Nevēlas teikt, kad būs mājās

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Vispārīgs jautājums: kāpēc daudzi vīrieši, kad aiziet ar draugiem/kolēģiem, nevēlas teikt APMĒRAM kad viņi nāks mājās?
Vai šis jautājums vīriešiem tiešām ir nepatīkams?
Vai šis jautājums viņus ierobežo?
Tīri intereses pēc jautāju :-)
kā ir jums?
08.08.2018 19:15 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Jautāju aptuveno laiku. Ir nozīme, vai aizgāja 18:00 un atnāks ap pusnakti vai nākamajā dienā pusdienlaikā. Saprotu, ka plāni mainās tusiņa gaitā, bet tad vienkārši man uzraksta sms, ka būs vēlāk un, kad dodas mājās, tad padod ziņu, ka jau dodas mājās. Neesmu jau mamma bērnam, lai teiktu, ka pēc stundas jābūt mājās- ne minūti vēlāk. Taču uzskatu,ja dzīvo kopā, tad tomēr ir jārēķinās ar otru cilvēku, kurš gaida un uztraucas. :-)
Galu galā, cik daudz gadījumu ir dzirdēts, ka cilvēks aiziet ar draugiem atpūsties, arī nevienam atpūtas gaitā neko neziņojot un cilvēks pazūd un neviens neko nezina, ne kur pēdējo reizi redzēts, ne cikos. Tad nu uzskatu, ka savā ziņā, šad tad otrai pusīte paziņot par savu lokāciju un plāniem derētu. Kaut vai drošības nolūkos.:-)
09.08.2018 08:34 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Piekrītu, ka ar jautājumu, cikos būsi mājās, domājams nav precīzs laiks. Var tak atbildēt, aptuveni pēc pusnakts, bet, ja ballīte izvērsīsies garāka, tad varbūt arī vēlāk. Un sieva vismaz zinās, ka ap 10iem nav jāgaida, bet var iet gulēt. Kā arī vakara gaitā jau ir saprotams, ko tālāk darīs, un sakot sms labas naktis jau nu var pateikt, ka tomēr ballēs līdz rītam.
Bet ja meitene patiešām prasa precīzu laiku un dusmojas, ja plkst 11.00 nav uz sliekšņa, tad meitenei ir pašai problēmas un loģiski, ka vecis vispār vairs neko negrib teikt.
PS. Lai gan kāda hrena pēc vecim jālaksto riņķī vienam bez otras puses. Tāda sūdīga mīla tur laikam :D
09.08.2018 08:37 |

Reitings 933
RedJasper
Jo meitenes mēdz atpūsties ar draudzenēm un puiši ar puišiem:-) Kaut kā stulbi sanāktu, ja vīrietis izdomā ar draugiem aiziet iedzert aliņu, piemēram, un parunāt par mašīnām un viens atvelk līdzi savu dāmu, kura 100% jutīsies lieka. Tas pats arī meitenēm, šaubos, ka vīrietis gribēs sēdēt dāmu kompānijā un klausīties, ka kāda ir atklājusi jaunu mērces recepti un atradusi jaunu labu frizierīti, vai ka Pēteris beidzot bildināja Anniņu. :-D
09.08.2018 08:54 |

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Piekrītu crimson!!
Pašai ir gadījies ar māsu, ka aiziet no manis vēlu vakarā uz mājām, palūdzu, lai sms uzraksta, ka veiksmīgi tikusi galā. Dzīvo viņa no manis 5-10 min attālumā, ziņu gaidīju 1-1,5h. Protams, ka gāju skatīties vai ir tikusi mājās, gandrīz trieku ķēru, kad redzēju, ka nevienā logā gaisma nespīd. Par laimi viņa jau bija gultā un tik nogurusi, ka sms uzrakstīt piemirsa.
Ar tādām lietā jokot nevajag, sevišķi tagad, kad neskaitāmi cilvēki pazūd! :-/
09.08.2018 09:00 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Kā gan viņš var zināt cikos būs māja? kas viņš kāds pareģis un zin kā vakars izvērtīsies? Varbūt jums ir bijis gadījums, ka vīņš pasaka, ka būs mājās, piemēram, 01:00, bet atnāk 03:00 un tu viņam par to krīti virsū un sāc zāģēt, tapēc tagad viņš vairs nevēlas teikt aptuveno laiku, lai izbēgtu no šada veida situācijām.
09.08.2018 09:06 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Mežone
Ja laika zināšanas svarīgums ir problēma, tad tas visticamāk notiek samērā bieži.
Vispār kopdzīvi cilvēki (tā vajadzētu būt) veido jau pilnbriedā, kad vairs neinteresē sēdēt pieturā un aliņu sūkt. Pilnbrieda vecumā cilvēki atpūšas nedaudz savādāk. Vecumā, kad uzsāku nopietnas attiecības, es vairs neredzēju kaifu tikai puišiem savākties un sēdēt pie kāda dzīvoklī, garažā, vai nu kur katrs. Pēc manām domām tas norāda uz vēl negatavību kopdzīvei kopā.
Ap to laiku, kad kopdzīve ir svarīga, šīs bezmērķīgas sēdēšanas pašas nomainās ar citām opcijām, kas nav saistīti ar regulāru pazušanu līdz vēlai naktij.
Bet nepārproti mani - protams ir normāli ik pa laikam nostaļģiski satikties, pavazāties un vēl šo to padarīt, bet man šķiet šīs tēmas problēma ir tas, ka tas notiek (notika) bieži.
09.08.2018 09:08 |

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Neesmu vīrietis, bet man arī nepatīk šis jautājums, jo kā gan es lai iepriekš zinu kā izvērsīsies vakars un kad sanāks būt mājās?

Esmu aigājusi uz 2- 3 stundiņām pasēdēt pēc darba r kolēģiem,bet mājās attapusies 9 no rīta :D
Bet piekrītu par to,ka īsziņu nakts laikā kaut kādu var uzrakstīt. Ar draugiem tā daram, kad tālu jāiet vai jābrauc mājās,viens otram uzrakstam,ka esam mājās un viss ir safe,jo viens par otru uztraucamies.
09.08.2018 09:13 |

Reitings 933
RedCrimson
Piekrītu, ka esot kopdzīvē katru nedēļas nogali tusēties pa pilsētu katram savā pasaulē it kā tā otra cilvēka nemaz nebūtu, ir nedaudz...nepareizi, lai neteiktu skarbāk.:-)
Taču šad tad, piemēram, satikties ar vecajām klasesbiedrenēm vai kursabiedrenēm, vai vīrietis ar draugiem aiziet uz vietējo krodziņu pasēdēt, kādēļ ne? Kopdzīve tomēr nav 2 cilvēku sametināšana:-D
Runājot par šo konkrēto tēmu, jā, iespējams, tādas lietas notiek regulāri un tas jau sāk palikt nepatīkami:-)
09.08.2018 09:16 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Kā gan viņš var zināt cikos būs māja? kas viņš kāds pareģis un zin kā vakars izvērtīsies? Varbūt jums ir bijis gadījums, ka vīņš pasaka, ka būs mājās, piemēram, 01:00, bet atnāk 03:00 un tu viņam par to krīti virsū un sāc zāģēt, tapēc tagad viņš vairs nevēlas teikt aptuveno laiku, lai izbēgtu no šada veida situācijām.

atbilde uz jautājumu ir šī. " Piekrītu, ka ar jautājumu, cikos būsi mājās, domājams nav precīzs laiks. Var tak atbildēt, aptuveni pēc pusnakts, bet, ja ballīte izvērsīsies garāka, tad varbūt arī vēlāk. Un sieva vismaz zinās, ka ap 10iem nav jāgaida, bet var iet gulēt. Kā arī vakara gaitā jau ir saprotams, ko tālāk darīs, un sakot sms labas naktis jau nu var pateikt, ka tomēr ballēs līdz rītam."
Neviens neprasa konkrētu laiku, bet aptuvenu. Otrkārt, es nedzīvotu ar cilvēku, kas regulāri iet tusēt un neziņo ne par saviem plāniem, ne par to cik ilgi būs. Šķiet tāda nepieaugusi rīcība un nerēķināšanās ar otru cilvēku.
09.08.2018 09:20 |

