Es gan domāju, ka normāls jautājums, senāk lu forumā bija pilns ar tādiem. Kā var zināt, kur tu sevi redzi, ja, piemēram, interesē abi virzieni, bet nav pietiekami daudz zināšanu, lai varētu izspriest, kurš patīk labāk? Domāju, ka izvēles kursi jau ir par to, lai paplašinātu savu redzesloku un vēlāk maģistros izvēlētos kādu vienu virzienu. Viens kurss bakalauros neko nenozīmē.
**
Varu pastāstīt nedaudz plašāk autorei. Kriminālistika bija visai radošs kurss, mēs ņēmām pirkstu nospiedumus; bija izveidotas nozieguma vietas un mums vajadzēja rakstīt notikumu vietas apskates protokolu, fotografēt to (tas nav tik viegli, cik izklausās), izņemt pierādījumus; rādīja visādas bildes no noziegumu vietām, tsk pretīgas utt. Līdz ar to semināros diezgan bieži bija jāstrādā pa pāriem vai grupās. Un, lai gan es neesmu cilvēks, kam patīk tādi darbi grupās, tas bija reāli forši, jo tiešām nebija sausa teorija, bet, pat ja tā bija teorija, man šķita aizraujoša, piemēram, par ieroču veidiem.. Bija arī vieslektori. Diemžēl es tagad no galvas neatceros, kāds uzvārds bija lektorei, ceru, ka viņa vēl pasniedz.