Tā visa ir pretīga mūsdienu feminisma propoganda. Nav jābūt nekādam raķešu zinātniekam, lai saprastu, kas visu šo nosenu ir uzācis un kādam mērķim tas visār tiek populirizēts, tāpat atbilde ir skaidra - sauszemas vaļi negrib konkurēt ar jaunām, slaidām sievietēm, tāpēc tiek populirizēts RESNUMS, kas sevī ietver neveselīgu dzīves veidu un lielu neapmierinātību, dzīves kvalitātes pasliktināšanos tālākajos dzīves gados. Tas, ka šī konkrētā cilvēku grupa (grib / patīk būt) ar vismaz liekajiem 60kg vēl nebūtu nekas, ja tāds dzives veids ir kādam/kādai pieņemams, tad lūdzu uz priekšu, bet, kas man peronīgi neliekas ok, ir tas, ka tas tiek propogandēts sieviešu žurnālos, kurus noteikti lasa jaunas meitenes, kuras (daļa) tadejādi tiek ievilinātas visā sinī farsā, ko tur raksta. Būtība to varētu arī saukt, par tīšu ļaunuma nodarīšanu sabiedrībai, jo man ir vienalga ko šie indivīdi saka par savu veselības stāvokli, man neviens nekad neiestāstīs, ka 100+kg ir kaut kāda veselības norma. Šie sauszemes vaļi jau tikai to vien vēlas, lai vairāk sieviešu ir tādas, kādas viņas ir pašas, jo visas "attiecību tirgū" tad būtu uz "even playing field" un nebūtu jākonkurē savā starpā, jo nav jau diži daudz jādomā, kuras vīriešiem labāk patīk.
Kas diez būs nākamais? Norkomāni savāksies un sāks taisīt youtube kanālus un sāks populirizēts nerkotiku lietošanu? Jo redzi, "iešnaucot es jūtos ļoti labi" un paskaties uz manām medicīniskajām analīzēm, kur viss ir kārtībā. Kas mani viss vairāk pārsteidz ir tas, ka kaut kādi veselības departamenti jau nav aizklapējuši visu šo padarīšanu ciet, jau pašā saknē. Bet protams, to jau mūsdienās nemaz nevar darīt, jo visi ir palikuši tik mīksti un jūtīgi, ka tiks bļauts par diskriminācijām un seksismu un vēl tiesas darbi ento gadu garumā.
Nevaru iedomāties situāciju, kur tagad uz vīrieša žurnāliem būtu resns, noēdies vecis ar lielu alus vēderu, kurš stāstītu, cik viss ir skaisti un cik esmu veselīgs, droši vien tādu situāciju nav tāpēc, ka nevienam vecim neko tik stūlbu "iebaot" nemaz nevarētu, jo viņi tak saprot to, ko acis rāda un tas nav ok un līdz veselīgumam tur ir tik tālu, kā līdz Ķīnai.