Uoija dēlis

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Sveikas,
Man draudzene atklāja, ka esot nopirkusi šo dēli un vēlas izmēģināt, no vienas puses nesaprotu prieš kam tas vajadzīgs no otras viņa tik dedzīgi stāstija, ka mani nedaudz ieinteresēja.
Plāno darīt to jau jaunedēļ, gribēju dzirdēt vai kāda ir šo izmantojusi un vai tiešām strādā? Un vai nav bail? Man nedaudz ir, ja nu kaut kas noiet greizi?
Vēlētos arī dzirdēt, ja esat to izmantojušas vai viss ko jautājāt arī bija?
Viņa gan tur vēl visādus veidus ir apskatījusies, bet tos neatceros, atceros tik šo.
01.07.2018 20:44 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Esmu pārsteigta, ka ir kā citās diskusijās sevi nostādam par augsti intelektuālu būtni, diekleinehexe šajā diskusijā sevi parāda no cilvēka parastā puses, kas tic kaut kādām blēņām par spoku izsaukšanu.
03.07.2018 16:04 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Esmu pārsteigta, ka ir kā citās diskusijās sevi nostādam par augsti intelektuālu būtni, diekleinehexe šajā diskusijā sevi parāda no cilvēka parastā puses, kas tic kaut kādām blēņām par spoku izsaukšanu.

+, esmu pārsteigta arī par to, ka daudzas dāmas šajā diskusijā metas brīdināt par iespējamām briesmām un pilnā nopietnībā tic šim visam... Sākumā likās, ka tas ir joks, laikam tomēr nē :D
03.07.2018 16:08 |

Reitings 16
Reģ: 26.06.2017
Uzdod jautājumu, kādi būs loterijā laimīgie skaitļi. Ja izdodas, tad ir amats rokā :D
03.07.2018 16:24 |

Reitings 262
Reģ: 23.06.2017
Varbūt kāds man, losenei, paskaidros, kā tiek iegūtas atbildes uz jautājumiem? Tas kkāds spoks runā? :-D :-D
03.07.2018 16:49 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
'runā' tā, kura organizē to pasākumu (tas ir, māna pārējos). tāpēc jau, ja godīgi sasēžas daži, no kuriem viens nav organizators, tad nekas nesanāk.
03.07.2018 16:59 |

Reitings 261
Reģ: 01.10.2013
akjelcikvar kā tu izskaidrosi to, ka vairākas naktis pēc kārtas portatīvais dators pats ieslēdzās, sāka skanēt mūzika abām dzīvojot atsevišķās istabās (uz nakti slēdzām ciet) plkst. 2:45 naktī, arī viņai. Vienu nakti tieši man bija tā, ka piecēlos no skaņas, ka kāds raksta pa klaviatūru aiztaisītam portatīvajam datoram, aptuveni 5 minūtes. ;-)
03.07.2018 20:41 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Šī tēma vēlreiz apliecina, cik ļoti katra cilvēka ticība un līdzjušana balstās tikai uz savu pieredzi. Tie/tās, kas sastapušās ar pārdabisko, tam tic, bet tie, kuri tikai youtube redzējuši, uzskata, ka tās ir blēņas. Tāpat kā pārtikušais uzskata, ka ciest badu ir nereāli vai autobraucējs nesaprot velosipēdistu utt.
Mana vecvecmamma ar to nodarbojās jaunībā, vecmamma stāstīja, ka redzēja no malas, kā šķīvis danco un visādas citādas lietas. Sliecos ticēt sev tuviem cilvēkiem, jo neredzu motīvu par tādām lietām melot. Tāpat vien nekas nenotiek.
03.07.2018 20:46 |

Reitings 2185
ēm, daļa no paranormālajām tantēm un onkuļiem arī tic sev. tas neko nenozīmē. starp citu, tas melošanas/krāpšanas motīvs ir izplatītāks nekā varētu domāt. kāpēc tiem cilvēkiem tas ir vajadzīgs - nezinu, tas ir grūti saprotams, varbūt pat viņiem pašiem. kāpēc cilvēki stāsta izdomātas lietas par sevi/citiem vai pārveido vecas anekdotes? kāpēc ir stulbi mīti. kāpēc ir reliģija.
03.07.2018 20:55 |

Reitings 2185
emerald, varēji jau kaut ko briesmīgāku atcerēties.automātiska datora ieslēgšanās galīgi nav 'impresīvi', tam ir vairāki pilnīgi saprātīgi iemesli. saprastu, ja gari mestu virsū to datoru uz galvas ;P
skaņas pusmiegā arī mani nekādi nespēs pārliecināt par gariem. pusmiegā cilvēkiem vispār daudz kas rēgojas. (šai gadījumā ,visticamāk, Tu dzirdēji cietā diska grabēšanu.)
es vēl pirms pāris dienām lauku mājā pusmiegā kritu izmisumā, ka zem grīdas vai bēniņos ārdās žurkas vai kaut kādi seski, vai nez kas, čīkstot un graužot, un blīkšķinot (citi sāktu krustus mest varbūt). tad beidzot pamodos un nolauzu ceriņa zaru pie loga, seski pazuda.
03.07.2018 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits