Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vēlos būt viena bet esmu attiecībās.

Reitings 6
Reģ: 15.07.2018
Sveikas meitenes, esmu šeit jauniņā, un piereģistrējos tādēļ, lai jums pajautātu padomu. Pus gadu dzīvoju ar savu puisi kopā, un liekas ka esam ieslikusi rutīnā. Esmu vairāk sabiedriska meitene un vēlos kaut kur iziet. Pāris nedēļas atpakaļ darba kolēģe mani uzaicināja uz BBQ, protams pajautāju viņam vai viņš neiebilst, viņš neiebilda. Teicu ka nezinu cikos būšu mājās. Jo kā saka ja meitenes sāk pļāpāt laiks rit nemanot pēc pāris stundām viņš sāka man rakstīt kur es esmu un kad būšu mājās. Pateicu ka veljoprojam esmu pie kolēģes un plapajam un viņš pat nākamajā dienā neticēja ka visu nakti nosēdēju un no plapaju. Pirms 6 no rīta viņš zvanīja un teica ja nebūšot mājas līdz 6 tad starp mums viss būs cauri. Protams, no bailēm pazaudēt aizskrēju mājās. Bet kādas sekas var būt nākotnē? Varbūt kādai tā ir gadījies? Vienkārši nezinu ko darīt. Vēlos padzivot viena, jo agri sākām dzīvot kopā. Bet nevēlos lai viņš pārprot.
Vēlos stabilas attiecības bet man nepatīk ja kontrolē, kopš tās dienas neesmu bijusi ārā man nav šeit īpaši daudz draugi varbūt 2 vai 3 man ir 20 gadu bet liekas ka parvesos majsaimniece kura tik sēž mājās...
17.07.2018 10:50 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Es uzskatu, ka attiecībās svarīgākā ir spēja uzticēties otram un katram tomēr ir jādod laiks pabūt kopā ar draugiem.. Tu esi jauna, padomā, vai Tev tas ir vajadzīgs, ja otrs var šādi izteikties tikai tādēļ, ka pavadi laiku ar kolēği.
17.07.2018 11:01 |

Reitings 6
Ja zinu. Kā lai saudzīgāk izskiros es newelos viņu sāpināt.
17.07.2018 11:03 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Varbūt sākotnēji izrunājies ar viņu par šo jautājumu un uzklausi viņa viedokli? Pastāsti, kā tas Tev liek justies un ka tāda attieksme Tevi biedē, jo nevēlies neko tādu ilgtermiņā izjust pret sevi. Ja tomēr zini, ka ka vēlies šķirties, tad dari to, bet nesāpīgi to nevar izdarīt, neatkarīgi no tā, kā skaidrosi šķiršanās iemeslus.
17.07.2018 11:17 |

Reitings 87
Reģ: 06.06.2018
Es galīgi nesaprotu, kāpēc ir nepieciešams jautāt, vai viņš neiebilst. Un ja iebilstu? Tev tas būtu pietiekams iemesls, lai nepavadītu laiku ar kolēģiem? Savās attiecībās, ja gribu kaut kur aiziet, es parasti uzjautāju, vai uz to datumu draugam nav kādi plāni, kur viņš gribētu, lai es piedalītos. Ja nav, tad pasaku, ka pavadīšu laiku ar draugiem/kolēģiem un divos vārdos aprakstu, kur būšu un ko darīšu. Dažreiz viņš pasaka, ka arī grib piedalīties, tad parasti ejam kopā, bet biežāk viņš ar mierīgu sirdi nodarbojas ar savām lietām. Draugs dara tieši tādā pašā veidā. Uzskatu, ka tas ir pilnīgi normāli. Vēl jo vairāk nesaprotu, kā var taisīt skandālu un likt skriet mājās. Nekad nebiju kopā ar kādu, kas tā darītu, un noteikti neizturētu šādu attieksmi, jo tā ir pilnīga necieņa pret tevi. Iespējams, ja draugs zinātu, ka šādi joki ar tevi nesanāks, tad uzvestos citādāk. Jebkurā gadījumā tev nepieciešams parādīt, ka šāda situācija tev nešķiet pieņemama, jo nākotnē kļūs tikai sliktāk.
17.07.2018 12:01 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Kā lai saudzīgāk izskiros es newelos viņu sāpināt.
Nepastāv saudzīga izšķiršanās. Tā pati par sevi ir sāpīga, labāk būt atklātai, tiešai un nelokāmai, ja reiz tāds lēmums ir pieņemts. Netiec pierunāta palikt.
Un "nevēlos" raksta ar V nevis W ;-)
17.07.2018 12:20 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Nosaukums diskusijai = nu šķiries tad.
17.07.2018 14:31 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
man šķiet dīvaini, ka otra pusīte var neticēt man vai uzstādīt tik jocīgus ultimātus kā būt mājās 6oš vai šķirties :-/ domātu, vai esmu jebkad izdarījusi kaut ko, lai viņš man neuzticētos vai tie ir viņa "putni".
17.07.2018 16:28 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
tikko pamanīju, ka tev ir 20 gadi. tas nav vecums, kad sēdēt mājās, jo otrai pusītei greizsirdības lēkmes :D
17.07.2018 16:30 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Bet kādas sekas var būt nākotnē? ]

Izklausās pēc greizsirdīga manipulatora. Sekas - tā arī turpinās morāli šantažēt katrā šādā gadījumā līdz tu vispār labā miera labad nekur neiesi. Sliktākajā - sāks tevi iespaidot ne tikai morāli, bet arī fiziski.
17.07.2018 16:48 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Pirms 6 no rīta viņš zvanīja un teica ja nebūšot mājas līdz 6 tad starp mums viss būs cauri. Protams, no bailēm pazaudēt aizskrēju mājās. Bet kādas sekas var būt nākotnē?

Pirmkārt, puisim ir izteiktas problēmas ar pašvērtējumu, kas ispaužas ka vēlme konrolēt Tevi. Otrkārt, šis te viņa knifs kontrolēt Tevi nekur nepazudīs un ar laiku tikai pasliktināsies. Tāpēc jau tagad būtu vērts padomāt vai šāds puisis Tev vispār der.
17.07.2018 21:30 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Ja mana otra pusīte aizietu “papļāpāt” un vēl 6os no rīta nebūtu mājās.. hmm... es arī sāktu uztraukties, ultimātus gan es nemēdzu uzstādīt..
-
Tomēr ņemot vērā tavu vecumu, atceros, ka ballītes, pasēdēšanas or whatever bieži vien beidzās ar rīta gaismu.
-
Tavs tēmas pieteikums izsaka visu. Ja gribas neatkarību, tad attiecībās nav jābūt.
17.07.2018 21:35 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Kā izšķirties - vai tas nav acīmredzami, pārrodies mājās nākamajā dienā.
Bet gaidi, ka tur sekos teātra nākamā daļa - viņš manipulēs ar tavām bailēm viņu pazaudēt. Ja tādu baiļu nav, tad viņš būs bezspēcīgs.
17.07.2018 22:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja mana otra pusīte aizietu “papļāpāt” un vēl 6os no rīta nebūtu mājās.. hmm...

Tieši to pašu nodomāju... Aiziet "papļāpāt", bet palikt līdz rītam?... Tev tā bieži gadās?... Katrā ziņā, es neuzskatu, ka ir normāli tā ar draugiem aizsēdēties un savai otrai pusei to laicīgi nepaziņot (teiksim - pirms pasākuma pateikt, ka pārradīsies mājās tikai no rīta). Galu galā - tu esi attiecībās, gribi vai negribi - tev ir atbildība otra cilvēka priekšā (lai viņš neuztrauktos par tevi lieku reizi, lai viņa plāni tavas spontanitātes dēļ nepajuktu u.tml.). Ja gribi dzīvot bez atbildības cita cilvēka priekšā - dzīvo viena un mājās vari vispār vairākas naktis nepārrasties un vazāties, kur sagribēsies...
17.07.2018 22:22 |

10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
llemon, nav jau tā, ka viņa nepateica , pie kā un kur ir.
Un puisim arī interesanta reakcija, pavelk uz šantāžu. Pretīgi jau arī tas, ka netic, ir gadījies būt tādā situācijā, kad saki kā ir, bet netic, izdomā savu patiesību un tad vēl to sāk kladzināt, sajūtas ir tik riebīgas. Ja tu tagad ļaui šitā, tad viņš trv reāki vēl skābekli piegriezīs.
Nav saudzīga veida, kā izšķirties , tas nekad nebūs saudzīgi.
17.07.2018 23:24 |

Reitings 6
Paldies meitenes. Stulbākais tad kā viss sākās kad bijām atvaļinājumā proti pēc tā. Pirms tam nebija kontrolēšana. Vakar varēja redzēt kā viņš beidzot sāk saprast kas notiek. Aizbrauca uz darbu neatvadijies bet plānoju nākošnedēļ sameklē flatu vai istabu un pārvākties
19.07.2018 20:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits