Es zinu ka šeit bijušas jau šādas diskusijas, bet neko prātīgu nevaru atrast.
Mani mati man ir vislielākā problēma dēļ kuras vienmēr kaunos un nēsāju sasietus mezglā. Savu matu dēļ jūtos neglīta un kompleksoju.
Esmu pieļāvusi milzīgu kļūdu jaunībā un izfilēju, krāsoju un taisnoju.
Man ir pūdeļtipa mati. Izķemmējot paliek tikai šausmīgāk, katrs uz savu pusi un nereāli kupli. Atliek tikai uzpūst vējam un katrs atkal uz savu pusi. Nenēsāju nemaz topiņus ar atklātiem pleciem jo mati uz muguras krīt vienkārši šausmīgi :-( uzvelku kapuci un sastumju matus iekšā. Tikai tā jūtos nedaudz pārliecināta par sevi
Man nav lokaini mati. Viņi ir viļņaini un galos lokas un matu vidus kā pūdelim. :'-(
Ar keratīnu taisnot negribu, permanentās lokas arī ne. Mazgāju matus ar Siberika šampūniem un kondic. lietoju antifrizz serumu no Kolonnas bet paiet 10 minūtes un atkal mati kā izplūkāta ligzda. Man nav gari mati, līdz lāpstiņām, kas manuprāt to skatu padara šausmīgāku :-/
Mācos pīt franču bizes bet tas apēd manus nervus vnk :-(
Ko jūs varētu ieteikt tādiem matiem? matu vasks? Ūber taisnotājs? Svilinu matus tā jau regulāri, jo kauns iet ārā
Nekādi antifrizz serumi ( maza pudele 20 euro) pat nepalīdz (s)
Bilde ieskatam.
Būtu jau normāli, ja mani mati nemestu "āķi" galos un neliektos uz iekšu un vienkārši vēē
Nav spēka vairs cīnīties un nezinu kā pat