Viedās minkas ieteiktā naivā draudzība laikam varētu strādāt vislabāk.
20.09.2018 12:39 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Izlasot citas diskusijas, tiešām atkrīt jautājumi par to, kāpēc radinieks tā uzvedas. :D Mana teorija ir, ka radinieks pret visiem tā izturas, bet šī meitene pret sevi vērstos komentārus uztver īpaši saasināti, kā var spriest pēc viņas diskusijām, meitene ir ārkārtīgi jūtīga dvēsele.
20.09.2018 12:48 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Tad jau ierēcot visas, kas ierakstījās tajās diskusijās, arī izmanto viņas "upuri", lai ko tik nedarītu. :D Viņa tāda ir un tāpat kā te kaudze cilvēku, kas nenoturas un iesmej - arī saukšana par īpatnu tāda, manuprāt, ir - tā arī tas rada gabals. Nu jāaudzē āda, ko citu lai saka, ja jau ir tik īpatna.
20.09.2018 12:56 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Duujaa, Ja radinieks būtu smējies tikai par dīvainībām, tad ok, smejās, jo tas ir smieklīgi. Bet smieties par nagiem, izglītību vai bildēm, kur neredzu neko smieklīgu (protams, pastāv iespēja, ka autore kaut ko noklusē), tomēr nešķiet īsti normāli, tādēļ radinieka gadījums atšķiras no diskusijas komentāriem.
20.09.2018 13:01 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
.. Mēs jau nezinām, kādi viņai tie nagi bija. Varbūt tur bija kas jocīgs, piemēram, šāds

Par maģistra esamību es pati apšaubu, jo nu diskusijas ir ļoti bērnišķīgas. Savukārt par apkārtnes bildēšanu, es arī nesaprotu māniju savu dzīvi izlikt sociālos tīklos.
Tā kā, ja padomājam, var saprast arī otru pusi. :D
20.09.2018 13:19 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Es dzīvē tādus cilvēkus nepazīstu, bet diez daudz tādi ir, kas patiesībā sēž mājās, laukā neiet, un projicē savu sapņu dzīvi, kuru piepilda ar visādu sociālo rīku palīdzību?
20.09.2018 13:29 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2017
Ja viņam pašam ir bērni, tad iesaku atmest pretī kādu repliku par viņiem. Tas vienmēr strādās.
Es parasti tā daru. Man kaimiņiene mūžīgi kko mēģināja iedzelt, bet vienmēr atbildēju ar repliku par viņas bērniem, un mute bija ciet.
Ja esi labāka par viņa bērniem tad skaidrs ka busi vinnētāja.
21.09.2018 08:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits