nožēlojama diskusija

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Ir tāda lieta, ka manējais nekad, ienākot mājās, neslēdz ciet durvis. Varbūt jums katru dienu māja ir ideālā kārtībā, bet man ir kauns laist iekšā cilvēkus, ja kaut redzams, ka veļa žūst uz dēļa, vai kurpes nav noliktas kārtīgi...
Viņa draugiem ir īpatnēja izpratne par iešanu pie kāda. Viņi nezvana, neklauvē, nāk iekšā. Man tas neliekas normāli. Jums liekas?
Vakar bija kronis visam. Viņš taisīja vakariņas. Es biju dušā. Izkāpju no dušas, ietinos dvielī, zvana pie durvīm, paskatos pa actiņu, pie viņa - draugs ar draudzeni, kam patīk klačoties.
Gāju uz virtuvi pateikt, lai iet atvērt, es taču pusplika nevēršu. Bet PROTAMS. Viens spiediens pa zvana pogu, durvis PROTAMS nav aizslēgtas un speras iekšā!!!! Es pusplika skrēju pie viņa uz virtuvi jo viņam nebija pielecis, ka pie VIŅA atnāca!!!! Uz ko tā meitene iezviedzās, kāpēc es bēgot un kad ārā gāja arī par to runāja, par to dzirdēja arī citi cilvēki!!! Man tagad kauns iet uz ielas vispār!!!
a ja es tur plika būtu bijusi??????? jūs arī tā darat, aizejot pie kāda vnk ejat iekšā???? Es pie kāda ejot piezvanu pie durvīm un gaidu kad ielaidīs!!! Tas tā normāli skaitās???????(e)(e)(e)(e)(e)
Paliku kā muļļke!!! Ko lai es tagad daru??? Protams sastrīdējāmies un nesarunājamies, šī vēl palaidīs klačas kā es skrēju dvielī!!!!(e)(e)(e)
15.08.2018 10:25 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Nu laiku atpakaļ pagriezt, lai būtu aizslēgtas durvis jau tad nav iespējams. Ja tagad sācis slēgt - tad jau esi sadzirdēta. Un kaunēties jau ar nav par ko - tu pēc dušas esi dvielītī,nu un??? Visai kāpņu telpai ir dziļi vienalga, tici man. Iekal šo no galvas un atkārto sev 10 reizes dienā, kamēr pati notici: Neuztraucies par to, ko par tevi domā citi! Viņi ir pārāk aizņemti, raizējoties par to, ko par viņiem domā pārējie. Un smējās ne jau par faktu, ka tu dvielī, bet par tavu reakciju.
15.08.2018 11:11 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Man ir tikai viena draudzene, pie kuras es eju iekšā neklauvējot un nezvanot. Parasti gan mēs iepriekš esam sarunājušas, ka atbraukšu, bet reizēm sanāk arī pārsteigt. BET! Mēs tā esam sarunājušas, ka es tā drīkstu.
15.08.2018 11:12 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Ne jau par dvieli smejas , bet par bēgšanu.
15.08.2018 11:17 |

Reitings 437
un to par bēgšanu nosauca viņa pati - es skrēju draugu saukt lai viņš iet pie durvīm!!! (s)
15.08.2018 11:19 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
samera, ko Tu cepies? Ieraudzīja Tevi dvielī, ak šausmas, pasaules gals!!!
Tas, ka durvis neslēdz ciet, man gan nešķiet ok, it sevišķi no drošības viedokļa.
15.08.2018 11:21 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nu tas galīgi nav normāli, iet iekšā bez klauvēšanas, man tas šķiet tik bezkaunīgi. Es Tavā vietā tā arī būtu pateikusi, ka nav pieklājīgi tā sperties iekšā svešā mājā un lai nākamreiz tā vairs nedara! Un ja kaut kas vēl nebūtu saprotams, tad vienkārši palūgtu aiziet. Es nekad nepieļautu, ka kāds, lai vai cik tuvs cilvēks, bez atļaujas nāktu iekšā manā mājā. Man nepatīk, ka mani traucē, tad, kad es tam neesmu gatava.
Durvis slēdz tikai lielpilsētās. Mazpilsētās un laukos ir normāli neslēgt durvis.

Interesanti gan! :-D Nezinu nevienu, kurš laukos vai mazpilsētā neslēgtu ciet durvis.
15.08.2018 11:26 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Ak, jē - ko tik cilvēki mājās nedara - arī daudz "apkaunojosākas" lietas par skraidīšanu pa māju pēc dušas ar dvieli :D Par to tiešām Autorei vispār nav jēga cepties un pasaules galu taisīt - NEVIENS, izņemot autori pašu, par to nedomā :)
15.08.2018 11:28 |

Reitings 93
Reģ: 02.12.2017
Tu esi tā satraukusies it kā tas dvielis būtu kaut kas nenormāls. :-D Ja Tu nezini, tad visi pēc dušas ietinas/noslaukās dvielī, tas nav nekas nenormāls. :-)
15.08.2018 11:28 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Izklausās, ka Tu to meiteni nemaz īsti labi nepazīsti, tāpēc tas ir pilnīgi NORMĀLI, ka, būdama pusplika, sāki apjukumā skraidīt pa dzīvokli brīdī, kad puspazīstami cilvēki nebrīdinot iespērās iekšā. Katrā ziņā ne jau tev vajadzētu justies neērti, jo Tu taču atradies savā komforta zonā, veicot pilnīgi normālu darbību, esot šai situācijai pilnīgi normālā ietērpā. Mani gan izbrīna viņu attieksme, ir ļoti neinteliģenti smieties un vēl skaļi komentēt šādu situāciju, kuru par neveiklu ir padarījuši viņi paši. Bet nu pēc stāstītā izklausās, ka tai meitenei nav sevišķi daudz gadu, ja jau ķiķina par lietām, kas vispār nav smieklīgas. Un par kaimiņiem... Kur Tu dzīvo, kojās? Vai arī tiešām domā, ka visi kaimiņi sēž pielipuši pie sava dzīvokļa durvīm un to vien gaida, kad dzirdēs kā kaut kāda meitene izmet kādas nesaprotamas frāzes par kaimiņieni, dvieli un skraidīšanu, lai no tā iegūtu sensacionālu info materiālu. Kā var no kā tāda tikt sabojāta Tava reputācija? Nu nezinu, laukos nedzīvoju un neesmu dzīvojusi, bet tik un tā pat tur tas liekas apšaubāmi.
-
Man arī nepatiktu, ja nāktu iekšā neklauvējot. Mums durvis vienmēr ir aizslēgtas, automātiski. Ja kāds nāk ciemos, pirms tam piezvana. Mūsdienās tak ir mobilie telefoni, var piezvanīt teju jebkurā vietā un laikā.
15.08.2018 11:29 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nu es tai meitenei paràdīti durvis un pateiktu, ka viñai nav ko darīt manà màjà. Májai durvis msn arī praktiski visu laiku vaļā. Bet neviens pats iekšā neiet, es arī neeju pie citiem iekšā, kamēr neuzaicina ienākt. Tomēr kaut kāda cieņa pret citiem, ja nu tiešām cilvēks pliks?
15.08.2018 11:33 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vairāk izklausās pēc kompleksiem par sevi pašu. Domāju, ka Tev būtu sevi jāiemīl. Tad arī, pat plika stāvot, ar grāciju iznestu situāciju. Nav normāli neslēgt durvis, nav normāli nākt iekšā bez uzaicinājuma. Bet šo savu reakciju tu vari uztvert kā zemāko punktu attiecībās ar sevi pašu.
15.08.2018 11:38 |

Reitings 318
Reģ: 29.01.2009
Mūsu durvis dzīvoklī tiek slēgtas visu laiku, nav mums tādu draugu, draudzeņu, kas nāk nezvanot, neklauvējot. Tā ir mana māja, mana privātā zona. Un neko traģisku neredzu par ko pārdzīvot, nu un ka dvielī un skrēji prom? Ja būtu plika, vai būtu ar seksu nodarbojušies,iespējams būtu maziņš kauns.:-D
15.08.2018 11:43 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Man vienmēr durvis ir ciet. Un ja kāds manā mājā spertos bez brīdinājuma tad arī pateiktu pāris stingru vārdu,gan tiem draugiem,gan tam puisim,ka mājas nav nekāda iebraucamā sēta,kur var šurpu turpu staigāt.
15.08.2018 11:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nepazīstot nevienu, kas neslēdz durvis bla bla. Nu, pārāk maz esat dzīvē redzējušas. Tiešām jums šķiet ērti slēgt durvis ik pēc 5 min, kad jāšiverē iekšā, ārā? Tas izskatītos visnotaļ paranoiski no malas. Protams, ka ejot prom un uz nakti aizslēdz. Bet es jau izteicos par ikdienu. Laukos daži arī uz nakti neslēdz.
15.08.2018 12:04 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Galvenais, lai ir pa rokai kāds ierocis :D
15.08.2018 12:04 |

Reitings 90
Reģ: 27.05.2013
Ja ciemiņi ir mani labākie draugi, tad man nav nekādu iebildumu, ja nāk iekšā neaicināti, protams, ja manam puisim arī nav iebildumu. Ja ciemiņi ir tikai paziņas vai puiša daugi, kurus vēl neesmu labi iepazinusi, tad tāda uzvedība galīgi nepatiktu.
15.08.2018 12:08 |

Reitings 90
Reģ: 27.05.2013
Manai mammai laukos, manuprāt, jau piecus gadus ir durvīs ielūzusi atslēga un viņa durvis slēdz tikai naktīs no iekšas ( ar krampīti). Visos citos laikos durvis ir vaļā pat tad, kad neviena nav mājās. Nekad neviens neko nav nozadzis. Bet tas ir lauku pagasta centrā. Pilsētā sen jau būtu viss nozagts :D
15.08.2018 12:13 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Lasot diskusiju nopriecājos, ka ne man, ne manam puisim nav tādu draugu :D Mēs laikam mazliet antisociāli, bet visas tikšanās ar draugiem vienmēr ir iepriekš izplānotas un sarunātas, neviens ne pie viena randomā nesperas iekšā... Ja kāds no ģimenes vēlas piekāpt ciemos, vienmēr iepriekš pabrīdina, man tā liekas tāda elementāra cieņa pret citu cilvēku personīgo telpu un laiku.
+ mēs pa mājām pārsvarā dzīvojamies puspliki, vasaras karstumā vispār pa pliko, tā kā ja kāds gribētu uztaisīt pārsteiguma apmeklējumu, skats būtu labs. :D Bet nu durvis tāpat vienmēr slēdzam ciet. Justos ļoti neomulīgi aiz neaizslēgtām durvīm.
.
Bet nu ja reiz ar draugu izrunājies un viņš ir sācis tās durvis slēgt ciet, viss taču ir labi. Tā druška gan padīvaina (t) Nepievērstu nekādu uzmanību viņas teiktajam.
15.08.2018 12:19 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Slēdzu ciet durvis, bet protams ir izņēmumi, kad durvis ir vaļā. Tā pat man nav paziņas, draugi, radi, kas spertos iekšā, pat ja viņiem ir atslēgas. Bet zinu cilvēkus, kas dzīvo ārpus Rīgas (nav laukos, bet mazākās pilsētās) un durvis ir vaļā. Neuzskatu to par aicinājumu ienākt.
Bet nu neredzu neko šausmīgu, ja draugi ierauga dvielī. Es bieži esmu vērusi vaļā durvis dvielī. Es pat nevaru iztēloties kā to var sagriozīt kā kaut ko smieklīgu, par ko varētu stāstīt apkārt visai kāpņutelpai, lai gan patīk domāt, ka ar humora izjūtu viss ok.
Redz, ar draugu izrunājies, turpmāk durvis slēgs ciet. Vairs neviens neaicināts iekšā netiks. Kur problēma?
15.08.2018 12:20 |

Reitings 437
Redz, ar draugu izrunājies, turpmāk durvis slēgs ciet. Vairs neviens neaicināts iekšā netiks. Kur problēma?
tikai tajā, ka tas šo situāciju neizlabos, varbūt viņa jau tā ir izsmējusies, ka izejot ārā man tāda sajūta, ka visi blenzīs un arī smiesies, neviens jau nezina, kā bija patiesībā:'-( teiks, ka gāja ciemos, bet es skrēju, varu derēt, ka esmu par kaut kādu dīvano pataisīta
15.08.2018 12:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits