Sveikas! Man jautājums SE lietotājām! Vai telefons vēl kalpo labi? Vai vēlreiz viņu izvēlētos? Meitai tuvojas devītā dzimšanas diena un ļoti, ļoti vajag IPhone! Pati izdomājusi ka grib tieši SE modeli! Vīrs jau arī protams arī par to SE :-D Es vēl piedāvāju 7, kas liekas jaunāks, bet meita ar vīru abi ir par SE, jo esot mazāks! Bet man ir bail, lai neiegrābjamies... Esmu pārlasījusi vecākas tēmas, tur arī meitenes pozitīvi izsakās par šo modeli... tad jau problēmām nevajadzētu būt, ne?
Lai izvairītos no spriedelējumiem un moralizēšanas, tad var vienkārši nepieminēt to, kam to telefonu vajag un cik gadu paliek. Jautājums taču ir vienkārši par to, vai iPhone SE ir labs, vai ne? Nu atbilde ir - jā, labs, kā jau āboli.
Man draugam ir SE, apmierināts. Lieto jau diezgam ilgu laiciņu, tikai nesen bija aiznesis uz remontu, jo nedarbojās touchscreen. Bet tā nekādu traucējumu un vainu, joprojām darbojas kā tikko pirkts, turklāt, ņemot vērā drauga lietošanas paradumus un rūpīgumu, vispār brīnos, ka kāds telefons var viņu vēl izturēt.:-D Man patīk, ka tāds mīlīgs, mazs telefons. :-) Droši var pirkt, lai mazajai prieks. :-)
Nu vai Jums žēl, ka mazai meitenei būs iphone? Kāda katram rocība, tādu telefonu bērnam pērk! Un iedomāties, ka 9gadīga meitene VAR BŪT tikai pa gaisu un NOTEIKTI salauzīs vai pazaudēs telefonu, arī ir muļķīgi! ]
Zinu gadījumu, kur bērns skolā pazaudēja telefonu, neatceros kādu, bet nu ne no lētajiem, un vecāki uztaisīja tādu traci un tādu izmeklēšanu, it kā viņam tas telefons būtu nozagts un par vainīgiem tika uzskatīti pilnīgi visi. Un galvenais, ka tika uzsvērts, ka mums taču bija ļoti dārgs telefons un noteikti kāds ir to nozadzis. Ja vecāki adekvāti, ok, kaut vai pa 1000 var pirkt, bet ja būs no tās pašas sērijas kā tai gadījumā, tad es ieteiktu apsvērt domu tomēr par daudz lētāku modeli, lai ja nu kas gadījumā, nebūtu jāvaino visa klase.
Jaestades, redzot, cik autore ir sakarīga un mierīgi atbild uz jautājumiem, ignorējot komentārus par telefona cenas atbilstību meitenes vecumam, tad domājams, ka šis nebūs tas gadījums :-)
Pērkot bērnam mantu jārēķinās, ka rīt to var pazaudēt un parīt jāpērk jauna. Ja autorei būtu liela rocība, viņa nebaidītos iegrābties, bet pirktu, ja meita to vēlas. Līdz ar to tik cilvēki tik iesaka apdomāt pirkumu ;)