Sveiki! Situācija tāda-bija domāts, ka šo nedēļas nogali pavadu sava drauga laukos, bet te negaidīti sākās menstruācijas un draugs pateica, ka nav jēga nakšņot kopā, ja nevar nodarboties ar seksu. Bet es tik ļoti vēlējos vnk pavadīt ar viņu laiku. Ko man darīt šādā situācijā?
Ja vīrietim sieviete interesē vairāk kā caurums, tad viņam nav problēmas mēnešreižu laikā vnk paturēt rociņu. Ja tik radikāli mainās nostāja, tad viņam interesē ar Tevi ņemties nevis tik ļoti Tu pati!
Tu laikam esi jauna un naiva.:-D Pamet viņu labi ātri, jo ja nejauši ielidosiet,uzmini nu ,kura būs pie visa vainīga.:-D Tinies kamēr vēl vari,tie teksti arī kkādi ļevie, nu nav tās nekādas mokas....vnk džeks saprot,ka nojāties nesanāks,tad jāda jēga ciest tavu kompāniju, tik vienkārši.
Mocības ok :-D pēc dzemdībām mums 6ned nebija seksa, nez kā mans vīrs nenobeidzās no mokām vienkārši gulot blakus :-D Izdari secinajumus pati, cik loti vinam interese laiks ar tevi
nē, nē, viss ok, puisis vienkārši ir ļoti vecmodīgs. senākos laikos tak arī atsevišķās pasaules daļās tā bija norma - netīrās sievietes sūtīja gulēt ārpus ciema sētas 8-)
Turklāt biežāk laiku viņš pavada kopā ar draugiem nekā ar mani. Es viņam vienreiz izteicu pretenzijas, liekas viņš jutās ļoti vainīgs, jo lūdza piedošanu.
Esmu arī pamanījusi, ka viņam raksta vairākas meitenes, no kurām viena ir bijusī. Tas sāpina. Viņš visu laiku teica, ka bijušo viņš neieredz, bet kā izrādās apsveic viņš viņu i vārda dienā i dz.d.
Neuztraucies, vainīgs viņš nejūtas,viņam vairāk vienalga par tevi lkm nevarētu būt.:-D Tā vietā viņš aizies ar draugiem patusēt , myb nokoļīs kādu vietējo lauku malaļetku.:-DTu esi tik naiva vai izliecies? Es reāli nevaru iebraukt...:-/
Vispār, cik abiem gadu? Tici man, viņam izklausās kādi 17, kad tikko sāk jārēties apkārt un nespēj domāt līdzi, ka tik ielikt kādai. Kamēr tev mr, tikmēr cita, kurai neiekrīt tajās dienās. Meklē normālu puisi vai labāk esi viena!
Mīļā, naivā meitene... netici viņa jēlajiem tekstiem par to, cik ļoti viņš pēc tevis ir traks, cik ļoti kāro pēc tavas miesas un tās ir mokas, tevi nedabūt. Viņš vēlas tavu vagīnu, nevis tevi pašu. Nav vērts ar tādiem laiku šķiest. Protams, ja vien arī tevi neinteresē tikai sekss.