Cepiens sākās jau pašā pirmajā lapā, kad jūs abi ar ellle apgalvojāt, ka vīriešiem nav vajadzīgas pašpietiekamas sievietes
Bet tas, ko velta darbā, tiek atņemt no bērna. No teksta nopratu, ka sieviete ar savu karjeru nespēj veltīt laiku ģimenei un bērnam. Vīriešiem jau tas pats. Dzimumam te nav pilnīgi nekāda nozīme, jo bērnam ir svarīgi abi vecāki. Abi. Ja vīrietis spēj strādāt no 8-17 un uzturēt ģimeni, tas tak ir lieliski. Ja sieviete to spēj, arī lieliski! Bet sākotnēji tak gāja runa par to, ka darbam velta daudz laiku, lai varētu izveidot karjeru, un loģiski, ka pie šadiem apstākļiem ģimenei laika atliek mazāk. Un jau atkal - dzimumam te nav nozīme.
kas ir tas, kas sievieti “mājsaimnieci” padara par ne-pašpietiekamu?
Manā uztverē pašpietiekamība ir arī savienojama ar TheLaw ideālo čiksi. Bet dorši vari mani labot,ja nepiekrīti.
Kad būsi pašpietiekama, tad arī neviens Tevi diži negribēs un pati varēsi iztikt bez.
Kāpēc gan nē? Manuprāt, ļoti sakarīgi uzrakstīja un neko jau nepatiesu nepateica
Un ko tad tu iesaki darīt?
Iesaku sameklēt modeli, kas abiem apmierina. Tādēļ jau tik daudzi izvēlas strādāt abi, lai līdzvērtīgi varētu iesaistīties rūpēs par bērnu. Nevienā brīdī neesmu apgalvojusi, ka tavs modelis nekam neder, bet, ka ir arī citi, kas strādā ļoti labi. Bet pretī saņemu, ka redz, nē, sievietēm ir savi pienākumi, kas jāpilda. Neviens tak necenšas iestāstīt, ka tu dzīvo nepareizi. Bet pretī var saņemt, ka citi gan, un ar šādu visatļautību cilvēce bez maz vai degradējoties. Pārspīlējums protams, bet tas visu laiku velkas cauri taviem komentāriem. Nevis tas, ko tu vēlies un kā tev ir labi, bet vispārīgi.
TheLaw, tu visur raksti par to, ka realitātē tā neesot, simtiem gadu ir tikai tā un tā visiem jābūt vislabāk, citādi pasaule izbeigsies, ka dzīvē jau tā nav u.
Un kāpēc tu neliec Elles pārējos komentārus, kuri bija pirms es viņam piekritu? Izvec tikai tos, kuri apgalvo tavu taisnību.
Kur es rakstīju, ka mans modelis ir tikai vienīgais un pareizais? Neko tādu nerakstīju, tikai teicu, ka, manuprāt, tas ir daudz veiksmīgāks, kas ļoti labi strādā.TheLaw, Tu to neraksti tiešā tekstā, bet ar slēptu agresiju, tāpēc Tavam viedoklim šeit cauri vijas tā attieksme no Tavas puses, ko MissMia nosauca 'nevis tas, ko tu vēlies un kā tev ir labi, bet vispārīgi' kā jābūt pareizi, lai visiem/vairumam būtu labi. Tā, cita starpā, arī ir tā stereotipizācija, ibio.
kā būt pašpietiekamai?
gribu redzēt, cik vīriešu ņems bezdarbnieci, bez nekādas normālas izglītības, bez naudas utt., tur jau ārējam ķūningam visu laiku vīrietim nauda būs jādod - bet ne par to - par to, ka speciāli kaut cik normāls, līdzvērtīgs, veiksmīgs vīrietis arī neizvēlēsies nekādu vārgo mamzeli, kurai nav nekā.
Tātad tas apgalvojums ir patiess, vai kā?
Ja tu nebūti mēģinājis tieši un netieši noteikt savu viedokli kā vienīgo patieso, šādas problēmas nebūtu bijis. Tu teici, ka tavs viedoklis ir norma
TheLaw, Tu to neraksti tiešā tekstā, bet ar slēptu agresiju, tāpēc Tavam viedoklim šeit cauri vijas tā attieksme no Tavas puses, ko MissMia nosauca 'nevis tas, ko tu vēlies un kā tev ir labi, bet vispārīgi' kā jābūt pareizi, lai visiem/vairumam būtu labi. Tā, cita starpā, arī ir tā stereotipizācija, ibio.
HAHAHA
es tieši vairākus gadījumus esmu redzējusi, kur veiksmīgs vīrietis, kam būtība ir viss ko vajag, izvēlas sievieti kam nav nekā, ne normāla darba, ne izglītības un plusā vēl ir vientuļā māte, bet iedomājies tas veiksmīgais vīrietis tādu izvēlas, aprec un rūpējas par viņu un pat viņas bērnu. Un tādu gadījumu ir ne viens vien.
Bet ka sieviete kas skaitās veiksmīga, izvēlētos bezdarbnieku, kam labākajā gadījums ir knapas 12 klases, neesmu vēl redzējusi....
Jūtu, tēmai vairs nav kur attīstīties, līdz ar to priekšā tikai tupiks.
TheLaw, šajā forumā ir lietotāji, kas prot pasniegt savus personīgos iespaidus, izklāstīt savus individuālos uzskatus, padalīties ar savām vēlmēm, nenoniecinot, neaizvainojot un nepazemojot atšķirīgu viedokli un tā paudēju