Čau, annii_92!
Varu parakstīties teju zem jebkura Tava teikuma tēmas pieteikumā. Esmu dikti daudz domājusi un meklējusi iemeslus un likumsakarības, kāpēc manā dzīvē lietas notiek tādā secībā. Īstās atbildes jau, protams, nav! Iesaku arī Tev vienai vai ar draudzenēm mēģināt atrast kaut kādus cēloņus, kāpēc lietas notiek tā kā viņas notiek, bet ne tā kā Tu to gribētu.
Vienu lietu gan varu ieteikt - ja šobrīd nesanāk izveidot attiecības, nekoncentrējies uz to. Izvirzi citus primāros mērķus - izglītība, darbs utt. Cik saprotu, tad šo arī dari, tāpēc viss ir kārtībā. Man arī šobrīd neizdodas izveidot attiecības, kaut ļoti to gribētu, tāpēc savā gadījumā koncentrējos uz darbu. Esmu iekārtojusies darba vietā, kur gribēju atrasties jau kādu laiku un aktīvi domāju par maģistrantūru. Ņemot vērā, ka šo dikti, dikti gribēju, tāpēc tas silda manu sirdi! Atceries, ka vienotas receptes nav un nekas uzreiz nenotiek! Jā, varbūt kāds apprecas jau 25 gadu vecumā, kāds - 35, bet tāpēc kāds nav labāks vai sliktāks. Vienkārši jāpamaina domāšana un jāatceras, ka pēc melnajām aitiņām nāk baltās aitiņas! Veiksmi! :-)
Ja gribās parunāties, droši raksti vēstulīti!