Lielākoties fast fashion pārspīlētos trendus manā garderobē neatrast, tomēr patīk kā izskatās uz citiem, ja prot to forši iekombinēt (lielākoties gan uz ielas var redzēt šausmīgus gadījumus), bet ir arī lietas, ko vienkārši nespēju saprast. Jau minētās mini saulesbrilles, vai biker/cycling shorts ikdienā. Ā, un vēl caurspīdīgās plastmasas drēbes. Nu vienkārši kāpēc tādas nepieciešamas?
Tā pat arī pamatskolnieces, kuras uzskata, ka tās pļurīgās bikses ar strīpu sānos ir svinīgas bikses, nepatīk, lai gan atsevišķi pļurīgās esmu redzējusi smuki sakombinētas, un arī džinsenes ar svītru sānos mani neizraisa nekādas emocijas, tomēr ne vienu, ne otru savā skapī nevēlos. Arī zeķzābakus esmu redzējusi smukus, bet ne visi.
Paaugstinātās jostasvietas bikses man ir lielā cieņā, nesen iegādājos regular, arī visu dienu raustīju uz augšu, nu nav ērtas. Man ir arī bikses līdz potītēm, jo vienkārši patīk. Tā pat arī priecājos par ādas mugursomām. Un apavi ar paaugstinātu zoli arī man ir vairāki.
Man novērojums, ka lielākoties gan veikalos nākas redzēt parastus apģērba gabalus, kas vienkārši ir neglīti. Dīvaini piegriezumi vai zīmējumi, kaut kādi uzšuvumi, lentītes vai caurumi, kas tur vienkārši ir lieki. Viss tās lietas atsevisķi varētu būt smukas, bet sakombinēts tā, ka nesaprotu vai tiešām kāds to nopērk un spēj iekļaut savā garderobē.