Reitings 470
atbilde uz jautājumu ir šī. " Piekrītu, ka ar jautājumu, cikos būsi mājās, domājams nav precīzs laiks. Var tak atbildēt, aptuveni pēc pusnakts, bet, ja ballīte izvērsīsies garāka, tad varbūt arī vēlāk. Un sieva vismaz zinās, ka ap 10iem nav jāgaida, bet var iet gulēt. Kā arī vakara gaitā jau ir saprotams, ko tālāk darīs, un sakot sms labas naktis jau nu var pateikt, ka tomēr ballēs līdz rītam."
Neviens neprasa konkrētu laiku, bet aptuvenu. Otrkārt, es nedzīvotu ar cilvēku, kas regulāri iet tusēt un neziņo ne par saviem plāniem, ne par to cik ilgi būs. Šķiet tāda nepieaugusi rīcība un nerēķināšanās ar otru cilvēku.

Var jau arī teikt ka AP 01:00 un atnāk AP 03:00, tas būs aptuveni, bet tas nemaina to, ko uzrakstīju. Es ja godīgi nesaprotu, jūs savus vīriešus sagaidāt, kad viņi aiziet tusēt? Pašas visu nakti esat augšā, lai apskatītos kādā stāvoklī draugs/vīrs atnāk mājās? Vairāk klausās kā tāda mamma, kas savu bērnu sagaida, lai apskatītos cik daudz ir dzēris un liek vēl uzspūst, tapēc šādos gadījumos visslabāk ir teikt, ka būs mājas AP rīta pusi un problēma atrisināta.
09.08.2018 09:37 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Es ja godīgi nesaprotu, jūs savus vīriešus sagaidāt, kad viņi aiziet tusēt? Pašas visu nakti esat augšā, lai apskatītos kādā stāvoklī draugs/vīrs atnāk mājās?

Tas gan :D Man neko nemainītu, vai man pateiktu- būšu ap vieniem vai būšu ap sešiem, es tāpat vienkārši nogulētu visu to laiku un ja nāktu kaut kādas ziņas, tās nemaz neizlasītu, bet nu jā, ja pēkšņi nākamajā dienā pamostos viena, tad gan gribētu redzēt kādu ziņu un uzzināt, kas tad noticis :D
09.08.2018 09:47 |

Reitings 470
Tas gan Man neko nemainītu, vai man pateiktu- būšu ap vieniem vai būšu ap sešiem, es tāpat vienkārši nogulētu visu to laiku un ja nāktu kaut kādas ziņas, tās nemaz neizlasītu, bet nu jā, ja pēkšņi nākamajā dienā pamostos viena, tad gan gribētu redzēt kādu ziņu un uzzināt, kas tad noticis

nu tieši tā, man pašam ir bijušas sādas situācija, ka otrs iet tusēt un es prasu uz ciem domā būt atpakaļ, un ja man atbild - es nezinu, tad es vnk pasaku lai paņem līdz atslēgu, lai man pa nakti nav jāceļas un jalaiž iekšā.
09.08.2018 09:52 |

Reitings 803
Nē, starpība ir starp to, vai atnāk mājās 12 vakarā vai no rīta 5. Tas ir aptuveni. Tev laikam nav tā sajuta, ka tu satraucies par otru cilvēku, vai viņam viss ir kārtībā. Un te nav runa par kaut kādu muļķīgu uzpūšanu un alkoholu, tikai par uztraukšanos, vai viss ir labi. Nesen bija gadījums, ka no first dacha kluba jauns puisis pazuda, neviens nezināja, kas notika, kur palika utt, pēc nedēļas atrada līķi daugavā. Es tieši biju andrejsalā, un tur staigāja glābēji ar suņiem, jautāju, kas noticis, teica, ka puisis pazudis, bet neviens nezinot, ne kur aizgajis, ne cikos, viņi tāpēc meklē visu apkārtni - rezultāts bēdīgs.
09.08.2018 09:53 |

Reitings 470
Nē, starpība ir starp to, vai atnāk mājās 12 vakarā vai no rīta 5. Tas ir aptuveni. Tev laikam nav tā sajuta, ka tu satraucies par otru cilvēku, vai viņam viss ir kārtībā.

Kāpēc lai otraijai pusei nebūtu viss kārtībā? ko tad tu darīsi ja otrs, piemeram, neatbild uz zvanu vai sms? skriesi pa nakti uz klubu un meklēsi vinu? tuklāt tādi gadījumi ir loti reti, tā nav ikdiena, ka kāds klubā pazūd. Tad jau vispār no mājas nedrīkst iet ārā, jo var gadīties tas un tas.
09.08.2018 10:15 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ja, man ir svarigi zinat un es gaidu no tusina :-D esmu parlieku bailiga, ja man pateiku bus 23jos bet 2:00 ne zinas ne minas, es galva sadomatos nezin kadus scenarijus, prieks kam man liels stress, ja var padot zinu? Es ari vienmer viram uzrakstu, ka vel aizkavesos apm stundinu utt, lai vins nesatraucas, jo jebkas var notikt. Ipasi nakti un kad apkart lieto alko. Kaut vai avarija utt. Es tomer nevaretu mierigi gaidit visu nakti un ritu nezinot vai vel tuse vai ir cits iemesls kapec nav majas. Bet nu mes parsvara ejam visur kopa un neesam nekadi vairs baigie tusetaji, taka nav tas ipasi vairs aktuali
09.08.2018 10:16 |

Reitings 803
Tev patīk pārspīlēt :D
09.08.2018 10:28 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es nekad neuzdodu šo jautājumu un man besī, kad man to uzdod. Es vienkārši nespēju atbildēt. Nu kā lai es zinu? Man arī besī, kad sēžu ar draugiem un man zvana ar jautājumu ko daru? Nu jopcik ....
09.08.2018 10:57 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu nezinu. Manuprāt nav normāli aiziet uz bāru ar draugiem iedzert pāris aliņus un atnākt mājās nākamajā rītā - bez nekādas ziņas. Tas pats attiecas arī uz sievietēm.
Mums ir pats par sevi saprotams pateikt ap cikiem būs mājās. Ja līdz 12.00 sagaidu iedzeram pa glāzei un paklačojamies kā gāja. Ja ir tusiņš līdz rītam, tad tas jau iepriekš ir zināms. Ja redz ka tusiņš ievilksies uzraksta ziņu - būšu vēlāk - negaidi.
09.08.2018 11:19 |

Reitings 87
Reģ: 06.06.2018
Man pašai ir grūtības atbildēt uz tādiem jautājumiem. :-D Vienkārši tāpēc, ka tas ir atkarīgs no tā, cik interesanti būs, cik daudz enerģijas man ir, vai vispār gribēsies ilgāku laiku pavadīt ar draugiem/kolēģiem. Tātad lietas ir grūti paredzēt. Jautājums nav nepatīkams, vienkārši negribās teikt, ka atnākšu vienā laikā, bet reāli atnākšu pavisam citā.
Draugs parasti pasaka ļoooti aptuveni. Es teiktu, +/- 3 stundas. Dažreiz arī ballītes laikā uzrakstam viens otram aptuveni laikā, kad otrs parasti iet gulēt, un pasakam, vai plānojam kaut kad drīzumā būt mājās.
Ja šādi jautājumi izraisa agresiju, tad kaut kas nav kārtībā, tomēr, ja cilvēkam vienkārši grūti dot atbildi, neredzu tajā neko sliktu.
09.08.2018 11:23 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Nevis nevēlas teikt, cikos būs mājās, bet nezina, cikos būs mājās un tur ir starpība. Mani kaitina, ja man jautā, cikos būšu mājās, jo es parasti to nezinu un negribas atbildēt, ka 12os, pēc tam vienos rakstīt, ka tomēr vēlāk. Nu kā es varu to zināt?
Tai pašā laikā tur var būt neinteresanti un mājās atgrieztos jau 11os, nebrīdinot, jo vienkārši zini, ka būsi agri.
Ir reizes, kad zini, kad būsi atpakaļ, tad nav problēmu to pateikt. Bet, ja Tu pasaki, ka nezini, cikos atgriezīsies un Tev prašņā, nu cikos, pasaki vismaz aptuveno laiku. Nez, dažreiz tas patiešām ir ļoti kaitinoši.
09.08.2018 11:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits