Paldies par atbildēm. Visu izlasīju. Vēlos piebilst, ka neesmu “klasiskais zāgis,” vairāk esmu tāda klusētāja un tad vienā brīdī, kad sirds pilna, tad ir ko teikt. Nemāku teikt par katru sīkumu, ja kaut kas nepatīk. Kad tas nāk ārā, tad neizēdu smadzenes, bet saku, ka man sāp sirds utt. Uz to brīdi itkā saprot, arī man tā liekas, bet pēc kāda laika atkal ir tas pats nemanot. Nekad neesmu aizliegusi kaut kur iet, jo vinš nav hronisks dzērājs, krāpējs. Bet tad vinam laikam liekas, ja vienreiz atlāva iet un turpmāk neko nesaka, tad drīkst iet visu laiku. Man ir sajūta, ka šo manu labsirdību izmanto nelietīgi. Saprotu, ka nesēdēšu starp čomiem un neklausīšos veču sarunas, vēljovairāk tagad, kad mums ir bērns. Ja jāsaka atklāti, tad tādās pasēdēšanās tiek uzpīpēta zāle. Teiktu, ka tas notiek pietiekami regulāri, vienmēr jau neizkontrolēšu. Draugu kompānijai tas ir pienemams, brīvi cilvēki. Nevienam ar varu to kāsi rīklē negrūž, nevainoju tos draugus, pats taču piekrīt un izvēlās. Un visi kā viens uzskata, ka tas jau nekas nav, labāk uzpīpēt, nekā dzert un taisīt sūdus, ka tas atkarību neizraisa utt. Uzskatu, ka tā ir atkarība, jo tad jau regulāri to nedarītu un nemeklētu tās sajūtas. Tā ir tikai marihuānas propaganda, ka nekas jau no tā nav. Man šī nodarbe nav saprotama, plus vėl nav žēl nomest naudu zemē, par brīvu taču tas nenotiek. Ikdienā vinš strādā ārzemēs, prom 2-3 nedēlas, mājās 1-2 nedēlas. Finansiāli viss ir nodrošināts, nekas nav žēl priekš mums, saimnieciskā zinā un mājas solī palīdzēs, izdarīs labprāt visu ko lūdzu (salabot, kaut ko uzmeistarot, salabot mašīnu, nopirkt sadzīviski ko vajag, nopirkt man ko garšīgu tāpat vien), tāpēc ir bijis pārmetums - es taču daru visu, ko Tu gribi, pelnu naudu, ko vēl es gribu?(t) Pati arī sanemu savu izpelnīto bērna kopšanas naudu, tīri labu naudas izteiksmē. Bet nu sitiet mani vai nost, man marihuānas regulāra pīpēšana neliekas normāla. Pati kādreiz domāju - vai es vinu gribu ielikt kādā rāmī, pārtaisīt? Tāpēc saku, ka parasti cilvēku vai nu pienem tādu kāds ir vai arī nē.
Jā, man ir dalēja greizsirdība, ka vinš ir brīvāks, es esmu piesaistītāka bērnam. Laikam tiešām vairāk jāiesaista bērna aprūpē, jo esmu uznēmusies visas ar bērnu saistītās lietas. Ieslēdzas kaut kāda spītība, ka pati visu varu, jo gribu, lai interese, vēlme iesaistīties nāk tā organiski no vina puses, nevis manis uzspiesta. Atbraucot mājās ir 101 darbs, kas ir jāizdara, jāsakārto, panem daudz laika, mums laiks atliek maz. Bet tajā pašā laikā atrodas laiks pasēdēt ar draugiem, uzpīpēt, pasmieties. Kā jau teicu, arī kāda no jums teica, ka jāgrib abiem, ne tikai vienam cilvēkam. Negribu aizliegt iet un tad lai sēž blakus sabozies - kas tad notiek, ja es aizietu? Nezinu, kam tad būtu jānotiek? Varbūt savā zinā gribu, lai vinš dabū spērienu pa pakalu un attopjās, ka var mūs pazaudēt. Jo es pati jūtu, ka esmu nogurusi.