Laba draudzene

Reitings 2
Reģ: 17.07.2018
Sveikas meitenes!
Kā jau noprotat pēc virsraksta , tēma būs par draugiem .
Gribēju uzzināt vai vienigā sastopos ar to , vai arī vēl kāda ir gājusi tam cauri vai iet tam cauri tagad .
Man ir daudz paziņu, bet kā draudzene neviena . Vienmēr esmu gribējusi sev vienu vienīgu draudzeni, kurai es varu uzticēt visu, ar kuru es varētu pavadīt kaut vai katru dienu kopā .
Ar mani ir tā, ka es vienmēr uzklausu un daru visu , lai palīdzētu, bet dažreiz gribās sev pie sāniem vienu sirdsdraudzeni , kura reiz mani arī uzklausītu un palīdzētu .
Vienmēr esmu gribējusi draudzību kā filmās. Ir vasara un tas ir apnicīgi katru dienu sēdēt mājās .
Mūsdienas otru pusīti var atrast tinderi , tad kāpēc gan nepamēģināt lilit.lv , lai atrast kādu draudzeni
17.07.2018 22:29 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Man, vecīt, pat šermuļi pārgāja, iedojoties ko Tu šeit iepazīstoties esi pieredzējis

Freids nekas traks nav bijis, pamēģini arī Tu, mož Tev patiks. ;-)
18.07.2018 23:21 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Baidos, ka mums abiem šis dīķis būs pa šauru. Atzīšu Tavu pārākumu un klusām urbināšu degunu kādā tumšā stūrī:-P
18.07.2018 23:42 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Atzīšu Tavu pārākumu un klusām urbināšu degunu kādā tumšā stūrī

Nekad neatzīsti cita pārākumu, tā līdz dzīves pjedestālam nekad netiksi (e)
18.07.2018 23:45 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Nekad neatzīsti cita pārākumu, tā līdz dzīves pjedestālam nekad netiksi
Uz visiem jau arī neuzkāpsi, precīzāk nepaspēsi. Šis nav mans. Slavenais ķīniešu karavadonis un vispāratzītais strātēģijas ģēnijs Sun Dzī ir teicis” tas kurš paredz kaujas kurās viņš var uzvarēt un kurās zaudēt- uzvarēs karā”. Bet, ja nopietni, es esmu pēdējais par ko Tev būtu jāuztraucas:-D Paldies par rupēm, jebkurā gadījumā;-)
19.07.2018 00:05 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Uz visiem jau arī neuzkāpsi, precīzāk nepaspēsi. Šis nav mans. Slavenais ķīniešu karavadonis un vispāratzītais strātēģijas ģēnijs Sun Dzī ir teicis” tas kurš paredz kaujas kurās viņš var uzvarēt un kurās zaudēt- uzvarēs karā”. Bet, ja nopietni, es esmu pēdējais par ko Tev būtu jāuztraucas Paldies par rupēm, jebkurā gadījumā

Īstenībā - ļoti pat pareizi pateikts, tāpat kā sportā, regulārajā čempionātā jāsadala spēki, lai play-offos varētu izšaut. Nav par ko, viss chill, es jau tagad te tādu "lafa" mode ieslēdzu, tīri ierēkt pa laikam, jo izcilu domu graudu te katru dienu padaudz, kā arī jau zinu, kuriem lietotājiem ir vērts kaut ko uzrakstīt un viņi neapvainosies, bet kaut ko atbildēs pretī :-D8-)
19.07.2018 00:27 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Jā, lai tā satuvinātos jābūt lieliskam labākā drauga materiālam. Tādam, kāds es esmu. Objektīvi neglīts, tāpēc nemēģinās uzvilkt, ar daudz brīvo laiku, jo hobiji sūkā un ar spēcīgām aknām, lai pālī stundām ilgi var uzklausīt sirds kratīšanu.

:-D:-D labi pateikts
19.07.2018 07:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits