Seksuālā nepievilkšanās ir instinktu aizsardzība, ja partneris nav piemērots pēcnācēju radīšanai.
Šķiet, ka vīriešu ideāls. Dāvina puķes, dārgas dāvanas, ideāli var parunāt, atbalsta jebkurā situācijā, mīl jokot, ideāls ķermenis, nav kaitīgu ieradumu. Tiešām viss ko vien var vēlēties.
To nevēlos es. Vienkārši nespēju sevi iedomāties darot to ar viņu.
ideāls ķermenis,:-O:-O:-O ka tu to vari zinat ja sekss nav bijis, kailu tacu neeso rezejusi? Varbut kranins mazins un viena ola? Varbut kada cita kropliba?
Starp mums ir lieliska spēja komunicēt.un
nav bijis seks, nevēlējos steigties. Viņš mani nesteidzina un saprot.
Pēdējā laikā viņa uzvedība skaidri liek saprast, ka viņš to vēlas. Un šeit sākas problēma.
To nevēlos es.
No sākuma es domāju, ka vēl neesmu gatava spert nopietnāku soli mūsu attiecībās, bet tagad esmu sapratusi, kas viņš man nesaista seksuāli. Bet viņš domā, ka neesmu gatava.Tu nevēlies seksu, neesi tam gatava, pēc Taviem komentāriem spriežot, sekss nav lieta, ko uztver pavirši vai neapdomīgi, gan jau vairāk vai mazāk seksa jautājumus no šāda aspekta esat pārrunājuši, bet arī ar visu lielisko komunikāciju starp jums abiem viņš nepamana, ka Tev uzbāžas ar savu gribuli?
Seksuālā nepievilkšanās ir instinktu aizsardzība, ja partneris nav piemērots pēcnācēju radīšanai.
Muļķības, man bija ļoti liela seksuāla pievilkšanās ar puisi, kurš beigās izrādījās kaut kāds sociopāts un, visticamāk, pēcnācējiem bīstams.
Viens ir tas, kas mūs vizuāli patīk un otrs kādās izjūtas izraisa vai nē seksuāli, ir seksuālā pievilkšanās vai nav.
tomēr viss ir pa vienkāršo, vai nu man sieviete patīk un es viņu gribu vai arī nepatīk un es viņu negribu.
Neklausies, ko te vairums iesaka, ja fiziski nepiesaista, tad atklāti tā arī jāpasaka un viss, nav ko otru čakarēt.
Jo vienīgi sievietei ir jāmaksā ar seksu par dāvanām, neesi jau pērkama, nu nekas sadāvināja dāvanas un kas par to, neesi uzreiz parādā seksu, tu tak viņu pazīsti tikai mēnesi praktiski vēl svešs cilvēks, nekas tev nav jāizpērk. Pilnīgākais stulbums, ja vīrietis dāvina dāvanas, tad tas nozīmē ka jāatmaksā ar seksu.
Nezinu, var jau būt, ka ir cilvēki, kuriem sekss ir tikai sekss, taču es nespēju iedomāties sevi nodarbojamies ar seksu ar cilvēku, kurš mani tajā plānā galīgi nepiesaista, lai tikai pamēģinātu. Un ko tad, ja tomēr pārgulēsi, bet pēc tam sanāks saprast, ka tiešām, tiešām nepiesaista, bet puisis, savukārt, būs vēl vairāk sacerējies? Būs vēl sāpīgāk abām pusēm.
Muļķības, man bija ļoti liela seksuāla pievilkšanās ar puisi, kurš beigās izrādījās kaut kāds sociopāts un, visticamāk, pēcnācējiem bīstams.
Kur tad problēma pateikt viņam visu, kā ir un viss? Nav vērts otram likt sacerēties un gaidīt, ja pati esi pārliecināta, ka nekā nebūs..
Manuprāt, tad dāvanas no vīrieša, ko pazīst tikai mēnesi, nav jāpieņem, ja nevēlas neko vairāk. Kas viņš tāds viņai skaitās, ja jau nav mīļotais - tēvs, brālis, onkulis, ka būtu jāsponsorē? Ir pilnīgi normāli, ka tas vīrietis vēlas viņu iegūt, ja jau meitene iet uz randiņiem, labprāt pavada kopīgu laiku, pieņem dāvanas. Ko tad citu viņam domāt?
Man mācīja, ka no vīrieša, ar kuru nesaista nopietnas attiecības, drīkst pieņemt tikai puķes un konfektes.A marinētas vardes drīkst pieņemt?
Man šķiet, ka mēģināt ar kādu pārgulēt tikai, lai pamēģinātu, man kā sievietei atņemtu kripatu no mana ego.