zobārstniecība

Reitings 93
Reģ: 22.09.2014
Esmu neizpratnē. Divus mēnešus atpakaļ apmeklēju zobārstu, sāpēja zobs tā, ka sāpes atdūrās ausī. Trīs reizes man tīrīja kanālu un lika zāles ik pec nedēļas. Pēc pēdējās pagaidu plombas mainīju dzīvesvietu, sanāca nokavēt vizīti pie zobārsta. Izkrita mazs gabaliņš pagaidu plombas, ātri vien steidzos pie tuvākā zobārsta, jo arī sāka sāpēt. Šeit man uztaisīja RTG, secinot ka ir iekaisums ar strutām uz kura tika uzlikta pagaidu plomba un strutam nebij kur "iet" - tika līdz ausij. Visu man tur izurķēja, izrāva nervus (jo sanāk iepriekšējā zobārste nebij visu izņēmusi), uzlika jaunu plombi, teica ka nākamo reizi varēs jau labot. Vēl nav pienākusi nākamā vizīte un zobam atkal noluza plombes gabaliņš. Un atkal sāk sāpēt. Es nesaprotu - divi dažādi zobārsti ir apskatījuši, arī izravusi nervus, kas tur var sāpēt? Viens zobarsts paprasa 25 eiro, otrs par to pašu 73... Ko lai dara - izraut? Nezinu, jau cik reižu lika zāles un nekā.
Sakiet, kādam mērķim tiek liktas zāles - lai atmerdetu nervu vai atdzivinatu?:-(
25.07.2018 20:43 |

Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
Tieši tā. Bija man zobārste no bērnības . 20 gadus nemainiju zobārsti līdz reāli sapratu , ka viņa savu darbu nedara kā nākas. Starp citu arī ļoti lēti ņēma. Pie viņas tagad sapratu ka tur var iet tikai raut zobu ārā. Biju bijusi pie higiēnistes kura man pateica ka ir 3 zobu caurumi kuri jālabo, aizgāju pie savs zobārstes viņa apskatija salaboja vienu vietu un par pārejo man pat neko neteica, ja es nebūtu bijusi pie higiēnistes es nemaz nebūtu uzzinājusi par šiem caurumiņiem zobos. Kas tad cits man to pateiks ja ne mans zobārsts vai arī gaidīt līdz sāks sāpēt. Pēc šī visa sapratu ka labāk atrast citu zobārstu samaksāt vairāk bet toties lai viss ir kvalitatīvi.
12.08.2018 22:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits