Sveikas! Kā jau noprotat pēc virsraksta- es meklēju draudzeni! (l) Foršu, jauku, jautru, uzticamu. Nezinu kur lai atrod to. Pašlaik dzīvojos pa māju, jo man ir viens pavisam maziņš (nav aiz kalniem gadiņa vecums). Iziet nekur neizeju, bet labprāt apmeklētu kino, muzejus, teātri utt., arī restorānu vai vienkārši tējas iedzeršana būtu labi. Pāris vārdos par mani: esmu uzticama (!), cenšos būt pozitīva (un šķiet, arī sanāk :-D ), patīk māksla visādos veidos un tās veidojumos, ezotērika, daba. Pēdējā laikā esmu sākusi pievērsties budismam un gribētu sākt nodarboties ar jogu. Jā, man ir viens maziņš un mana pasaule griežas ap viņu, ar to ir jārēķinās. Un superīgs +iņš būtu, ja tev arī ir maziņš vai arī esi stāvoklī :-) Ak jā, es nelietoju alkoholu un cigaretes, pret cigaretēm es neiebilstu, bet grādīgie cilvēki man gan neiet pie sirds. Tas gan, nenozīmē ka visu mūžu esmu bijusi paraug meitene, if you know what i mean. Nu kaut kā tā. Un jā, priecāšos arī ar kādu padomu, kur var atrast/ iepazīties ar nākotnes draudzeni :-)