Humpalas

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Vai iepērkaties humpalās?
Kurās?
Kāds ir labākais pirkums līdz šim?
01.09.2018 20:53 |

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
Es vairāk RDA, reiz dabūju 140e vērtus, nelietotus airmaxus, pa ļoti lētām naudām. Tagad vispār pievedums kaut kāds no ''prettylittlething'' interneta veikala, visādi trending apģērbi, salīdzinoši ar viņu cenām, ir daudz lētāk. Ir lietas, kas tiešām ir netīras vai ar defektiem, bet cena ir uzstellēta debesīs, tas kaitina, bet es tāpat šaubos,ka pirktu apģērbu ar defektiem.. Vienīgais mīnuss ko šajās vietās varu pateikt, - apdalīti ir vīrieši un sieviešu lielie izmēri. Viena, kas iepirkās pat teica savai meitai, '' laikam resnajiem vispār nav jāģērbjas, mēs varam staigāt pliki '' :D
03.09.2018 11:25 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Pirmo un pēdējo reizi humpalās biju pirms kādiem desmit gadiem. Biju līdzi draudzenei, tad nu arī pati šo to apskatīju un nopirku vienu jaciņu. Man šķiet, ka uzvilku viņu kādas pāris reizes un izmetu ārā. Bija sajūta, ka esmu uzvilkusi svešas drēbes. Turklāt to specifisko smaku nekādi nevarēja dabūt ārā - mēģināju gan mazgāt, gan ārā svaigā gaisā izvēdināt, gan saldētavā likt, nekas nelīdzēja. Tāpēc nevaru vairs humpalās ieiet. Nepatīk man ne tā smaka, ne tas, ka viss tur salikts tādos blāķos, ne telpas un iekārtojums, kas man ir ļoti svarīgi, ne cilvēki, kas tur iepērkās, nekas. Tā kā nav neviena iemesla tur iet.
03.09.2018 11:29 |

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Cik zinu, tad ir arī atšķirība starp vienām un citām humpalām. Arī dažādās pilsētās pat lielākā daļa iet uz turieni, jo krutākas drēbes ir (kvalitāte, cena, kvantitāte nav), viss tīrs, telpas ok, nekādu briesmu nav. :D Tā man daudzi teikuši - un ne jau tik tie, kam naudas nav utt.
03.09.2018 12:21 |

Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
Visi Rigas un latvijas "sekond-hendi" ieperkas second-hand veikalos :)
03.09.2018 12:31 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nē, man nepatīk hupalas, neesmu tur bijusi ļooti ilgi un neplānoju. Man nepatīk rakāties kaut ko meklējot, man nepatīk tā smaka, man nekas tur nepatīk, man nevajag, lai man būtu tā viena oriģinālā drēbe, kas nevienam citam nav, man patīk iepirkšanās skaistos, sakārtotos veikalos, rakāšanās pa lietotām lietām man nesagādā prieku un tās cenas nav tik zemas par tādas kvalitātes lietām, lai es to tāpat darītu.

++++ man precīzi tas pats.
Mamma kādreiz bija aizrāvusies baigi ar tām humpalām, tagad gan metusi mieru. Cik esmu bijusi, nekad neko neesmu atradusi un riebjas tā rakāšanās pa kaudzem, riebjas pat kad reservedā ir bardaks un drēbju kalnu neviens liekas tur dienām nav sakārtojis, pat neeju klāt, humpalās vispār nu fuj liekas tāds prastums viss tas bardaks un 90o gadu interjers.
Ticu ka šad tad tur var atrast tās "pērles" bet nu man tas nav tik svarīgi, lai ietu un tur tērētu savu laiku.
03.09.2018 12:42 |

Reitings 15092
Ilgus gadus neiepirkos, bet draudzene ar savām pērlēm sakacināja. Nu jau pāris gadus iepērkos humpalās daudz un regulāri. Bet pamatā tikai Kilomaxā, jo tur tiešām nav jārakājas, drēbes ir foršas un cenas labas.
Ejot šopingā pa parastajiem t/c viss besī - vienveidīgais piedāvājums, kosmiskās cenas, utt. Toties atrodot pērles humpalās uzreiz ir prieks un gandarījums.
Pērļu un atradumu ir tiešām daudz - pārsvarā blūzītes, džinsi un kleitas.
Forši, ka pēdējā laikā arī sabiedrībā sāk vairāk promotēt humpalas kā zaļās domāšanas iepirkšanos, utt. Sekoju arī IG vairākiem kontiem, gan latviešu, gan ārzemju, kur meitenes atrāda foršus humpīšu atradumus.
Super brendi mani nekad nav uzrunājuši, bet man arī neceļas roka pirkt drēbes pa 30-50 eur tajos pašos ātrās modes veikalos kā H&M vai Zara. Es labāk iepērkos Kilomaxā - lētāk, interesantāk un vēl ottreizējā drēbju lietošana nevis planētas piesārņošanas ar vēl vairāk lupatām.
03.09.2018 12:43 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Nekad neesmu bijusi humpalās, kur ir drēbju kalni, drēbes vienmēr sakarinātas smuki, turklāt sadalītas pa krāsām - viens stends melnas blūzes, tālāk sarkanas blūzes, utt, uzreiz zinu, kur meklēt vajadzīgo toni. Un nekad neesmu neko nopirkusi dārgāk par 10 eiro, tāpēc man nav saprotams par kādām kaudzēm un dārgām cenām jūs runājat :D
03.09.2018 13:05 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tā kā ir šobrīd Latvijas veikalos, (gan zīmolu, gan parastajos), kur ir vismaz + 300% uzcenojums tad "lielās atlaides" un "izpārdošanas" par vienveidīgiem lētiem izstrādājumiem.
Sajūta ka pērc jaunu un kvalitatīvu ir un paliek tikai sajūta.
Esmu pircis Kilomax, izvēles un kvalitātes ziņā, tas stāv priekšā parastajiem veikaliem.
03.09.2018 13:34 |

Reitings 68
Reģ: 18.03.2018
Kad esmu ārzemēs tad vienmēr iepērkos veikalā Primark, ļoti patīk, LV tāda veikala nav un noteikti arī nebūs, bet es uzķēru, ka humpalu bodē Kilomax ir pilns ar Primarka drēbēm, par to esmu sajūsmā. Liekas jēdzīgākais humpalu veikals Latvijā. :)
03.09.2018 13:34 |

Reitings 1761
Neieperkos, jo berniba un agros pusaudzu gados tie bija vienigie veikali, kur kaut ko pirkam. Laikam trauma palikusi :)
Mana mamma mani regulari velk uz Humanam,
tad es perku vinai, ko vien vina grib.
Mana puse gan ir luxury second hand- nocenotas zimolu drebes, kas cilvekiem pec nopirksanas vairs nepatik. Mana pazina tur strada un tad tiesam var perles atrast. Nedelu vecus Chanel,
Hermes, Valentino, ko tirgo par mazak ka puscenu.
Bet tad vajag uztrapit. Man nav gadijies.
03.09.2018 13:49 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Es eju tikai uz Kilomax, tur viss smuki salikts uz pakaramajiem. Pērku tikai jaunus apģērbus, ar visām birkām, un pirmās dienas pēc pieveduma tur tādu netrūkst. Kaut kādos h&m, New yorker, primark un citos veikalos, kur tirgo sūdīgas kvalitātes lupatas neiepērkos un arī humpalās uz šo firmu apģērbiem neskatos. Pilnīgi jaunas, piemēram, Next, Only, TH utml. jaciņas, blūzes pa 3 eiro jau nu veikalā nenopirksi. Ir bijis ka izeju ar lielo maisu, par kuru samaksāju 20 eur, un viss jauns ar birkām, nekas pusgadu, kā viena te izteicās, nav valkāts. Esmu par redzējusi Michael kors somu tur, gan nebija manā gaumē. Par kaktu humpalām, kur samests viss kaudzē gan noskurinos un nesaprotu, kā var būt enerģija tur rakties stundām.
03.09.2018 13:51 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Humanā esmu bijusi pāris reizes, tur gan man cenas šķiet neadekvātas, turklāt lielākā daļa apģērbu izskatās kā no 90tajiem un ir tā nonēsātas ka par grīdas lupatām derētu. RDA man šķiet neadekvātas cenas priekš tās kvalitātes, jaunu ar birkām neko neesmu tur redzējusi.
03.09.2018 13:54 |

