Motivācijas trūkums un krāpšana

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Es biju ciemos pie vienas pazīstamās. Tajā dienā biju totāli bez garīgā. Viņa man jautāja vai mans draugs iet pie dāmām? Es saku nē. Viņa saka vīriešiem nepatīk tādas īgnules. Sāka stāstīt par kaut kādu raidījumu, kur sieviete sasien zirgasti, nekrāsojas, nemazgājas, nevingro, sēž visu dienu pie TV ir īgna un rezultātā vīrs esot aizgājis pie citas viņas īgnuma un zemā pašvērtējuma dēļ. Es sāku domāt vai tas tiešām dzīvesbiedram ir nozīmīgi? Ok, higiēna ir higiēna, tā ir jāievēro,
Bet ja draudzene nekrāsojas (neiet runa par tonnu kosmētikas un trejdeviņām tonālajiem un 7 pūdera kārtām dzīvoja meitenes seja) bet gan vieglu meikap dabiskuma izcelšanai, frizēšanos, nagu uzkrāsošanai utt. Un vēl arī ja meitenei ir kaut kādas problēmas, motivācijas trūkums, zems pašvērtējums. Vai tas tiešām var novest pie attiecību izjukšanas? Vai tie visi būs iegansti pēc vīriešu loģikas meklēt dzīvespriecīgāku, skaistāku,labāku?
23.08.2018 18:25 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Katrā krāpšanā ir sava situācija un savi iemesli. Bet jā, partnera mūžīgais īgnums un nevēlēšanās ko darīt, motivācijas trūkums uttt., ir liels pamats, kāpēc otram var sākt simpatizēt cita būtne, kas ir pretstats mājās sastopamajam.
Jautājums, kāpēc sieviete ir nelaimīga. Bieži vien partnerim ir liela loma tajā. Un tad pats paņem vieglāko ceļu, kur ķert tās sajūtas, kuras neprot sasniegt attiecībās. Bet tikpat labi, partneris savu laiku ir centies no visas sirds izrādīt uzmanību, radīt labas attiecības, bet otrs ir sačkojis, tikai īgnumu uz visu apkārtējo izrādījis. Nu tad nav brīnums, ka partneris aizies - vai nu pa kreisi, vai pametīs, atkarībā no vēlmes visu izbeigt, vai cerībā vēl ko saglabāt.
Un šis kaŗtējo reizi par krāpšanu runājot ir apgriežams arī uz otru pusi, kad sievietei var pieriebties neko nedarošs vecis gultā pie pults un ātri vien viņa var iekrist kādās don žuāna cilpās.
24.08.2018 09:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)