Ginekologs Rīga

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Iesakiet labu, foršu ginekoloģi Rīgā. Tādu, kas vairāk ir uz ''uci puci'' variantu. :D
11.09.2018 00:42 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
L.Līdaku neiesaku, jā, ir tāda, kas ucinās, bet zināšanu un pieredzes tomēr vēl trūkst, ja vajag ko nopietnāku. Tikai pārbaudēm der noteikti. Ieteikt kādu varu, bet atkarīgs no tā, ko plāno pie ārsta darīt, vai vajag tikai regulāras pārbaudes, vai arī kādreiz gribi stāties uzskaitē, piemēram, gaidot bērniņu. Pati eju pie ārstes, kas paralēli pieņemšanām arī operē un pasniedz lekcijas universitātē topošajiem ginekologiem. Atzīšos, ka pēc dzirdētā es nemaz neietu pie ārsta, kas mazāk par 10 gadiem nostrādājis, jo prakse ir nepieciešama un universitātē ginekoloģi ieskaites kārtojot testu veidā, kas man bija pārsteigums (tā gan ir informācija pirms 4 gadiem, bet vienalga liekas nepareizi). Un es gan izvēlos privātprakses, jo jūtu starpību, pat ne zināšanās, bet vidē un attieksmē. Labs ārsts neizvēlēsies pelnīt mazāk, lai tikai strādātu vaiga sviedros Gaiļezerā, kur ved visus pēc kārtas... Un arī labam ārstam ir daudz patīkamāk strādāt mūsdienīgās telpās, ar mūsdienīgām iekārtām un klientiem, kuri labprāt maksā par kvalitāti.
12.09.2018 13:10 |

Reitings 12
Reģ: 22.02.2018
Marija Vēvere, pieņem Gaiļezerā, var tikt arī par valsts apmaksātu un nav ilgi jāgaida pieraksts.
12.09.2018 13:42 |

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Gaiļezeram jā un nē - kā rodas tik pretrunīgas atsauksmes par vienu vietu?
12.09.2018 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits