Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Instruktoru maiņa.

 
Reitings 3
Reģ: 05.07.2018
Jautājums braucējām, tām kurām ir bijušas instruktoru maiņas autoskolā, kad braucu ar savu instruktoru, nu jau pāris reižu kļūdas nav bijušas, tikai kautkādas sīkas šodien bija instruktoru maiņa un es vai nu satraucos, vai kā bet nu iebraucu galīgi auzās, noteikumus zinu bet nu braucu tā, kā bez smadzenēm, tādēļ gribēju uzzināt kāda ir jūsu pieredze šādā lietā? Jo jau tagad tā uztraucos un nesaprotu ko daru, tad nezinu kā vispār exāmenā būs, varbūt varat padalīties, kā jūs dāmas tikāt galā ar bailēm un satraukumu?
19.07.2018 14:15 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Pirms CSDD eksāmena, man bija skolas eksāmens vēl pie cita instruktora. Biju tik ļoti satraukusies, ka pat ļoti daudz slāpu nost (t) Ar pirmo neizgāju. Otrajā reizē nospļāvos un bruacu kā varēju un nobraucu pa tīro, nekādu kļūdu.
Eksāmenā mēģināju ar tikpat vēsu prātu braukt, bet vairāk mani izvilka tas, ka bija karsts un no tā besis un gribējās ātrāk, lai viss beidzas, tāpēc uztraukumam nebija pat laika. Noliku ar pirmo. :-)
Iedomājies, ka brauc vienkārši ar instruktoru nevis ar eksaminētāju, ja kaut ko nesaproti, tad labāk brauc lēnāk un apdomā nekā pārgalvīgi pieņem lēmumus. Nezinu kā tagad, bet kādreiz galvenais bija nepieļaut, lai instruktors pieliek kāju pie sava pedāļa, tad eksāmenā esi izkritis.
19.07.2018 16:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits