Es brauktu otro reizi uz Barselonu,uz Tenerifi nee. (Ja vien man nav divas nedelas ilgs celojums, jo tad Barselona tik ilgi nebutu ko darit, bet var jau uztaisit vairaakus vienas dienas tripinjus uz citam pilsetam)
Atskiriibas: Tenerife noteikti ir sala, kuru ir verts izbraukat ar masinu/rolleri, tur briziem bus mazak cilveku,briziem vairak, ljoti skaistas vietas, kur peldeties.
Barselona: Loti skaista pilseta,bet bus padaudz turisti,bet uz katra stura ir kads skaists piemineklis/struklaka/baznica.
Cenas - dargak Barselona, gan paest, gan parejais, bet es vienkarsi iretu airbnb un taisitu pati est, jo var nopirkt izcilus juras produktus un pats uztaisit. Bet es vispar piejuras valstiis partieku no garnelem, tur jau baiga gatavosana nav.
Lidzi (ko es nemtu) ir noteikti izprintetas kartes/info par sabiedriskajiem transportiem, es vienmer nemu lidzi kafiju, jo visur ir chainix un man restoranu kafija vnk negarso, nu noteikti staigajamas kurpes (it seviski,ja uz Tenerifi, jo tur var but tads akmenains loti)
Ko vel ieteiktu? Barselona obligati izirejiet richukus uz veselu dienu un pavadiet,braukajot apkart pie juras, cik atceros,maksaja 10 eiro cilvekam, bet mes toreiz tik daudz ko redzejam, ka ari var sajust ljoti to pilsetas energiju, tu juuties ka savejais, braukajot uz richuka.
Ejot prom no centra var atrast daudz mazus,forsus restoraninjus, kur eed tikai spanji un nav turistu.
Vakara aizejiet uz struklakam dziedosajaam un uzkapiet tur augsaa kalnaa pa kapnitem.
Sadzerieties sangriju un ediet zivis.
Par laikapstakliem nemacesu teikt, jo esmu bijusi tur cita gadalaikaa. (l)