Tām meitenēm mākslīgi iestāsta, cik ļauni ir visi vīrieši, kas vecāki par viņām. Un, kad beidzot pienāk brīdis, kad meitene drīkst atvērties visiem, mācība turpina spēlēt savu lomu.
Gribu jums jautāt, ko jūs domājat par iemīlēšanos uz pusi vecākā vīrietī 15 gadus vecai pusaudzei??
30gadīga sieviete ar 15 gadīgu puisi. Vai tas būtu normāli? Vai viņiem tiešām būtu kopīgas intereses? Es ticu, ka varētu strādāt 25 un 40, bet ne 15 un 30.Kopīgas intereses parasti ir vecākam vīrietim un jaunākai sievietei. Katrs taču izvēlas pats, ar ko ir interesanti. Kāpēc jālien citu privātajā dzīvē?
Bet es gaidu atbildi uz jautājumuEs taču jau atbildēju. Labi, Tev par godu, pa punktiem.
30gadīga sieviete ar 15 gadīgu puisi. Vai tas būtu normāli?Es nezinu, vai viņiem tas būtu normāli. Varbūt būtu. Mani tas neinteresē.
Vai viņiem tiešām būtu kopīgas intereses?Varbūt būtu. Nezinu.
Es ticu, ka varētu strādāt 25 un 40, bet ne 15 un 30.Pirmo gadījumu pat zinu tādu. Otro - ne.
Interesanti, ka cilvēkiem patīk moralizēt to, ka 30-gadīgs vīrietis pavedina (ja pavedina) 15-gadīgu meiteni. Un, kad tas pats vīrietis pavedina sava vecuma dāmu (kura bieži vien prātā nav attīstītāka pat to meiteni), tad viss skaitās normāli.