Sveiki, vēlētos uzzināt vai kāds ir braucis posmā Latvija-Nīderlande ar auto un vai varētu pastāstīt par maksas autobāņiem, cik to ir un kādās cenās ? Paldies !:-)
Ir dažādi pārvadātāji kuri ved gan pasažierus gan tikai bagāžu, pirms gada braucu uz Beļģiju izmaksāja man +\- 120e. Toties varēju ņemt ļoti lielu somu līdz par kuru lidmašīna butu arī papildus jāpiemaksā. Ceļš man ilga 30h!! Vienkārši nebija labs brauciens , jo šoferim visur kur bija jābrauc, pa dažādām vietām japnem un jāizlaiž cilvēki, bet tā. Var arī pa 22h vai 20h aizbraukt. Nebija tik traki ka biju domājusi lai gan 30h izklausās šausmīgi :-D
Mēs samaksājam tikai sākuma un viss , par pārējo maksāja šoferis un cik tieši es pat vārīs neatveros . Bet zinu to ka jā Polija bija tie autobāņi, pat ja nemaldos 3 vietas sanāca maksat
Jā, es dzirdēju, arī, ka tikai Polijā jāmaksā un ka Vācijā ir jāmaksā tikai busiņiem, bet gribēju uzzināt precīzāk no tiem, kam tas maršruts nesenāka bijis ! Varbūt ir mājaslapa kur var redzēt tās cenas un maksas posmus?
Par busiem nezinu,mēs ar vieglo mašīnu braucām.Bet es laikam neieteiktu izvairīties no maksas ceļiem un braukt apkārt,jo tomēr uz to ceļa gabalu diez vai gribēsies vēl kratīties kaut kur riņķī apkārt,labāk tad samaksāt to naudu un braukt pa ātrāko,taisnāko ceļu.Jo tā jau būs līdz riebumam tā braukšana.:-D