Neesmu vīrietis, bet man arī nepatīk šis jautājums, jo kā gan es lai iepriekš zinu kā izvērsīsies vakars un kad sanāks būt mājās?
Kā gan viņš var zināt cikos būs māja? kas viņš kāds pareģis un zin kā vakars izvērtīsies? Varbūt jums ir bijis gadījums, ka vīņš pasaka, ka būs mājās, piemēram, 01:00, bet atnāk 03:00 un tu viņam par to krīti virsū un sāc zāģēt, tapēc tagad viņš vairs nevēlas teikt aptuveno laiku, lai izbēgtu no šada veida situācijām.
atbilde uz jautājumu ir šī. " Piekrītu, ka ar jautājumu, cikos būsi mājās, domājams nav precīzs laiks. Var tak atbildēt, aptuveni pēc pusnakts, bet, ja ballīte izvērsīsies garāka, tad varbūt arī vēlāk. Un sieva vismaz zinās, ka ap 10iem nav jāgaida, bet var iet gulēt. Kā arī vakara gaitā jau ir saprotams, ko tālāk darīs, un sakot sms labas naktis jau nu var pateikt, ka tomēr ballēs līdz rītam."
Neviens neprasa konkrētu laiku, bet aptuvenu. Otrkārt, es nedzīvotu ar cilvēku, kas regulāri iet tusēt un neziņo ne par saviem plāniem, ne par to cik ilgi būs. Šķiet tāda nepieaugusi rīcība un nerēķināšanās ar otru cilvēku.
Es ja godīgi nesaprotu, jūs savus vīriešus sagaidāt, kad viņi aiziet tusēt? Pašas visu nakti esat augšā, lai apskatītos kādā stāvoklī draugs/vīrs atnāk mājās?
Tas gan Man neko nemainītu, vai man pateiktu- būšu ap vieniem vai būšu ap sešiem, es tāpat vienkārši nogulētu visu to laiku un ja nāktu kaut kādas ziņas, tās nemaz neizlasītu, bet nu jā, ja pēkšņi nākamajā dienā pamostos viena, tad gan gribētu redzēt kādu ziņu un uzzināt, kas tad noticis
Nē, starpība ir starp to, vai atnāk mājās 12 vakarā vai no rīta 5. Tas ir aptuveni. Tev laikam nav tā sajuta, ka tu satraucies par otru cilvēku, vai viņam viss ir kārtībā.