Nespēju sevi iedomāties darot ar viņu TO

Reitings 31
Reģ: 03.08.2018
Sveikas, meitenes.
Man vajag padomu. :-(
Vairāk kā mēnesi tiekos ar kādu puisi. Šķiet, ka vīriešu ideāls. Dāvina puķes, dārgas dāvanas, ideāli var parunāt, atbalsta jebkurā situācijā, mīl jokot, ideāls ķermenis, nav kaitīgu ieradumu. Tiešām viss ko vien var vēlēties.
Mums nav bijis seks, nevēlējos steigties. Viņš mani nesteidzina un saprot.
Pēdējā laikā viņa uzvedība skaidri liek saprast, ka viņš to vēlas. Un šeit sākas problēma.
To nevēlos es. Vienkārši nespēju sevi iedomāties darot to ar viņu. Tiešām jūtu saikni un jūtas starp mums, bet viņš mani nepiesaista seksuāli.
Vai ir man vajadzētu viņam to pateikt? Baidos no viņa reakcijas, nevēlos viņu zaudēt.
Reizēm man šķiet, ka uztveru viņu kā tuvu draugu un tāpēc seksuālas attiecības mūsu starpā man šķiet nereālas un nevēlamas.
Es nesaprotu, ko darīt.
Varbūt vajag izbeigt šīs attiecības? Vai varbūt jānogaida un viss nāks ar laiku?:-(
04.08.2018 18:18 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Neklausies, ko te vairums iesaka, ja fiziski nepiesaista, tad atklāti tā arī jāpasaka un viss, nav ko otru čakarēt. Nav nekas jāmēģina mēģināšanas pēc, tā jau visādas problēmas no tā rodas, atradīsies kāds, ar ko gribēsies un viss notiks pats no sevis
04.08.2018 20:14 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Seksuālā nepievilkšanās ir instinktu aizsardzība, ja partneris nav piemērots pēcnācēju radīšanai.

Muļķības, man bija ļoti liela seksuāla pievilkšanās ar puisi, kurš beigās izrādījās kaut kāds sociopāts un, visticamāk, pēcnācējiem bīstams.
04.08.2018 20:14 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Šķiet, ka vīriešu ideāls. Dāvina puķes, dārgas dāvanas, ideāli var parunāt, atbalsta jebkurā situācijā, mīl jokot, ideāls ķermenis, nav kaitīgu ieradumu. Tiešām viss ko vien var vēlēties.

To nevēlos es. Vienkārši nespēju sevi iedomāties darot to ar viņu.

Manās vīriešu smadzenes sākas kognitīvā disonanse, jo es vienkārši neesmu spējīgs saprast šo sieviešu loģiku, kad puisis tiek atzīts par seksīgu un vienlaikus nav vēlēšanās nodarboties ar seksu ar viņu. (t)
.
Es domāju ka nevajag mocīt puisi, viņam ir jāzin ka Tev uz viņu "nestāv" un jūs varētu būt tikai kā draugi.
04.08.2018 20:19 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ideāls ķermenis,
:-O:-O:-O ka tu to vari zinat ja sekss nav bijis, kailu tacu neeso rezejusi? Varbut kranins mazins un viena ola? Varbut kada cita kropliba?
04.08.2018 20:27 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Starp mums ir lieliska spēja komunicēt.
un
nav bijis seks, nevēlējos steigties. Viņš mani nesteidzina un saprot.
Pēdējā laikā viņa uzvedība skaidri liek saprast, ka viņš to vēlas. Un šeit sākas problēma. 
To nevēlos es. 
No sākuma es domāju, ka vēl neesmu gatava spert nopietnāku soli mūsu attiecībās, bet tagad esmu sapratusi, kas viņš man nesaista seksuāli. Bet viņš domā, ka neesmu gatava. 
Tu nevēlies seksu, neesi tam gatava, pēc Taviem komentāriem spriežot, sekss nav lieta, ko uztver pavirši vai neapdomīgi, gan jau vairāk vai mazāk seksa jautājumus no šāda aspekta esat pārrunājuši, bet arī ar visu lielisko komunikāciju starp jums abiem viņš nepamana, ka Tev uzbāžas ar savu gribuli?
.
Kur te lieliska komunikācija galu galā?
04.08.2018 20:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
xanax
Viens ir tas, kas mūs vizuāli patīk un otrs kādās izjūtas izraisa vai nē seksuāli, ir seksuālā pievilkšanās vai nav.
04.08.2018 20:35 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Seksuālā nepievilkšanās ir instinktu aizsardzība, ja partneris nav piemērots pēcnācēju radīšanai.

Muļķības, man bija ļoti liela seksuāla pievilkšanās ar puisi, kurš beigās izrādījās kaut kāds sociopāts un, visticamāk, pēcnācējiem bīstams.

Kārtējo reizi texti tiek saprasti burtiski, neiedziļinoties lietas būtībā un izfantazējot vienu variantu no vairākiem iespējamajiem.
04.08.2018 21:34 |

Reitings 558
Reģ: 23.07.2016
Jo vienīgi sievietei ir jāmaksā ar seksu par dāvanām, neesi jau pērkama, nu nekas sadāvināja dāvanas un kas par to, neesi uzreiz parādā seksu, tu tak viņu pazīsti tikai mēnesi praktiski vēl svešs cilvēks, nekas tev nav jāizpērk. Pilnīgākais stulbums, ja vīrietis dāvina dāvanas, tad tas nozīmē ka jāatmaksā ar seksu. Tak izrunājiet seksa tēmu arī, savādāk gaida viens no otra nez ko. Tev nav sevi jāspiež nekam, bet arī viņš ir jāinformē, es nezinu, mēnesis ir ļoti maz laiks, lai cilvēks uzreiz simpatizētu, jūtas var parādīties pēc laika. Ja nevari pagaidām iztēloties ar viņu seksu, tad arī nevajag, jo var būt pēc tam riebums/nepatika, ja sekss nedos cerēto. Ja pametīs un negaidīs tevi, tad lai iet, tak neatdosies katram kavalierim, kas bārsta ziedus un smuki runā.
04.08.2018 22:15 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Viens ir tas, kas mūs vizuāli patīk un otrs kādās izjūtas izraisa vai nē seksuāli, ir seksuālā pievilkšanās vai nav.

sniegpulksteniite skaidrs, man kā vīrietim, tomēr viss ir pa vienkāršo, vai nu man sieviete patīk un es viņu gribu vai arī nepatīk un es viņu negribu.
04.08.2018 22:22 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
tomēr viss ir pa vienkāršo, vai nu man sieviete patīk un es viņu gribu vai arī nepatīk un es viņu negribu.

Tā nav tikai vīriešiem :-D:-D
04.08.2018 23:15 |

Reitings 745
Reģ: 22.07.2018
Neklausies, ko te vairums iesaka, ja fiziski nepiesaista, tad atklāti tā arī jāpasaka un viss, nav ko otru čakarēt.

+++ Man tie "kamēr nepamēģināsi, neuzzināsi" rada sajūtu, ka tiek runāts par šokolādes kūkas nogaršošanu, nevis seksu. Nezinu, var jau būt, ka ir cilvēki, kuriem sekss ir tikai sekss, taču es nespēju iedomāties sevi nodarbojamies ar seksu ar cilvēku, kurš mani tajā plānā galīgi nepiesaista, lai tikai pamēģinātu. Un ko tad, ja tomēr pārgulēsi, bet pēc tam sanāks saprast, ka tiešām, tiešām nepiesaista, bet puisis, savukārt, būs vēl vairāk sacerējies? Būs vēl sāpīgāk abām pusēm.
Iesaku nečakarēt cilvēku un, ja reiz varat runāt par visu, apsēsties un kā diviem pieaugušiem cilvēkiem izrunāt šo lietu. Nu, ja nesapratīs, tad neko, bet likt otram dzīvot kaut kādās cerībās... labāk rūgta patiesība, nekā saldi meli.
04.08.2018 23:33 |

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Jo vienīgi sievietei ir jāmaksā ar seksu par dāvanām, neesi jau pērkama, nu nekas sadāvināja dāvanas un kas par to, neesi uzreiz parādā seksu, tu tak viņu pazīsti tikai mēnesi praktiski vēl svešs cilvēks, nekas tev nav jāizpērk. Pilnīgākais stulbums, ja vīrietis dāvina dāvanas, tad tas nozīmē ka jāatmaksā ar seksu.

Manuprāt, tad dāvanas no vīrieša, ko pazīst tikai mēnesi, nav jāpieņem, ja nevēlas neko vairāk. Kas viņš tāds viņai skaitās, ja jau nav mīļotais - tēvs, brālis, onkulis, ka būtu jāsponsorē? Ir pilnīgi normāli, ka tas vīrietis vēlas viņu iegūt, ja jau meitene iet uz randiņiem, labprāt pavada kopīgu laiku, pieņem dāvanas. Ko tad citu viņam domāt?
04.08.2018 23:39 |

Reitings 31
Nezinu, var jau būt, ka ir cilvēki, kuriem sekss ir tikai sekss, taču es nespēju iedomāties sevi nodarbojamies ar seksu ar cilvēku, kurš mani tajā plānā galīgi nepiesaista, lai tikai pamēģinātu. Un ko tad, ja tomēr pārgulēsi, bet pēc tam sanāks saprast, ka tiešām, tiešām nepiesaista, bet puisis, savukārt, būs vēl vairāk sacerējies? Būs vēl sāpīgāk abām pusēm.

Tieši manas domas.
Manuprāt, pēc seksa ar viņu, viņš būtu pārliecināts par mūsu attiecībām un tas radītu vēl vairāk problēmu, jo ir liela iespējamība, ka es pēc tam tik un tā neizjutīšu pret viņu fizisku pievilcību.
Man šķiet, ka mēģināt ar kādu pārgulēt tikai, lai pamēģinātu, man kā sievietei atņemtu kripatu no mana ego. Tomēr esmu sieviete un man sekss nav tikai izklaide ar jebkuru kurš pagadās pa ceļam.
Varu teikt, ka esmu gatava attiecībām un seksam, man ir bijušas ilgstošas nopietnas attiecības un esmu sasniegusi vecumu kurā pārsvarā visas sievietes ir gatavas nopietnām attiecībām un kāda pat ir precējusies, tāpēc ir stulbi lasīt no kādas meitenes komentārus, ka neesmu gatava attiecībām, ja es par to šaubītos, šīs sarunas virsraksts noteikti būtu daudz savādāks. ;-)
05.08.2018 01:35 |

Reitings 31

Nevajag visus bāzt vienā maisā.
05.08.2018 01:39 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Kur tad problēma pateikt viņam visu, kā ir un viss? Nav vērts otram likt sacerēties un gaidīt, ja pati esi pārliecināta, ka nekā nebūs..
05.08.2018 01:42 |

Reitings 31
Kur tad problēma pateikt viņam visu, kā ir un viss? Nav vērts otram likt sacerēties un gaidīt, ja pati esi pārliecināta, ka nekā nebūs..

Man cilvēcīgi žēl viņa, taču zinu, ka ja vilkšu garumā, tad viņam būs vēl sāpīgāk.
05.08.2018 01:53 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, tad dāvanas no vīrieša, ko pazīst tikai mēnesi, nav jāpieņem, ja nevēlas neko vairāk. Kas viņš tāds viņai skaitās, ja jau nav mīļotais - tēvs, brālis, onkulis, ka būtu jāsponsorē? Ir pilnīgi normāli, ka tas vīrietis vēlas viņu iegūt, ja jau meitene iet uz randiņiem, labprāt pavada kopīgu laiku, pieņem dāvanas. Ko tad citu viņam domāt?

+++
Man mācīja, ka no vīrieša, ar kuru nesaista nopietnas attiecības, drīkst pieņemt tikai puķes un konfektes. Lai nerodas nekādas nesaprašanās.
05.08.2018 09:58 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Man mācīja, ka no vīrieša, ar kuru nesaista nopietnas attiecības, drīkst pieņemt tikai puķes un konfektes.
A marinētas vardes drīkst pieņemt?
05.08.2018 11:39 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Man šķiet, ka mēģināt ar kādu pārgulēt tikai, lai pamēģinātu, man kā sievietei atņemtu kripatu no mana ego.

Tu jau pati sev atbildeji. Virietis seksuali nepievelk, risket un meginat ari neesi ieintereseta, bet davanas gan gribas, vai ne?
05.08.2018 11:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nekādas loģikas, dāvanas gribi, uz randiņiem skrien palēkdamās , bet seksu - ni, ni,ni.
05.08.2018 12:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!