Tas ir normāli,ka man rāda tikai vienu no trim,kur pieteicos,pie kam 2?
Ja tu redzi rezultātus otrajai prioritātei, tas laikam nozīmē, ka pirmajā netiec iekšā.ehh, vienalga kaut kā dīvaini, ka jau pirmajā dienā neko nerādīja par pirmo prioritāti, kas manā gadījumā ir ārstniecība, ņemot vērā faktu, ka es no paša agra rīta pieslēdzos un man ir diezgan augsti rezultāti tajās vietās, kurās prasa. Jācer uz labāko :( :D
jau pirmajā dienā neko nerādīja par pirmo prioritāti, kas manā gadījumā ir ārstniecība, ņemot vērā faktu, ka es no paša agra rīta pieslēdzos un man ir diezgan augsti rezultāti tajās vietās, kurās prasa. Jācer uz labāko
ārstniecība, nav liels pārsteigums... tur ir 35 budžeta vietas un šobrīd 1. prioritātē šo programmu ir nostādījuši jau ~150 cilvēki. Līdz otrdienai gan jau salasīsies divkārši daudz. Liela konkurence. Kādi tev bija CE rezultāti, ja nav noslēpums?
Nekas, es nepadodos, vēl ir RSU ar 200 budžetiem, kuros ceru tikt. Bio 74, lv 92, eng 93 + vidējā atzīme skolā 9.27, zemākā atzīme viens astoņnieks Kā tev gāja?
Jā, RSU noteikti ir cerīgāk tikt. Ja es stātos ārstos, pat neskaitot konkursu izvēlētos RSU, ne LU.
Vispār tev ļoti labi rezultāti. Mana nu jau bijusī klasesbiedrene ļoti uzt tikt ārstos ar 65% bioloģijā...
Man pašai ir 90% latv.val, 95% angļu val. un 78% matemātikā. Es gan uz datoriķiem stājos
Vai es varu samainīt prioritātes,lai redzētu savu vietu un pēc tam atlikt atpakaļ? Tas kaut ko maina?