Pieaudzetas skropstas MAN ir ertas... pasai no dabas ir gaisas, nagi, dabiski, francu manikirs man patik ljoti, koptas rokas izskatas, ja piem, nagu luzt pasam... kajam vasara ari man patik. Loti erti, nemot vera, ka nagus vasaras apavos redz... mati, citam ir plani utt, grib kuplakus garakus, kamer savus ataudze... to visu var dabiski un skaisti izdarit, var vulgari un maksligi.
Man pazuda kvadrātiekavās (acīmredzot tās te joprojām hevar izmantot :-D) rakstītais Oriģināli bija domāts: Kam nav savs smuks, lai audzē! Es neatteiktos skropstas drusku pieaudzēt - ne vēdekļus, bet tā, lai var normāli svīst, peldēt, raudāt un vēl visu ko, neizskatoties pēc pandas. Tikai ķēpa ar atjaunošanām, nost ņemšanām utt. Neesmu no tām, kas pēc kalendāra staigās pa skaistumkopšanas procedūrām :-D
Parasti jau pieaudzēts tiek tas, kas nav dots no dabas, bet ko gribas. Daudzas sievietes vēlas garus matus/nagus/skropstas, utt. Tas ir skaisti un to darīt nav nekas slikts. Pašai nekas nav pieaudzēts, jo man daudz labāk piestāv īsāki, nevis gari mati, bet ar nagiem un skropstām nav bijušas augšanas problēmas.
Nav dīvaina sajūta, ka staigā tāds, kāds neesi? Nu kā fake cilvēks. Nesaprotu, kam tāda mode tagad, taču nevajag neko tur ne lielāku, ne melnāku, ne garāku. :D
Fake cilveks delj skropstam vai lakotiem nagiem? Nu come on :-D Sajuta ir loti laba, ja no dabas ir garas, kuplas, tumsas skropstas, gari, biezi mati, tad ja, neko nevajag... bet manikirs/pedikirs utt jau nu tiiieesaam nav nekas baigi fake, ja ir gaumigi.
Man liekaas ,ka ar visu to skaistumu mana dziivee buutu loti limiteeta vienaa zinaa-es nevareetu straadaat daarzaa,gleznot,briivi peldeet okeaanaa,straadaat savaa darbaa,kur nu veel visi maajas darbi-buutu visu laiku nemiers-nolauziisu,aplauziisu :-Dutt.Man patiik skatiities uz visu to no malas,kaa maakslas darbu ,bet sev-nekad.
Pati izskatos diegzan dabiski, neaizrojos ar tādām lietām, retos gadījumos mēdzu nagus pieaudzēt, bet tad arī tādu ļoti neuzkrītošus un ne pārlieku garus. Skropstas esmu gribējusi pieaudzēt bet neesmu saņēmusies, jo nepatīk, ka pieaudzē tādas , kas izsaties pēc lelles. Bet citiem gan patīk dažādi "izskata papildinātāji ", tad ja tas nav pārāk vulgāri vai acīs krītoši.
Kā kurai, atkarīgs no tā, cik gaumīgi, nepārspīlēti un atbilstoši meitenei tas viss ir izdarīts. Ja tjūnings ir veikts tiešām labi, tad būs smuki un dabīgi, un no malas īsti nepateiksi, ka baigi mākslīgi tas viss. Ja ne, nu tad būs tas variants, kad no malas cilvēkiem liksies, ka bez tā visa būtu smukāk.