Laba draudzene

Reitings 2
Reģ: 17.07.2018
Sveikas meitenes!
Kā jau noprotat pēc virsraksta , tēma būs par draugiem .
Gribēju uzzināt vai vienigā sastopos ar to , vai arī vēl kāda ir gājusi tam cauri vai iet tam cauri tagad .
Man ir daudz paziņu, bet kā draudzene neviena . Vienmēr esmu gribējusi sev vienu vienīgu draudzeni, kurai es varu uzticēt visu, ar kuru es varētu pavadīt kaut vai katru dienu kopā .
Ar mani ir tā, ka es vienmēr uzklausu un daru visu , lai palīdzētu, bet dažreiz gribās sev pie sāniem vienu sirdsdraudzeni , kura reiz mani arī uzklausītu un palīdzētu .
Vienmēr esmu gribējusi draudzību kā filmās. Ir vasara un tas ir apnicīgi katru dienu sēdēt mājās .
Mūsdienas otru pusīti var atrast tinderi , tad kāpēc gan nepamēģināt lilit.lv , lai atrast kādu draudzeni
17.07.2018 22:29 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Fiestar, es sarakstoties daudz vairāk atveros nekā aci pret aci. Lai atvērtos un runātu par deep tēmām dzīvajā, man ir tiešām jābūt labās attiecībās ar šo cilvēku. Pēc šīs loģikas ar online draudzību man vajadzētu veikties daudz labāk :-D
18.07.2018 00:12 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Vispār jau ne tikai Tinder, bet lilit.lv arī var atrast otro pusīti.
Tev ir ļoti stipra nieze. Ļoti...:-D:-D
18.07.2018 00:13 |

Reitings 203
Reģ: 23.08.2017
Man ir labākā draudzene kopš bērna kājas. Bet jāsaka tā - šī draudzība tika kopta un par to rūpējāmies abas. Ja abām vienādi uzskati par draudzību un ko tas nozīmē jums, tad tik uz priekšu!
Mēs gandrīz katru dienu sarakstamies, vienmēr ir par ko runāt, braucam ciemos, regulāri rīkojam satikšanās, runājam par visu. Pilnīgi visu - par neērtām lietām, savām problēmām, un starp mums neeksistē lieta kā too much information.
Un abām tas patīk un apmierina.
Neesmu ne reizi skaudusi vai dusmojusies uz to, ka viņai iet labāk nekā man - uztveru viņu kā ģimenes locekli - māsu. Viņa ir mana bērna krustmāte. Kāpēc, lai es negribētu, lai viņai iet labi?
Manuprāt, tie, kas saka, draudzenes apskauž, pašas ir tās, kuras apskauž vai ir runājušas aiz muguras, jo, nu, starp normāliem cilvēkiem ar labām attiecībām tā nemēdz būt. Ja ir kāda nesaprašanās - es neskrienu apkārt dusmodamās, ka viņa tāda un šitāda, bet viņai tiešā tekstā pasaku, ko es nesapratu un kas neapmierina. Abas visu risinam kopā un zinu, ka šī draudzene ir uz mūžu. :)
18.07.2018 00:13 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Tak uzrīko parastu gaļas cepšanu, es ar litru ruma atnākšu Varbūt.

Uzrīkotu ar, ja atsaucība būtu (e) Ruma man pašam daudz, no tevis gaļa! 8-)
18.07.2018 00:15 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
MissMia pāris kokteiļi un aci pret aci arī sirds atveras tā, ka prieks parunāt. Lai gan tādas intīmas/tuvas sarunas esmu piedzīvojis gan manā variantā, gan sarakstēs. Sarakstēs kaut kā seklāk, jo liekas, ka vajag dot kādu padomu, bet nevar, ja stulbs esi. A dzīvē padoms ne vienmēr vajadzīgs, tikai kāds, kas paklausās un samīļo, ja visi striķi trūkst. :-D
>>
Estupendo Reputācija forumā laikam drusku pieklibo, lai foršu pasākumu uzrīkotu. :D Vai trūkst harizmas.
18.07.2018 00:22 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
pāris kokteiļi un aci pret aci arī sirds atveras tā, ka prieks parunāt.

Un rekur mana problēma - es nedzeru. :-D Tā kā man dziļās sarunas aci pret aci atiet citos apstākļos :-D
18.07.2018 00:28 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Man ir viena uzticama draudzene jau no bērnības, kuru uzskatu sev gandrīz vai par māsu, jo zinu, ka viņa būs tā draudzene uz mūžu un nenodos. Manuprāt, draudzību nemaz nevar tā mākslīgi izveidot, piemēram, tā pati iepazīšanās lilit, ka "Hey, draudzējamies?". Man, lai ar kādu spētu sadraudzēties, vajag vismaz kādas kopīgas intereses un paziņas. Nevaru iedomāties, ka es spētu tā vaļsirdīgi sarunāties, piemēram, par sirdslietām ar forumā iepazītu cilvēku. Protams, to var darīt vispārināti, bet tas sanāk kaut kā..virspusēji. Man vajag, lai cilvēks vismaz zina mūsu attiecību stāstu un manu otru pusīti, lai spētu kaut ko ieteikt, jo mēdz būt nianses, kas piešķir visam pavisam citādu nokrāsu. Protams, nenoliedzu, ka šādi var izveidot draudzību, bet esmu skeptiski noskaņota par to, cik ilga būs šāda draudzība.
Un par intrigām un skaudību, kura it kā ir visu sieviešu draudzības neatņemama sastāvdaļa. Muļķības, domāju, ka tāpēc viņa ir mana draudzene, jo mēs viena otru neskaužam un nevijam intrigas. Tas ir vienkārši bērnišķīgi. Tā nav draudzība, bet drīzāk paziņu attiecības. Normālā draudzībā skaudībai un intrigu vīšanai nav vietas.
18.07.2018 00:29 |

Reitings 491
Reputācija forumā laikam drusku pieklibo, lai foršu pasākumu uzrīkotu

Reputācija šajā forumā primārais, tur tev taisnība (e)
18.07.2018 00:29 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Varētu ielikt kādu dick pic, pacelt reputāciju, bet tajā ziņā ar nav ko pārāk lielīties. :'-(:-D
>>
Ja nopietni, cilvēkiem nepatīk atdot savu anonimitāti, tāpēc jau šāda veida forumi vēl pastāv. Būtu facebookā šādas diskusijas, es nevienā nekomentētu :D :D Man gan nebūtu problēma, ka kāds zinātu, kas es esmu, neko pārāk sliktu neesmu teicis + cilvēki tāpat nāk un iet.
18.07.2018 00:37 |

Reitings 491
Piekrītu, es reizēm izmantoju savu fb kontu kādā tvnet vai tamlīdzīgā portālā par kādu tiešām globāla līmeņa ziņu, izsakot savu viedokli. Komentēt no sava vārda idejiski muļķīgas tēmas būtu riktīgs wtf, tāds kompromāts ar laiku savāktos, pašam tā sastāvu izveidojot saviem pirkstiem :-D:-D
18.07.2018 00:41 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
esmu nosacīti monogāma draudzībā :D ir vairākas lieliskas draudzenes, bet katrā dzīves posmā un katrā vietā parasti ir viena, ar kuru kontakts ir stiprāks un konstantāks. nav tā, ka ar citām draudzenēm pārtraucu kontaktu, bet dzīvojot dažādās pasaules malās, tas dabīgi zūd.
tas ir tā pat kā romantiskās attiecībās - ir klikšķis un saprotaties tā it kā visu mūžu būtu pazinušās :)
18.07.2018 10:34 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tādas draudzības kā rāda filmās starp sievietēm nemēdz būt. Agri vai vēlu viena no "draudzenēm" sāks otru apskaust, runāt aiz muguras utt.

Njā...
Es vispār nesaprotu, kur meitenes/sievietes rod to gribasspēku otru aprunāt, okšķerēt pa citu dzīvēm utt.

+++
Ņemot vērā, ka mani klačas un okšķerēšana neinteresē, tad jā, piederu pie sievietēm, kas tic sieviešu draudzībai, nevis norok to. Un kas par brīnumu, izdevās arī atrast tādu pašu draudzeni, kas man ir tuva un kurai varu uzticēt principā vienalga ko.. Nu jau 14 gadus varu saukt viņu par draudzeni, dvēseles radiniece.. Un jā, protams, strīdi ir bijuši, bet tieši tie arī deva pamatu uzskatīt, ka arī no strīdiem, ja draudzība ir patiesa, var iziet cieņpilni un saprast, cik dārgu cilvēku liktenis Tev ir piespēlējis..
Attiecīgi visas tās runas, ka draudzēties vajag tikai ar vīriešiem, izraisa smīnu un... izbrīnu. Bet uzskatu, ka draudzēties arī jāmāk
18.07.2018 11:04 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Oj, tāda draudzība ar satikšanos gandrīz katru dienu utt, man bija vidusskolā. Tagad kaut kā vairāk savu lietu, nemaz negribētu tā, droši vien pēc kāda mēneša mani tas jau sāktu nogudrināt. Man vispār labāk patīk draudzēties kompānijās :D Bet es domāju, ka draudzību var izveidot gan "dabiski", gan "mākslīgi", nav jau nozīmes, kur to cilvēku iepazīsti- ja saskan, tad saskan, man draugus ir izdevies iegūt dažādos ceļos :D
18.07.2018 11:05 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Ņemot vērā, ka mani klačas un okšķerēšana neinteresē, tad jā, piederu pie sievietēm, kas tic sieviešu draudzībai, nevis norok to.
pāris gadus atpakaļ es arī tā domāju. Šobrīd no šīs ilūzijas esmu tikusi vaļā.
Nu jau 14 gadus varu saukt viņu par draudzeni, dvēseles radiniece.. ]
Man bija pat ilgāks periods, bet tas nenozīmē, ka tas ir uz mūžu. Cilvēki gadu gaitā mēdz mainīties, viņu sociālais stāvoklis mēdz mainīties, viņu domas mainās. Negribu pārliecināt par to, ka draudzība nepastāv, vienkārši brīdinu, ka tas, kas gadiem ir bijis ideāli, nenozīmē, ka būs ideāli arī turpmākos 14 gadus.
18.07.2018 11:20 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Man tādu īstu draudzeņu nav. Ir bijušas dažas konkrētos dzīves posmos - pamatskolā, vidusskolā, augstskolā.
Tagad skolas ir pabeigtas un visas aizgājušas uz savu pusi. No savas puses esmu centusies saglabāt draudzību, bet saprotu, ka tās "draudzības" nomirs dabiskā nāvē, jo otra puse nav tik ieinteresēta vai atsaucīga, lai šo draudzību un kontaktu uzturētu. Man arī nepatīk skraidīt pakaļ cilvēkiem, līdz ar to, ja jūtu, ka šī vēlme nāk tikai no manas puses, tad šīs attiecības palaižu dabiski nomirt. Neko darīt, tāda ir dzīve un tādi ir cilvēki.
18.07.2018 15:32 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Nē, neesi vienīgā :-D
Draudzībai ticu, bet pašai draudzeņu praktiski nav, tikai paziņas. Skumji būtu tad, ja nebūtu drauga, tagad kaut kā var izdzīvot. :-D arī draudzībai kā filmās ticu, bet tur vajadzīgi 2 īpaši, līdzīgi cilvēki, kas nepamet viens otru, kad iestājas attiecībās un abi ir gatavi veltīt viens otram laiku un līdzekļus.
18.07.2018 15:47 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man ir viena taada draudzene. agrak kopaa stradajam tad nu darbaa sadraudzejamies jau automatiski un kluvam neskiramas. Bet mes esam ari loti lidzigas viena otru saprotam un praktiski interesses ar loti lidzigas. viens no retajiem cilvekiem ar ko varu darit visu un neko. parsvaraa visi mani draugi ir viriesi ar ko kopaa remontejamies,apspriezam futbolu un klapejam playstation:-D
18.07.2018 17:35 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Vispār jau ne tikai Tinder, bet lilit.lv arī var atrast otro pusīti.

Tev ir ļoti stipra nieze. Ļoti...

Nē, nav nekādas niezes, ir pieredze. 8-)
18.07.2018 22:37 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Tēmas autore, tu maz apzinies ,kāda tā ir atbildība.:-D Tas cilvēks prasīs tieši tādu pašu atdevi. Man ir viena laba draudzene vēl no sākumskolas laikiem, ar viņu vienīgo man ir kontakts, ar visiem pārējiem tā laika bff un vēlākajiem bff, man kontakts ir pazudusi, jo esmu šausmīga draudzene/draugs....laikam neko sliktāku nevar iedomāties, jo es reāli varu aizmirst par cilvēku, izlasīt ziņu un aizmirst.:-D
18.07.2018 22:50 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Nē, nav nekādas niezes, ir pieredze.
Man, vecīt, pat šermuļi pārgāja, iedojoties ko Tu šeit iepazīstoties esi pieredzējis:-D:-D
18.07.2018 23:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits