Un ja man bonusa vel iemesls, man neevajag pasi, pa ES braukaju ar ID karti ,man ta erti. Tacu ar vonu balsot nevar, pasi tapec netaisisu.
ai tad pase mūsu valstī vairs nav obligāts personu apliecinošs dokuments? Id karti var izvēlēties, bet cik zinu, tad pase ir obligāta.:-O:-O Logiski ka ne, ID ari ir oficials personu apliecinoss dokuments jau kadu laiku.:-D
Saskaņā ar Personu apliecinošu dokumentu likumu obligāts ir viens no personu apliecinošiem dokumentiem – pase vai personas apliecība. Ja Jums jau ir derīga pase, Jums nav obligāti jāsaņem personas apliecība. Ja Jums jāsaņem jauns personu apliecinošs dokuments, Jūs varat izvēlēties saņemt pasi, personas apliecību vai abus dokumentus. Personas rīcībā vienlaikus var būt viena personas apliecība un viena pase, neskaitot dienesta vai diplomātisko pasi.
. Arī balsot var ar ID. Tik pirms vēlēšanām jāizņem CVK izsniegta vēlētāju apliecība. Nu tā vismaz bija iepriekšējās vélēšanās, nez vai tagad ko maina.paldies par info. Tacu tapat neiesu, NAV PAR KO BALSOT
kpv un vienalga ko citi par viņiem saka, pirmo reizi saprotami runā par to kas notiek valstī un kā to izmainītnevienā viņu postā, rakstā, video neesmu dzirdējusi, redzējusi kaut vienu reālu risinājumu kā kaut ko izmainīt. Kliegt viņi māk visskaļāk un vislabāk, bet tiklīdz kāds uzdod konkrētus jautājumus - kā tieši attiecīgo lietu mainīt, tā atkal sākas riņķī un apkārt runāšana un klaigāšana cik viss ir slikti.