Ak, jel, cik daudz teksta gandrīz stundu rakstīju, un viss pazūd. Labi, nesmuki īsumā.. Ja kaimiņš izdomā, ka viņam traucē mūzika, par to var uzlikt sodu? Lasu dažādās vietās, ka it kā ir pieļaujamais trokšņa skaļums dienas laikā, bet citur - ja kaimiņiem traucē, tātad tā nedrīkstot. Man kaimiņš čīkst par "mūzika, mūzika, skaļi, skaļi" (lai gan tās ir filmas) kamēr pats bērniem, šķiet, speciāli, liek lēkāt pa grīdu (augšējais stāvs). Centos parunāt, nē, ar veco veci neizdodas, labi, gribas kasīties, es arī necentīšos būt klusa. Bet es zinu, ka viņš grib kasīties un sauks policiju pie mazākā pīkstiena. Pieņemsim, policija atbrauc, man tiešām skan mūzika, bet ir diena.. Vai tas ir traucējums, ja cauri ārdurvīm nedzird, citi kaimiņi nedzird, vai par to var saņemt sodu, jo vecis augšstāvā izdomā, ka viņam traucē? Un vai tas, ka mūzika skan, lai nedzirdētu viņa zoodārzu augšā, skaitās. Jo kaitina, ka mūzika/filma var tikt uztverta kā traucēklis, bet grīdas dauzīšana nav tik traki. Protams, ja policija atbrauktu, normāli par to izrunātos, bet besī tas, ka tam vecim speciāli kašķi vajag un man jāraustās, vai nedod dies par skaļu neiepīkstos.