Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Marazms

 
Reitings 83
Reģ: 04.06.2015
Kas tas pa murgu... dzīvoju daudzīvokļu mājā, kur kā aju parasti par ūdeni maksā pēc saviem skaitītājiem... viss ok.. bet ir vēl kopējais mājas lielais skaitītājs pagrabā.. un starpību izdala uz katru dzīvokli un tāpat tā ir jāapmaksā.. un mūsu mājai tā starpība ir liela... rezpektīvi tas nozīmē ka vairāki dzīvokļi krpa'jas ar skaitītājiem kautkā un rada šo ūdens zudumu ko fiksē lielais skaitītājs.. bet par to maksā visi...
Tad nu rodas jautājums - kādēļ visime jāmaksā par negodīgo uzdzīvošanu.. kāds tad ir stimuls piemēram man turpināt būt godīgam ja aju par amni maksās citi ...?
Namu pārvaldē saka ka nevarot nokontrolēt kurš krāpjas unkuršs nē ...
Tagad veidojas līdzīga sutiācija rī par mājas kopējo parādu.. tasir ļoti liels .. un pārvaldnieks draud ja tā turpināsies atslēgšos apkuri.. tāka'konkrētiem dzīvokļiem a[kuri nav iespējams atslēgt tad atslēgs visiem jo vienkārši pakalpojuma sniedzējs atsacšiies sniegt pakalpojumu par kuru jau sakrajies nenormals parads un tas turpina augt.. c
cipa tagad visiem tas jarisina.. jautajums kadle man butu jaboja savi nervi un iespejams beigas jacies no paradniekiem ja es visu apmaksaju?
23.07.2018 16:53 |
 
Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Parādnieku lietas jākārto apsaimniekotājam nevis mājas iedzīvotājiem. Visus parādus piedzen caur tiesu. Apsaimniekotājam nav tiesību parādnieku parādus dalīt uz visiem iedzīvotājiem.
Mājas iedzīvotājiem ir tiesības mainīt apsaimniekotāju.
23.07.2018 17:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!