Reitings 4298
Neieperkos, jo berniba un agros pusaudzu gados tie bija vienigie veikali, kur kaut ko pirkam. Laikam trauma palikusi

Man kaut kas līdzīgs šim. Vēl pirmos pāris studiju gadus mēdzu apmeklēt second hand veikalus, bija laiks tiešām rakties un meklēt tās pērles, bet pēdējos gados to vairs nedaru, kopš ir gana daudz naudas, lai iepirktos parastos veikalos un gana maz laika, lai meklētu pērles humpalās. Neesmu kategoriski PRET un jāatzīst, ka parsto veikalu piedāvājums mani neapmierina, garderobē man ir daudz apģērbu kuri ir pieņemami vai ciešami, bet nav nekas super, jo gluži vienkārši reti kad kaut ko super izdodas atrast veikalos.
03.09.2018 14:44 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Reizēm ieeju, kad esmu Rīgā. Tur var atrast foršas drēbes
Man ļoooooti patika tas mazais veikaliņš centrā pretī mcdonalds, kad biju pēdējo reizi Rīgā par nožēlu jāsaka ka bankrotējis. Pirms trīs gadiem nopirku tur bikses pa 2 eiro, kuras kalpo vēl šodien
03.09.2018 15:42 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
, kā rezultātā nav izslēgts, ka uz ielas redzēsi vēl pāris cilvēku tādā pašā jakā.

Padomju cilvēka paranoja. Varētu domāt, ka tagad to veikalu tik maz, ka visi staigā vienādi. :D
03.09.2018 17:56 |

Reitings 101
Reģ: 18.11.2013
Miegalācis,ha ha ha,nedirs nu,kilomaxā pirmajās dienās pēc pieveduma pilns maiss par 20 eiro nu gan nesanāk :D tur tak pirmajās dienās cena par kilogramu ap 50 eiro :D
03.09.2018 21:07 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Par kilomaxu un primarku. Lv iegajam kad jauns pievedums tai kilomsx un ...tas kas laiku atpakal primarka uz atlaidem bija jauns lets, LV lietots un ar uzcenojumu! Vo soks un smiekli bija..un ta ar visu vairuma gadijumu.:-D
03.09.2018 21:42 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
vienmēr saskurinos, dzirdot nevārdu 'humpalas'. jūs no 1993. gada?
03.09.2018 22:26 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Padomju cilvēka paranoja. Varētu domāt, ka tagad to veikalu tik maz, ka visi staigā vienādi.

Tā nav paranoja, vienkārši parasta vēlme pēc apģērba, kurš ar kaut ko atšķiras no ierastā piedāvājuma. Kā jau minēju, runāju konkrēti par savu mazpilsētu kurā tiešām ir vien daži normāli apģērbu veikali, līdz ar to, īpaši ziemās, piedāvājums vienveidīgs, visos veikalos lielie, pufīgie mēteļi un jakas, un cepures ar milzu bumbuļiem. Beigu beigās tieši humpalās atradu ādas jaku ar kniedēm un interesantu rāvējslēdzēja novietojumu. Sava miestiņa parastajos veikalos ziemas laikā atrast ādas jaku ir nereāli un tam nav nekāda sakara ar paranoju par to, ka kādam mugurā būs tāds pats apģērba gabals kā man.
03.09.2018 22:27 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Man nepatīk, ka humpalās viss ir pa vienam - ja neder, tad cita izmēra, kas varētu derēt, nav!
Kilomax ir īstenībā baisa cena par kg. Esmu bijusi kilomax kid veikalā 1.datumā - rinda grandioza, bet 40 eur/kg... nuuuu, tas ir dārgi, ja pērk džinsus vai citas smagākas drēbes. Īstenībā jāaizbrauc rīt uz kilomax kids, puikam vajag drēbes dārziņam 8-)
03.09.2018 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits