Esmu neizpratnē. Divus mēnešus atpakaļ apmeklēju zobārstu, sāpēja zobs tā, ka sāpes atdūrās ausī. Trīs reizes man tīrīja kanālu un lika zāles ik pec nedēļas. Pēc pēdējās pagaidu plombas mainīju dzīvesvietu, sanāca nokavēt vizīti pie zobārsta. Izkrita mazs gabaliņš pagaidu plombas, ātri vien steidzos pie tuvākā zobārsta, jo arī sāka sāpēt. Šeit man uztaisīja RTG, secinot ka ir iekaisums ar strutām uz kura tika uzlikta pagaidu plomba un strutam nebij kur "iet" - tika līdz ausij. Visu man tur izurķēja, izrāva nervus (jo sanāk iepriekšējā zobārste nebij visu izņēmusi), uzlika jaunu plombi, teica ka nākamo reizi varēs jau labot. Vēl nav pienākusi nākamā vizīte un zobam atkal noluza plombes gabaliņš. Un atkal sāk sāpēt. Es nesaprotu - divi dažādi zobārsti ir apskatījuši, arī izravusi nervus, kas tur var sāpēt? Viens zobarsts paprasa 25 eiro, otrs par to pašu 73... Ko lai dara - izraut? Nezinu, jau cik reižu lika zāles un nekā.
Sakiet, kādam mērķim tiek liktas zāles - lai atmerdetu nervu vai atdzivinatu?:-(