Mūsdienas otru pusīti var atrast tinderi , tad kāpēc gan nepamēģināt lilit.lv , lai atrast kādu draudzeni
Vienmēr esmu gribējusi sev vienu vienīgu draudzeni, kurai es varu uzticēt visu, ar kuru es varētu pavadīt kaut vai katru dienu kopā .
Kas ir HMU?"Hit me up" jeb "dod ziņu" :D :D
Labāk ir draudzēties ar vīriešiem - daudz vieglāk ir izveidot vieglas, bez intrigām, aprunāšanām utt. draudzīgas attiecības.Nevajag mocīt vīriešus, šie ta uzvilkt gribēs, a Tu tikai par draugu uzskati. :-/
Nevajag mocīt vīriešus, šie ta uzvilkt gribēs, a Tu tikai par draugu uzskati.]Ja 15 gadu laikā nav gribējuši, tad diez vai turpmākos 15 gados kas mainīsies. :-D:-D:-D
vienu no draudzenēm zinu nedaudz vairāk par gadu , bet mēs šī gada laikā esam palikušas kā māsas. Ja kāda no mums nav zvanījis otrai ilgāk par 24h , tad sākās uztraukums kur otrā palikusiaaww liki atcereties pamatskoals laikus.
Vispār jau ne tikai Tinder, bet lilit.lv arī var atrast otro pusīti.
citiem apstākļiem, lai tik ļoti satuvinātos ar kādu.Jā, lai tā satuvinātos jābūt lieliskam labākā drauga materiālam. Tādam, kāds es esmu. Objektīvi neglīts, tāpēc nemēģinās uzvilkt, ar daudz brīvo laiku, jo hobiji sūkā un ar spēcīgām aknām, lai pālī stundām ilgi var uzklausīt sirds kratīšanu. (l)
pēc kā, piemēram, es varētu noteikt, ka esmu “objektīvi neglīta”?photofeeler.com Tur var ielikt savu bildi un tad visādi cilvēki novērtē viņu, var pierakstīt komentāru. Var iegūt samērā pārliecinošus statistikas datus. Jo vairāk iesaisties citu vērtēšanā, jo vairāk datu par sevi iegūsi.
Objektīvi neglīts, tāpēc nemēģinās uzvilkt, ar daudz brīvo laiku, jo hobiji sūkā un ar spēcīgām aknām, lai pālī stundām ilgi var uzklausīt sirds kratīšanu.