Nevēlas teikt, kad būs mājās

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Vispārīgs jautājums: kāpēc daudzi vīrieši, kad aiziet ar draugiem/kolēģiem, nevēlas teikt APMĒRAM kad viņi nāks mājās?
Vai šis jautājums vīriešiem tiešām ir nepatīkams?
Vai šis jautājums viņus ierobežo?
Tīri intereses pēc jautāju :-)
kā ir jums?
08.08.2018 19:15 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Tev patīk pārspīlēt :-D

tev tā varbūt liekās, bet tici man, es esmu redzējis tādus gadījumus, kur pat tu saķertu galvu un pie sevis nodomātu - kā tā vispār var :-D
09.08.2018 11:38 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Es arī nesaprotu, jūs sēžat un gaidat visu nakti?! :-D Vai arī tiešām visu laiku tāāāā jāuztraucās par vīrieti, ka nevarat pagulēt? Tad varbūt labāk nomainīt vīrieti uz tādu, kuram var uzticēties..
09.08.2018 11:54 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
TheLaw, un citiem, kuri domā, ka uzreiz krāpj un neuzticas, u. c. - tāpēc gaida. Nē. Cilvēkiem ir dažādas atbildības sajūtas, tāpat laika izjūtas. Ja esi kopā ar cilvēku, kurš lūdz pateikt, aptuveni cikos būs atpakaļ, tad kaut kā dabiski būtu respektēt to cilvēku, kuru mīli. Kādam trauma no bērnības, kad kāds valkājies draugs apkārt un domāja, ka kaut kas noticis, kādam šausmu filma, kādam vietējais iedzīvotājs pirms 4 gadiem - bet tas ir tavs cilvēks, pret kuru nostāties pozīcijā ''kad būšu, tad būšu'' ir diezgan pretīgi. Nu nevar vispār nezināt laiku, nu tas nav iespējams - ap pusnakti, kaut kas mainās, uzraksti, ka ej gulēt, būšu no rīta. Tad uzraksti, lai negaidi, būšu vēlāk, iet labi'' vai vēl desmitiem variantu. Tas neprasa stundas, lai to izdarītu. Protams, arī, ja nākot mājās, būs kaut kas noticis, tad varēs policijai paziņot aptuveno laiku un vietu, kuru bija uzrakstījis cilvēks, kur tajā brīdī atrodas - bet ne jau par to ikdienā piedomā. Ikdienā pietiek, ja piedomā pie tā, kā tavs draugs jūtas mājās, kad tomēr ir nakts.
09.08.2018 12:11 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Tāpat kā tajā draugu kompānijā - būtu pieņemts atvadīties un tad uzmest ziņu, ka visi pa mājām, viss ok, bija kruti, arlabunakti - tas būtu pilnīgi normāli, ka visi apzinās, ka visi ir ''pa vietām''. Trīs sekundes un tomēr atbildība un rūpes par saviem draugiem.
09.08.2018 12:15 |

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
Man ir bijusi šāda problēma, kad nesapratu, ka mani krāpj.
Taču ar tagadējo viņam pašam ir vēlme pateikt, kad viņš būs mājās. Pa lielam, man tas parasti jāzina, kad viņam taisīt ēst, jo vēlos vienmēr sagaidīt mājās ar gardām vakariņām pēc smagas darba dienas.
09.08.2018 12:18 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ne, virieti mainit nevajag, savam uzticos, bet ne viss kas notiek ir atkarigs no pasa viriesa. Un es ta uztraucos par bernu, mammu, masu, ne tikai viru. Redz, cilveki jau dzivo pec savas pieredzes... man ir dzive aizgajis tuvs cilveks auto avarija, nakti pec tusina neatbrauca majas, neteiksu ka tas mani netraumeja. Tevs ir neatnacis majas, jo attapies slimnica, draudzene nonakusi slimnica reanimacija! Taka ja, es looooti baidos! Nevaru iedomaties kas darisies kad berns saks iet uz tusiniem... bet nu ja, ja gaida vienkarsi zinu ka viss ok, tad sieviete uzreiz trakaa greizsirdiigaa
09.08.2018 12:34 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
pat ja notikusi avārija , es tapat taču to nespēju ietekmēt. Es kaut ka reali līdz galam nesaprotu šīs sievietes kuras dirn virtuvē līdz rīta gaismai gaidot bērnus/vīrus u.t.t , bet iespejams , tas ir saistīts ar to , ka pati vēsā mierā , vareju kadreiz nozust uz 1-3 dienām , aiztusējos , tā gadās .
09.08.2018 13:10 |

Reitings 1937
Bet katram tacu ir citadi... dirnet es nedirnu, bet mosties mostos no miega ik pa laikam, ja man butu pienemts citadi, es nestresotu, bet mes vienmer, ari augot es, mammai devu zinu utt. Ne visiem nervi ir vienadi. Ja man ilgi nedotu zinu, varetu uzzvanit kadam ar ko bija kopa, vai ir devies majas vai ne. Nezinu, kada citiem problema ja ir gimenes kuras viens otram dod zinat aptuveno laiku kad dosies majas un vai aizkavesies vai ne
09.08.2018 13:30 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nav problēmu ,tu man atgādinaji par vienas manas skolaslaiku draudzenes mammu, ta arī visiem zvanījās , jameitai bija izslēgts vai necēla telefonu :-D
09.08.2018 13:35 |

Reitings 1937
Nu gluzi nenormala es neesmu, bet uztraucos gan :-D
09.08.2018 13:40 |

Reitings 470
Ja esi kopā ar cilvēku, kurš lūdz pateikt, aptuveni cikos būs atpakaļ, tad kaut kā dabiski būtu respektēt to cilvēku, kuru mīli.

Tad tavuprāt sanāk tā, lai cilvēks justu, ka viņu respektē, man ir jaizdomā un jāmelo par to cikos es būsu atpakal, lai gan es to nemaz nezinu, tiešam? Nav jau runa par to, ka kāds pazūd uz 3 un vairākām dienām, tas manuprāt būtu tikai pašsaprotami, ka vajadzētu paziņot vai uzakstīt, runa jau ir pa vienas nakts ietvariem.
Tad kāda jēga vispār būt attiecībās, ja par otru visu laiku ir jauztraucās un jānervozē? Tas nav veselīgi ne pašām attiecībām, ne paša garstāvoklim - mūžigais stress.
Neviens jau nesaka kas ir pareizi un kas nē, ja kādam/kādai patik sēdēt pa naktīm pie telefona un nervozēt gaidot otru pusi mājās, tad lūdzu, uz priekšu, tā jau ir katra cilvēka izvēle
09.08.2018 14:23 |

Reitings 1937
Kads sakars PATIK? A kapec tu doma ka patik? Man besi, ka es atri satraucos, bet nu Kaut kada veida esmu kluvusi viegli satraucama ja cilveku nevar sasniegt un nedod zinu. Tas taka kads baigi izvelas, vot sedesu un stresosu. Jo man patik. Bet manam viram vispar nav problemas padot zinu, vispar nekadas, vinam prata neienaktu ka butu jasak pukstet par to. Vinam netrauce. Man netrauce ja man japadod zina vinjam.
09.08.2018 14:31 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
TheLaw, ir tikai normāli, ka aizkavējoties darbā, uzrakstīšu savam partnerim, ka būšu uz vakariņām vēlāk, vai arī ballējoties ar draudzenēm, paziņošu, ka mājās būšu ar saullēktu. Un otrādi. Tas nav saistīts ar kaut kādu mākslīga respekta radīšanu, bet gan nāk dabiski. Tāpat apšaubu, ka mana otra puse tik ļoti pieķersies vārdiem "saullēkts" un gaidīs man tieši un precīzi plkst. 5.30
09.08.2018 14:32 |

Reitings 470
Kads sakars PATIK? A kapec tu doma ka patik? Man besi, ka es atri satraucos, bet nu Kaut kada veida esmu kluvusi viegli satraucama ja cilveku nevar sasniegt un nedod zinu. Tas taka kads baigi izvelas, vot sedesu un stresosu. Jo man patik.

Nedomā tad sliktas domas un nodarbini prātu ar citām lietām, lai nav par to visu laiku jādomā.
Bet manam viram vispar nav problemas padot zinu, vispar nekadas, vinam prata neienaktu ka butu jasak pukstet par to. Vinam netrauce. Man netrauce ja man japadod zina vinjam.

Tad jau tev viss ir kārtībā, ja jau viņš tev padod ziņu. Vai tad es teicu, ka pukstu par to, ja mani traucē pasākuma?
09.08.2018 14:37 |

Reitings 470
vai arī ballējoties ar draudzenēm, paziņošu, ka mājās būšu ar saullēktu.

Bet es jau teicu, ka visslabāk ir teikt, ka mājās būšu no rita, un problēma tad atkrīt, bet ja sāk prasīt - nu cikos tad tas īsti būs, nu apmēram utt, tad es nemaz nezinu ko īsti atbildēt.
09.08.2018 14:44 |

Reitings 1937
Ja es nezinu es ta ari pasaku ka skatisos ka iet, ka rakstisu kad jau taka vairak vai mazak bus doma doties majas un viss, vai ka drizuma ne vai drizuma ja.
09.08.2018 14:48 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Pielieciet saviem vīriem/draugiem GPS pie pakaļas un blenžiet cauru nakti datora monitorā kā un kur kungs pārvietojas - atkritīs uztraukumi un stulbas domas. :-D:-D:-D
09.08.2018 14:50 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tā uz ātro pārlasot, izskatās, ka visi baigi ieciklējušies tieši uz ballītēm līdz rītausmai. Nav taču runa par ballēšanos, bet vispārīgi. Man ir svarīgi zināt otras puses ierašanās laiku ne tikai jau pieminētā iemesla dēļ - lai neuztrauktos, ja naktī pēkšņi pazūd, bet arī, lai varētu ar viņu rēķināties un ieplānot savu dienu. Piemēram, ja ierodas pēc ballītes 1.00, tad skaidrs, ka nākamajā dienā varēsim kopā kaut ko pasākt, taču, ja ierodas 6.00, tad skaidrs, ka jādomā plāni bez otras puses, jo viņš visticamāk gulēs. Nu, tas tikai tāds viens piemērs, bet te varētu pieminēt daudz dažādu situāciju. Man liekas, ka pieaugušiem cilvēkiem, kuriem ir ģimene, īpaši jo tad, ja ir arī bērni, ir tikai normāli pateikt aptuveno ierašanās laiku un pabrīdināt, ja būs vēlāk.
09.08.2018 14:52 |

Reitings 470
Ja es nezinu es ta ari pasaku ka skatisos ka iet, ka rakstisu kad jau taka vairak vai mazak bus doma doties majas un viss, vai ka drizuma ne vai drizuma ja.

Bet tas taču ir tas pats, kas nezinu :-D "drīzumā nē vai drīzumā jā", "Paskatīšos kā iet, ja ies slikti, tad braukšu mājā, jā ne, tad palikšu ilgāk"
09.08.2018 14:53 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
bet iespejams , tas ir saistīts ar to , ka pati vēsā mierā , vareju kadreiz nozust uz 1-3 dienām , aiztusējos , tā gadās .
un man liekas divcani ja vecakus neinterese kur vairaku dienu garuma tuse vinu nepilngadigais berns.
09.08.2018 15:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits