A kam Tev ‘meitiņai’ vajag gēllaku? Tu tiešām gribi bērna nagus bojāt?
Tu zini, cik "meitiņai" gadu? Varbūt bērniņš nākamgad vidusskolu beigs...
Labojiet mani, ja kļūdos, jo no manis manikīrs tāds pats kā no prezidenta angļu valodas skolotājs, bet man šķiet, ka elektroskā vīle jau tikai virskārtu gēlam noņem, tālāk tā pat ar šķidrumu ņem nost, ne? Citādāk nevaru iedomāties kā vīlēt nagu var būt saudzīgi. Un cik zinu, tad tā vīle sakarst, bet nejau no karatuma noņemas, vienkārši berzes dēļ sakarst.
A kam Tev ‘meitiņai’ vajag gēllaku? Tu tiešām gribi bērna nagus bojāt?
Priekš kam meitiņai to vajag? Lai nolako ar parasto, ja tik ļoti nepieciešams. Bērniņi tā nedara.
Meitiņa ir normāla vecuma bērns un vēlās nagus nokrāsot tāpat kā es.Bērnam salonā var nolakot arī ar parasto laku. Būs tāda pati pieredze kā mammai, tikai nebojāsi nagus ar noņemšanu. Tagad ražo arī pietiekami noturīgas lakas, lai neredzētu nevienu iemeslu bērnam likt gēlišu.
Meitiņa ir normāla vecuma bērns un vēlās nagus nokrāsot tāpat kā es. Man nav kaut kādu aizspriedumu un manas meitas ķermenis un nagi pieder viņai pašai, tāpēc viņa pilnīgi noteikti drīkst aiziet nolakot nagus normālā salonā, ja viņa tā vēlas un izlemt vai viņai tas patiks.
Bērnam salonā var nolakot arī ar parasto laku. Būs tāda pati pieredze kā mammai, tikai nebojāsi nagus ar noņemšanu. Tagad ražo arī pietiekami noturīgas lakas, lai neredzētu nevienu iemeslu bērnam likt gēlišu.
Piesējās. Kāda jums daļa? Man arī būtu paticis, ja mamma bērnībā būtu mani ņēmusi līdzi uz manikīru. Un, jā, jā..jums baigi rūp tas, ka svešs bērns nagus sabojās?! Nesmīdiniet
Zinu,ka manikīrēm ir "likums" netaisīt gēla, gellakas nagus bērniem vecumā līdz 14 gadiem