Nevēlas teikt, kad būs mājās

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Vispārīgs jautājums: kāpēc daudzi vīrieši, kad aiziet ar draugiem/kolēģiem, nevēlas teikt APMĒRAM kad viņi nāks mājās?
Vai šis jautājums vīriešiem tiešām ir nepatīkams?
Vai šis jautājums viņus ierobežo?
Tīri intereses pēc jautāju :-)
kā ir jums?
08.08.2018 19:15 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Jaestades , pilnigi nesmiekligi un nevieta, un ja kada gribes, lai liek, man tiesam bus dzili vienalga.
TheLaw, nu varbut, katrs vienu domu apraksta pa savam:-D
09.08.2018 15:19 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Man laikam mamma sajuktu prātā, ja es nepārnāktu mājās, esot nepilngadīgai.. man tas liekas ļoti pašsaprotami, bet katrā ģimenē ir cits modelis, arī es, pašai negribot, uztraucos, man ir svarīgi zināt, cikos otrs aptuveni plāno būt mājās, jo man ari regulāras tusēšanās līdz 6 rītā nav pieņemamas (ja ik pa laikam, protams, cita lieta, bet es "neklaiņoju" regulāri apkārt bez drauga un negribētu, lai arī viņš to dara), bet katrā ziņā visādi var gadīties, tāpēc tiešām man gribas zināt aptuveno laiku, te jau ari minēja citus iemeslus, kāpēc.
09.08.2018 15:20 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Savējam jautāju tad, ja plānoju vēlāk kaut ko kopā padarīt, vai arī lai zinu - sagaidīt vai nē. Citādi man besī, ka atnāk no draugiem un mani pamodina :-D
Man biežāk prasa, ne nu tas kaitina, ne traucē, ja zinu, tad arī saku.
Bet vispār mās bez liekas jautāšanas paši viens otram mēdzam uzsist ziņu "būšu pēc stundas, pusstundas utt."
09.08.2018 15:51 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
pilnigi nesmiekligi un nevieta, un ja kada gribes, lai liek, man tiesam bus dzili vienalga.
Man atkal liekas dikti smieklīgi, jo ja divi pieauguši cilvēki viens ar otru nevar sarunāt, ka dos ziņu par to, ka tusiņš vai jebkas cits ievilksies mazliet ilgāk kā plānots, un draudzenei/sievai ar balderjāņu pudelīti jāsēž un jāgaida, kad parādīsies mājās, tad vai situācija nav smieklīga? Jums tie vīrieši tīņi vai pieauguši vīrieši? Un jūs viņiem mammas vai arī sievas/draudzenes? :-D
09.08.2018 16:50 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nezinu, ja butu lasits, ko rakstu, tad redzetu, ka mes ar savu viru par to nestridamies, padodam zinu un viss. Nekadu vispar problemu. Es runaju par to, ka citiem tracina un neskiet normali, ka apjautajas un vai saruna ap cikiem bus, jo kad bus tad bus, izteicos ka es justos ja man stundam nedotu zinu vai pec darba piem neierastos majas ap to laiku kad paredzets. Tad es uztrauktos un stresotu, ka kaut kas noticis, jo mums ir pienemts pabridinat...
09.08.2018 17:29 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Mans vīrs alkoholu nelieto un tādas ballītes, bārus neapmeklē, jo viņam nepatīk. Līdz ar to, ja iet kaut kur tikties ar draugiem vai kolēģiem, tas nav vēlu un pats pasaka, cikos aptuveni būs mājās. Bet tā vispār gan ar viņa draugiem, gan maniem, tiekamies kopā kaut kādās mājas ballītēs,spēļu vakaros, kad visi ir ar otrajām pusītēm (kam tādas ir). Tā ka jā, ja pēkšņi kaut kas izmainītos un atnāktu mājās tikai no rīta bez nevienas ziņas par to, tas būtu ļoti dīvaini un nezinu, kā uz to skatītos.
09.08.2018 17:31 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
ja iet kaut kur tikties ar draugiem vai kolēģiem, tas nav vēlu un pats pasaka, cikos aptuveni būs mājās
Normāla pieauguša vīrieša rīcība, kas ciena savu sievu.
Ja vīrietis rīkojas pretēji, tad rodas jautājums par viņa brieduma pakāpi un uztveres īpatnībām - uztver sievu kā mammu, kurai tīņa gados droši vien neteica, kurp dodas un kad būs atpakaļ.
09.08.2018 17:42 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Mums nav paradums tusēt līdz rītausmai kaut kādās vientuļu cilvēku kompānijās un dzert. Draugu loks ir atbildīgi ģimenes cilvēki, ar bērniem un darbu. Tad nu attiecīgi, neviens vēlāk par 10 vakarā nemēdz vazāties kaut kur ārpus mājas. Pasēžam, parunājam un pa mājām, jo visiem ir plāni ar savām ģimenēm. Tādā veidā šeit apspriestā problēma vnk neeksistē.
09.08.2018 18:16 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Neviens taču nesēž visas stundas, visu nakti ar telefonu rokās un neraksta pēc 5min, vai tiešām būs no rīta. Nu normālos apstākļos. Tā ir rēķināšanās ar laiku kaut vai, ar kuru cilvēku esi kopā.
09.08.2018 19:22 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Nja , palasot komentārus dažus, radās iespaids, ka te ir divas frontes . Vieni kas uzskata,ka paziņot aptuveni +)- cikos būs mājās ir kas nožēlojams un ka ar galvu bez maz nav tam otram kārtībā vai otri,kas to uzskata par pašsaprotamu lietu un neredz neko nosodošu tajā.
Par sevi, man tomēr ir svarīgi zināt +- uz cikiem plāno būt mājās un tas nav saistīts ar uzticēšanos vai kā citādi, bet gan par cilvēciskām rūpēm,jo tomēr es uztraucos,ja man pasaka plānoju būt mājās laikā 23-1.00+-,un. Līdz 2nakti nav nekādu ziņu. Es saprotu ,ka vakars var izvērsties savādāks kā bija plānots, bet hallo,ir tak 21gs un paziņot ,ka es tomēr vēl palikšu , kad braukšu uz mājām , uzrakstisu, aizņems nieka 1min, nav tak pagājušasi gadsimts,kad bij' grūtāk ko paziņot, bet tagad tak tik daudz iespēju.:-)
09.08.2018 20:31 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Mēs parasti paziņojam, cikos būsim un, ja kavējamies, tad arī dodam ziņu. Es tomēr arī gribētu, lai, ja es, piemēram, nākot mājās no Vecrīgas pazustu plkst. 23:00, tad mani jau tajā pašā naktī sāktu meklēt nevis tikai no rīta. Pa to laiku jau cilvēku var pāri robežai pārvest.
.
Protams, es tagad visu pārspīlēju, bet redzot, cik daudz cilvēku Latvijā pazūd bez vēsts, man šķiet sīkums uzrakstīt vienu sms.
09.08.2018 21:04 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
ja es, piemēram, nākot mājās no Vecrīgas pazustu plkst. 23:00, tad mani jau tajā pašā naktī sāktu meklēt
Kā Tu to domāji? Kurš Tevi, pieaugušu cilvēku, meklētu, ja uz telefonu neatbildētu dažas stundas?
cik daudz cilvēku Latvijā pazūd bez vēsts,
Parasti jau atrod Daugavā vai kur mežā, kur paši lapbrātīgi gājuši, nav īsti dzirdēts, ka kādu nolaupa un aizved pāri robežām.
09.08.2018 21:22 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
APMĒRAM jau ir skaidrs no brīdinājuma formas - dodos ar kolēģiem vai braucu pie kolēģa; dodos ar draugiem vai braucu pie drauga; man ar draugu vai mēs ar draugiem; braucu uz kapiem vai braucu uz darbu; utt utjp.
Ko nozīmē prasīt? Ja manas ģimenes loceklis ar kuru dzīvoju kopā izmaina ikdienas grafiku un raksturu es par to zinu (vai, ja esmu mainītāja - ziņoju). Pie atvadīšanās tiek precizēts - būšu šonakt vai nebūšu šonakt. Ja plāni mainās par to tiek ziņots adekvātos termiņos. Tas ir, līdz +/-8am, kad mostas dēls. ATSKAITES man un manam vīram nav nepieciešamas. Tādēļ, to sauc par atpūtu (vai pienākumu - pret darbu, pret sevi). Kā tas ir - APTUVENS laiks? APTUVENI es izgāju no mājas un APTUVENI šonakt būšu mājās. Basta. :D
10.08.2018 00:37 |

10 gadi
Reitings 5583
Reģ: 23.11.2014
Bieži vien jau sanāk kopā atpūsties, bet, ja kāds dodas ar saviem draugiem, tad pasakam otram, un tā nav atskaitīšanās, bet vnk informēšana. Patīk, ka vakara gaitā apmainamies ar kādu ziņu un zinu, ka viņam viss ok utt.
Bet ir bijis visādi - bijušajās attiecībās draugs varēja aizbraukt tusēt, dzert un necelt telefonu, bet tas rada tādu iekšēju stresu. Neiet runa par atskaitīšanos, bet cilvēcīga sazināšanās, lai zinātu, ka otram viss ok, ir patīkami!
11.08.2018 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits