Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaunie projekti Teikā/Purvciemā/Mežciemā

10 gadi
Reitings 99
Reģ: 19.09.2012
Sveikas meitenes,
Ir doma iegādāties dzīvokli.:-) Nevaru saprast vai ir vērts pirkt dzīvokli vecajos projektos, tāpēc pēdējā laikā metu acis uz jaunajiem projektiem, tikai tie ļoti vieš neuzticību to kvalitātes dēļ.
Varbūt kāda no Jums dzīvo jaunajos projektos Teikā, Purvciemā vai Mežciemā un ir reāla pieredze par māju, dzirdamību, komunālajiem maksājumiem utt. ?
Cik esmu skatījusies labas atsauksmes var atrast par "Biķerziediem" , NCC projektiem, Biķernieku 160. :-/
20.07.2018 10:40 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Tevis nosauktie ir ĻOTI atšķirīgi, Biķernieku 160 man šķiet sliktākais no 3 variantiem, galvenās pretenzijas noteikti ir atrašanās vieta, kas man šķiet īsta "nekuriene", NCC atkal daudzi sūdzas par to, ka istabas/dzīvokļi mazi, vismaz mūsu meklētie 90-120m^2 noteikti nav tas, uz ko orientējas NCC, TAČU kvalitāte esot ļoti laba (apgalvo gan būvnieki, kas ar NCC strādā, gan pats NCC darbinieks, kurš man būtu godīgi atzinies, ja labi nebūtu). Patīk Hausmaņa terases, lai gan NCC arī netālu no Dominas, šķiet, būvē ko jaunu, tā vieta varētu būt laba transporta dēļ, taču mani neurunāja. "Biķerziedos" man nepatīk plānojums, kvalitāte un maksas stāvvieta.
20.07.2018 11:08 |

10 gadi
Reitings 99
Reģ: 19.09.2012
Hausmaņa terases arī bija redzējusi, tik liekas dīvaini, ka jau gandrīz visi dzīvokļi ir izpirkti, kaut arī tikai pavasarī ir uzsākti būvniecības darbi.
20.07.2018 16:02 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Labos projektos daudzus dzīvokļus izpērk krietni pirms būvniecības sākuma. Pat pirms dzīvokļu saraksts ievietots mājas lapā, jo vispirms to nosūta tiem, kas jau laicīgi pieteikušies interesentu sarakstā.
22.07.2018 18:50 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Labos projektos daudzus dzīvokļus izpērk krietni pirms būvniecības sākuma.]
kā pirms uzbūvēšanas var noteikt to, ka tas būs labs projekts? Domāju drīzāk nostrādā vieta nevis tas, ka tas ir labs projekts.
22.07.2018 19:02 |

10 gadi
Reitings 2129
Reģ: 04.05.2009
Tante visticamāk domāja YIT un tamlīdzīgus projektus. Kad runāju ar pārstāvi man tā arī pateica: uz katru dzīvokli desmit pircēji, stājieties rindā:-D:-D(l)
22.07.2018 19:21 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Jā, domāju to firmu projektus, kas Latvijas tirgū ir sevi jau pierādījuši ar daudziem citiem projektiem. Var apskatīt jau uzbūvētos un apjaust kāda kvalitāte gaidāma. Protams, tas negarantē ka visi nākamie arī būs labi, bet nu vismaz ceriba ir :D Un ja grib šo firmu mājās nopirkt dzivokli nav jau baigie varianti- ja gaidis, kamēr uzbūvē, visi jau būs rezervēti, vismaz labākie varianti.
22.07.2018 19:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits