Laulību nozīme

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Lasu dzelteno presi un tur - Zāmuele apprecējusies jau 4. reizi!!!
Pag.gadā nogalē paziņa apprecējās, nu jau šķīrušies, pat pirmā kāzu jubileja nesagaidīta. Ko domājat par šādiem cilvēkiem?
07.08.2018 15:14 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
mantas iegūšana/dalīšana
07.08.2018 20:49 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Dzīves gadu laikā esmu nonākusi pie secinājuma, ka man neuztrauc cik kurš bieži precās, nemetos arī nosodīt, jo kas es par soģi.
Džilis kādā intervijā teica, ka prec sievietes jo ir savs uzskats, ka vīrietis ar sievieti dzīvojot kopā, veidojit attiecības kopīgas ir jānokārto arī formālā puse. Un visas sievas ir mīlējis, un kāpēc lai tad kad mīl savu sievu neprecētu to neieslīgstot filozofijās, gadiem mīlestību nepārbaudot kā to dara viena liela vīriešu daļa un tad kopdzīvē paiet 10 gadi un tikai tad labi ja aprec, dažs sakostiem zobiem jo mīlestības dzirksts nodzisusi.
Kas ir laulības un ģimenes vērtība? Katram tā ir sava filozofija, svarīgākais ka mīli to cilvēku tagad un no visas sirds esi gatavs laulāties.
Grūtākais pārbaudījums dzīvē ir bērni, tas arī parāda vērtības un to kurš ir gatavs strādāt!
08.08.2018 06:45 |

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
Džilis kādā intervijā teica, ka prec sievietes jo ir savs uzskats, ka vīrietis ar sievieti dzīvojot kopā, veidojit attiecības kopīgas ir jānokārto arī formālā puse. Un visas sievas ir mīlējis, un kāpēc lai tad kad mīl savu sievu neprecētu to neieslīgstot filozofijās, gadiem mīlestību nepārbaudot kā to dara viena liela vīriešu daļa un tad kopdzīvē paiet 10 gadi un tikai tad labi ja aprec, dažs sakostiem zobiem jo mīlestības dzirksts nodzisusi.

+
08.08.2018 12:26 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Ko es domāju par Zāmueli? :-D Viņa nav mīlējusi nevienu no vīriem, jo tik ātri nevar aizmirst iepriekšējo vīru un ar nākamo jau skriet pie altāra.
08.08.2018 16:44 |

Reitings 90
Reģ: 19.07.2018
2-3 kāzas ir vēl ok , bet ja vairāk, tad godu tas, manuprāt, nedara. Laulības MAN šķiet nopietns solis un šķiršanās, precēšanas atkal vairākkārt par tādu vieglprātību vien liecina.
09.08.2018 12:58 |

Reitings 114
Reģ: 30.03.2018
Man neizprast, kāda nozīme ir, piemēram, Britnijas divu dienu laulībai, bet man laulība ir dziļi simbolisks žests. Ar to es ne vien savai mīļotajai, bet arī sabiedrībai apliecinu, ka mūsu saistības nav vien mutiska vienošanās, bet ka ar viņu vēlos dalīties visā gan priekos, gan bēdās, izveidot ģimeni, audzināt bērnus un kopā pavadīt dzīvi. Neesmu ne reizi precējies, ne šķīries, var jau būt, ka tas ir jaunības naivums un ideālisms. :-)
09.08.2018 14:14 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Laikam esmu liekule, jo vīriešus, kas 3x šķiras, uzskatu par mīkstiem un nenopietniem , bet ja sieviete 3un vairāk reizes šķiras - kaut kāda ziņa apbrīnoju šīs sievietes, jo viņas laikam ir kas īpašs, ja gredzenu likt pirkstā ir gatavi vairāki vīrieši, pat zinot dāmas laulību bagāžu. Laulātā statuss sievietēm tomer nozīmē vairāk, kā jau mēs blakus diskusijā varam redzēt. Domāju, ka daudzas sievietes, kas izmisīgi meklē vīru vai gaida bildinājumu, šis rūdītās "līgavas" apskauž.
09.08.2018 18:06 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Tas gan nenozīmē, ka atbalstu šīs sievietes. Laulības uzskatu par nopietnu soli. Bet interesant par to padomāt, kāpēc dažas visnotaļ normālas sievietes negrib precēt neviens, bet citas - septiņi vīrieši.
09.08.2018 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits